{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Underlige tænder (kanin)
  • #3   24. apr 2013 su for opfordre ejre til at besøge dyrlægen

  • #4   24. apr 2013 Nej, det skal tilses af en dyrlæge, der har forstand på kaninens tænder

  • #5   24. apr 2013 Åh stakkels lille pus!
    Den kanin har med stor sandsynlighed tandfejl og muligvis (mange) smerter..
    Jeg ville kontakte ejeren hurtigst muligt og få hende/ham til at tage sin kanin med til dyrelægen, det er bestemt ikke rart for en kanin at have tandfejl!

    En kanins tænder skal derimod se nogenlunde ud, som de tænderne på billedet.


    profilbillede
  • #6   24. apr 2013 Stakkels kanin utroligt at den overhovedet har kunne spise. En sådanne kanin er desværre kun til aflivning, det ses tydeligt på billedet at ingen af tænderne ramme sammen. Så den har måtte bruge sine kindtænder, det vil aldrig kunne rettes op, da to af tænderne gro meeeeeeget skævt ud. Så selvom du klippede dem, vil de gro skævt ud igen, er næsten sikker på at den øverste vil ryge helt ud hvis du begyndte at klippe i den. Men held og lykke hvad end du beslutter

  • #7   24. apr 2013 Går ned imorgen eller fredag så gør jeg dem lige opmærksom på det:)

  • #8   24. apr 2013 Det "sjove" er at den stå og viser sine tænder hele tiden. Har et billed at det men ved ikke om man må ligge det op? (Tror i man må det det kan jo væres det er nogens kanin) .?

  • #9   24. apr 2013 Frygteligt!

  • #10   24. apr 2013 Ja det er jo dig der har taget billedet + det er kun ved billeder af mennesker det er ulovligt at tage hvis ikke der er givet tilladelse - så vidt jeg ved.

  • #11   24. apr 2013 Kaninen står hele tiden sådan her og viser tænder.

    Ved ikke om i kan se det men den viser sine tænder?


    profilbillede
  • #12   24. apr 2013 Den har jo ondt!! smiley

  • #13   24. apr 2013 Ja det har den:( går ned imorgen eller fredag SIKKERT. Da den har meget ondt kan man se. smiley

  • #15   24. apr 2013 Tandfejl er noget værre noget, ofte er det arveligt og det diskuteres en del hvor vidt det kan opstå af en skade.
    Det gør ondt på kaninen og den kan ikke spise optimalt, derfor er der mange kaniner der dør af sult.
    Så ja til dyrlæge med den! - dog er der meget få dyrlæger med forstand på kaniner. Nogle dyrlæger klipper tænderne, men dette er ikke godt, det risikerer nemlig at flække tanden helt nede i roden. Det der skal gøres er at de skal files når kaninen er i fuld narkose, og det er bestemt ikke et værdigt kaninliv (i min verden)
    Stakkels kanin smiley smiley


  • #17   24. apr 2013 Har tjekket 80 andre kaniner de har det fint smiley der var bare denne jeg gik forbi (den fanged mig ikke lige da jeg ikke kan lide kaniner med den farve, ja undskyld til jeg der den kanin med denne farve) men kunne næsten ikke undgå at se den stod og viste tænder. Ja og så Roger jeg et billed for at spørge jer her på GG,
    Det er jo ikke mine kaniner men derfor kan man godt gøre opmærksom på det til dyreklubben, ved ikke hvem der ejer den.

    (Alle kaninerne have røsten ingen mad,vand da jeg var der) lidt som om de ikke bliver passet. Men de har det fint nok bare ikke denne stakkel. Nogen der kender til dyreklubben der ligger ved gyldenstensvænge fr. Sund 3600.?
    Ved ikke hvad klubben hedder smiley


  • #18   24. apr 2013 De gik vist lidt hurtigt, mange stave fejl håber i kan læse det smiley

  • mikkel
    mikkel Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 1 Svar: 177
    #19   25. apr 2013 Skovhytten

    Man klipper ikke kaniners tænder, hvis du gør risikere du at de splintre!!

    Ja det ser slemt ud, dette kan skyldtes både arv eller forkert fodring, om hvorvidt den så skal aflives det må være op til tandspecialisten samt ejeren. Vi kan ikke bedømme det ud fra et billede, der skal en langt grundigere undersøgelse til for at fastslå dette. Men det meste kan altså ordnes i dag, såfremt man vil betale for det.

    At aflive en kanin fordi den har dårlige tænder, syntes jeg måske lige er drastisk nok, især hvis det kan rettes op på. Men igen det er noget en tandspecialist skal bedømme ikke os herinde!!

    ps. Har faktisk en kanin med uheldige tænder, men som har det fint, de bliver blot holdt nede med ekstra mange grene samt tandlægebesøg nogle gange om året smiley



  • mikkel
    mikkel Tilmeldt:
    mar 2013

    Følger: 1 Svar: 177
    #21   25. apr 2013 Ja det ser slemt ud, men har set det der var værre smiley

    Line

    Rigtigt mange afliver deres dyr, ligeså snart det bliver for besværligt eller for "dyrt" at få gjort noget ved det. Og så undskylder man det med at det var det bedste for dyret, selvom sandheden var den at man var for Nærrig til at betale de omkostninger der kan være forbundet med at give dyret en ekstra mulighed.

    Tænk hvis vi behandlede vores medmennesker på samme måde som vi behandler dyrene.

    Ja tandfejl kan være meget alvorligt, men det kan altså løses i mange tilfælde, fejl i fortænderne er ofte langt mindre problematisk end når der er tale om kindtænderne.

    Desuden kan en kanin sagtens få et godt liv selvom den har uheldige tænder! Givet at hos nogle er det så grelt at smerten og problemerne vil være for store. Men at sige at tabdfejl = uværdigt liv er simpelthen ikke korrekt.


  • #22   25. apr 2013 Kære Mikkel nu blev der spurgt af TS om vores mening, mit indlæg og mine erfaringer er grunden til det jeg skrev til TS smiley i alle de år jeg har haft kaniner, har jeg mødt rigtig maaaaaange med tandfejl, af forskellige grader, kaninen på billedet er en af dem (igen efter min mening) som burde få fred. De skal jo ikke kun være i live for vores skyld VEL ?????? jeg har altid klippet tænder på de kaniner, hvor der er brug for det og ja selvføldig giver man kaninerne grene til deres tænder, men det er jo for at forebygge, ikke når der er et problem. Hvad du gør/ikke gør/ eller mener er jeg faktisk ligeglad med, jeg svarede Stald pjuske`s spørgsmål, du kunne jo gøre det samme, istedetfor at kommentere mit indlæg smiley smiley

  • #23   25. nov 2013 Håber det okay jeg trækker det her MEGET gamle emne, men kaninen er blevet aflivet, gik der ned om fredagen og den var aflivet da jeg var der nede om torsdagen. smiley

  • #24   25. nov 2013 super smiley dejligt du gjorde noget


  • #25   25. nov 2013 Rigtig godt gået smiley

  • #26   26. nov 2013 Godt!

Kommentér på:
Underlige tænder (kanin)

Annonce