{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
5.690 visninger | Oprettet:

GnaverGalleri.dk
GnaverGalleri.dk Administrator

Tilmeldt:
8. apr 2010
Følger: 1 Følgere: 29238 Emner: 30 Svar: 64

Velkommen til det nye GnaverGalleri! {{forumTopicSubject}}

Velkommen til det nye GnaverGalleri!

Vi har arbejdet længe på at opdatere siden, og har haft fokus på nyt udseende, større brugervenlighed og overblik (..selvom du måske ikke føler det sådan fra starten, da nogle ting er flyttet smiley ).

Af forbedringer kan bl.a. nævnes:

- Endnu større billeder
En ny fed billedvisning i fuldskærm er lanceret, og gør oplevelsen endnu bedre. Vær opmærksom på om dine billeder er lagt op i tilstrækkelig høj opløsning, så de ikke kun fylder lidt af skærmbilledet.

- Markedet er forbedret
Navigér lettere rundt i kategorierne grundet ny søgeteknologi!
Det er også muligt at se annoncers billeder i stort format.

Erhvervsannoncering er nu mulig. Har du et firma, og ønsker at annoncere, opretter du blot en annonce som vanligt og vælger ”erhvervskunde”. Se mere om reglerne herfor i brugerbetingelserne.

- Lige nu på GnaverGalleri
Nu kan du følge med, hvor det sker! Se hvad andre brugere skriver, de videoer eller billeder de uploader eller de annoncer de indrykker i samme sekund som det uploades..

- Mine forumemner
Se dine egne forumemner under "Mit indhold" på "Min konto",uanset om der er oprettet abonnement eller ej. På "Min offentlige profil" kan andre brugere ligeledes se, hvilke indlæg du har oprettet.

- Statusbeskeder
Logmenter har skiftet navn til statusbeskeder. Du finder statusbeskeder under "Min konto", hvor du kan vælge om du vil se statusbeskeder fra alle brugere - eller kun fra dine venner.

- Nemmere adgang til mange flere features og indhold
Det er nu muligt at oprette videoer og fotoalbum, selvom du ikke har en gnaver oprettet. De forskellige abonnementstyper er væk, og når din profil er aktiveret har du adgang til alle features – Også det der tidligere krævede VIP-abonnement.

Der er sammen med det nye design kommet en del features, som I brugere har efterspurgt. I forum er det nu muligt at bruge smileys; smiley smiley smiley smiley og vi har tilføjet en "Jeg er enig"-knap. Det ligeledes muligt at se dine egne forumemner og svar på "Min konto", du kan flytte på billeder i fotoalbums - generelt er der mange små ændringer, som vi håber I bliver glade for.

Vigtigt for dig som bruger!

- Login – Opdatér din emailadresse!
Du skal fremover skal logge ind med sin e-mailadresse samt kodeord – og dermed bortfalder brugernavnet. Tjek derfor om din e-mailadresse fortsat er gyldig!

-Tjek ’Min konto’ og dit nickname

Når du opdaterer dine oplysninger, vil du se et indtastningsfelt til dit navn, samt et til dit ”nick”. Kun dit nick anvendes når du opretter indhold på siden. Hvis du ikke vælger et nick, vil det automatisk bestå af dit fornavn og første bogstav af dit efternavn.

Du skal oplyse postnummer og køn. Derved kan vi give dig mere relevante anbefalinger og annoncer, og din profil fremstår som mere troværdig for andre brugere.

-Opdatering af brugerbetingelser kræver din accept
Vi har opdateret vores brugerbetingelser. Der er flere ændringer og du bør derfor ved første login på den nye side læse dem grundigt igennem (og acceptere hvis du fortsat vil bruge siden:)

Vi håber at du synes godt om det nye GnaverGalleri, men ved også at det for mange vil være ”forstyrrende”. Vi lover derfor at vi vil gøre vores bedste med at tilrette fejl i en fart og tage positivt imod alle henvendelser i vores support: www.gnavergalleri.dk/faq

God fornøjelse smiley

Med venlig hilsen GnaverGalleri


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Velkommen til det nye GnaverGalleri!
  • #1   24. maj 2012 Øhm... tak smiley

    Puha, hvor har jeg ikke set frem til dette... smiley Synes det er alt alt for rodet og uoverskueligt med alt det der dukker op i højre side smiley


  • #2   24. maj 2012 Tak tak.

    Det ser ok ud.
    Man skal lige vænne sig til det. smiley


  • #3   24. maj 2012 Puha det ser okay ud men det tager nok lidt tid at finde rundt i.

  • #4   24. maj 2012 Det er helt naturligt, at man lige skal vænne sig til det nye udseende, men vi håber at I bliver glade for det smiley

    Maria, vi håber at du vænner dig til det, når du har prøvet at klikke lidt rundt - men ellers er du velkommen til at beskrive nærmere, hvad det er, du synes der gør det rodet og uoverskueligt. smiley

    Mvh. Rikke/Gnavergalleri


  • #5   24. maj 2012 Træls at der er kommet smileys på, jeg kan bedst lide at det ser sådan ud " : - ) "

  • #6   24. maj 2012 hvad er det for en "elske" funktion der er ved videoerne? kan se jeg har en enkelt hvor der er et lille hjerte også.. og den siger at "der er 4 der elsker", men kiggede inde ved andre, og der er ikke nogen "jeg elsker video" knap?? smiley

    og ja det tager dæleme tid at vænne sig til det nye udseende, mest fordi at den er så lys, og alle reklamerne er med hvid baggrund, så det er blevet sværere at skælne mellem reklame og ikke-reklame. kunne I ikke ramme dem tydeligere ind eller noget lignende?


