{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
494 visninger | Oprettet:

Skal vi få vores hamster aflivet? {{forumTopicSubject}}

Hjælp. Vi er i syv sind. Min søn har en hvid dværghamster - Pjuske, som han fik da han fyldte 7. Vi elsker Pjuske og han er super sød. Til januar bliver Pjuske 3 år (!), hvis han da lever sålænge. Sagen er at han selvsagt er ved at blive meget gammel og vi har nu gået i to måneder og stået op til frygten over at skulle finde ham død i sit bur. Det er endnu ikke sket. Men der er sket noget andet. To ting: 1) Han er mere afpillet tynd end før, han går dårligt og ser ekstremt pjusket ud 2) han er begyndt at bide når man tager ham op. Det har han aldrig gjort før.
Vi kan sagtens stadig ae ham i buret. Han spiser gerne. Han får friske grøntsager osv. OG han er stadig en bittesmule aktiv forstået på den måde at han gerne går tur i buret og finder sin mad/vand.
Men det at han nu bider fortæller mig at han er i smerter? Bange? Helt blind? Alt muligt. Og vi kan ikke finde ud af om vi bør få ham aflivet for at hjælpe ham, og dermed også slippe for at finde ham død. Eller har han okay med tid endnu? Hvad skal vi gøre…


Kommentarer på:  Skal vi få vores hamster aflivet?
Kommentér på:
Skal vi få vores hamster aflivet?

x