{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
742 visninger | Oprettet:

Halm og kaninpiller {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen
Jeg tænker på at få en kanin i fremtiden. Jeg har læst meget om en kanins kost og at det mest af alt skal bestå af hø. Jeg bor i storbyen, rettere sagt København. Jeg vil meget gerne spørge jer til råds og høre om: hvilke hø - og kaninpille mærker i køber og hvor i køber det henne. Er det den lokale dyrehandel eller en købmand. Er der måske nogle særlige hjemmesider online, i kan anbefale, hvor det er billigere at få det samme. Jeg vil selvfølgelig gerne kunne give min kanin den bedste kost:)

Jeg håber meget i har tid til at hjælpe mig og dele jeres erfaringer.
Kærlig hilsen
Helena


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Halm og kaninpiller
 • #1   18. maj 2023 Ville det blive indendørs eller udendørs kanin? Det vigtigt at vide ift hvad du har brug for.

 • #2   18. maj 2023 Jeg lyttede til dine råd, mange tak:) Jeg har helt klart tænkt mig at have den indendørs, fritgående men med en slags base i hjørnet

 • #3   18. maj 2023 Så er træpiller til toilettet, hø, og et godt fodermærke din bedste ven. Jeg er personligt rigtig glad for Jr farm grainless complete(foder), da det har en fantastisk sammensætning.

 • #4   18. maj 2023 Det kan forresten købes på zooplus forholdvis billigt

 • #5   18. maj 2023 Mange tak for hjælpen:)

 • #6   23. maj 2023 Det mærke Anne-Sofie anbefaler er uden korn og det er vigtigt du går efter sådanne mærker.
  Samtidig skal pellets være ens altså du skal ikke købe goder hvor der er forskelligt indhold ofte i forskellige farver, for det kan betyde at kaninen foretrækker at spise de dele der smager bedst og levner andre. Derfor kan din kanin komme til at mangle vitaminer og sporstoffer.
  Jeg synes science selective er et godt mærke her kan man også købe en variant der science selective kanin indoor hvor foderet er lavet til kaniner der bor indenfor.
  Det kan fx købes hos gnavernes univers.
  Foder købt i dagligvarebutikker har ikke en sund sammensætning der er ofte korn og alt for mange sukkerstoffer tilsat.

  Der er mange der er glade for mærket burgess som blev solgt hos den dyrlæge jeg på daværende tidspunkt brugte og som sælges hos fx maxizoo, har læst at freethebunny.dk blev ekskluderet fra en fb kaninside da de ikke mere ville sælge dette mærke mere da der var lidt korn i og de havde fundet det de synes var bedre produkter. Mener der på pakken står at den dækker 97% af kantinens behov og der står at dyrlæger anbefaler dette. Har fået at vide at mange kaniner er glade for det.
  Jeg havde en kanin som spiste meget lidt hø og endte hos en kaninspecialist på landbohøjskolen og han skulle kun have science selective foder og deres andre produkter.
  Jeg synes det er vigtigt at foder er et som dyrlæger med interesse for kaniner synes er godt, men foder er jo kun en mindre del af kaninens madbehov. Jeg anbefaler i høj grad også at man vælge godt hø til sin kanin da hø er langt størstedelen af kaninens daglige fødeindtag - og skal være det!!


 • #7   23. maj 2023 @Vinnie R. Science selective indeholder korn, så du modsiger dsv digselv. Det eneste gode ved science selective er fiberen, men de store mængder af soja og korn ødelægger det

 • #8   23. maj 2023 Nu nævner Vinnie freethebunny. De har en side på deres hjemmeside omkring kaninfoder,hvor de fortæller det gode og dårlige ved hvert enkelt foder. den vil jeg lige linke dig til

  https://freethebunny.dk/stor-kaninfoder-test-hvilke-pellets-er-bedst-til-kaniner/?xdomain_data=XhVwNPo%2Bbvup3Bd1k7AMHA5wiTmZuurWGTaKw7V5f%2BeHzgE%2BfqdSv824bZM%3D


 • #9   23. maj 2023 Tak for jeres gode råd!! Jeg vil helt klart læse den artikel

Kommentér på:
Halm og kaninpiller

Annonce