  • #7   24. maj 2012 Jeg tror måske bare det bliver for "klumpet" og for meget, hvis ALLE smådyr skal her ind.. Men det er måske bare mig smiley

    Back on topic:
    Jeg synes personligt det nye design er fedt nok. Har gået og glædet mig lidt til det indtil nu. Og selvom det måske er lidt forvirrende i starten, så tror jeg helt klart det bliver bedre i længden smiley


  • #8   24. maj 2012 Mette K: "Mest elsket"-funktionen var også at finde i det gamle design smiley Og det vises, når man har opnået et vist antal stjerner fra et bestemt antal brugere - altså er det ikke noget man kan gøre selv, men er et udtryk for videoens popularitet.

    Tak for jeres respons - vi tager meget gerne konstruktiv kritik med videre, og ser på om vi kan gøre noget bedre smiley


  • #9   24. maj 2012 Jeg synes helt ærligt at designet virker utrolig useriøst. Det ligner et færdigt design der er valgt på et billigt webhosting side eller måske en side for rejseselskaber. Alt for mange uoverskuelige ting dukker op over det hele, der er for meget at kigge på, det er ikke delt ordenlig eller tydeligt nok op og det er rigtig synd.

    Jeg stemmer for det gamle design smiley (Desuden rigtig ærgeligt med smiley'erne)


  • #10   24. maj 2012 Jeg synes da det er lidt voldsomt at slette ens profil pga. designet på en hjemmeside.

    Lige en kommentar til GG:
    Jeg synes man burde kunne ændre rækkefølgen på billeder i sangsannoncer uden at skulle uploade dem hver for sig i en bestemt rækkefølge. Det ved jeg ikke om blev ændret med det nye design, da jeg ikke har oprettet annoncer siden det blev sat op, men jeg ville bare lige nævne det smiley


  • #11   24. maj 2012 Tinna. Problemet er bare folk er gode til at glemme art/race i overskriften.

    Men altså uanset hvad tor jeg ikke at det vil blive mere voksent selvom der kommer andre dyr her ind, for med adgang til flere dyr så er der os flere børn som kan oprette sig.

    Men angående det nye udseende, syntes godt nok det skulle være bedre inddelt, lige nu flyder det hele altså sammen. Specielt når alt er så lyst.
    Håber virkelig i får ændret det så man kan overskue hvad der høre til hvad.


  • #12   24. maj 2012 Det er meget klinisk og kedeligt. Øv

  • #14   24. maj 2012 Tinna med de krøllede krølkræ: nu gider jeg ikke ende i en stor diskussion med dig igen, men jeg tror bare det bliver FOR meget i den forstand at det bliver uoverskueligt med alle de rigtig mange racer/arter. For under krybdyr er der f.eks. riiiigtig mange typer slanger, og lige mange typer øgler. Så kommer alle de andre dyr oveni det, og hvis man skal have hver art indenfor hver "kategori", så er der lige pludselig ekstremt mange kategorier, og så føler jeg at det bliver uoverskueligt og belastende at forsøge at finde én bestemt ting.

  • #15   24. maj 2012 Og mht. design er jeg dog enig i, at der bør være bedre opdelt. Jeg synes det flyder ret meget sammen, så det ville måske være rart hvis det var mere styr på hvad er hvad, og hvad hører til hvor. Men sådan generelt set, så synes jeg bestemt dette design virker mere professionelt og imødekommende mht. farvevalg osv.

  • #16   24. maj 2012 Rikke/Admin: Det der er forvirrende er starten på de indlæg der er postet - mange er jo fra de samme tråd. Jeg havde hellere set det var de seneste indlæg der havde været skrevet i, som stod derude, hvis der skal være noget. Man læser kun et par linier ud af en sammenhæng og som sagt, ofte fra den samme tråd...

  • #17   24. maj 2012 Sig mig lige engang... Hvor i al verden fjerner man nye hændelser? Det er altså ikke alle nye hændelser jeg gider at tjekke, men jeg ved ikke hvordan jeg fjerner dem? Det er mega træls hvis man er nødt til at klikke ind på en gnaverprofil man har kommenteret på for mange måneder siden, kun for at få hændelsen til at gå væk.

  • #18   24. maj 2012 Jeg er på ingen måde bange for debat, Tinna.
    Jeg har bare lært, at du og jeg aldrig bliver enige. Derfor kan jeg ikke se pointen i at diskutere med dig, for det vil altid bare køre i ring, og det er desværre ikke noget jeg gider spilde min tid på.
    Og jeg synes da du er utrolig hurtig til at dømme og kritisere andre mennesker, som om du er bedre end dem. Men sådan er vi vel så forskellige.


  • #19   24. maj 2012 Jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg ser mine gnaveres bedømmelser...

  • #20   24. maj 2012 Maria: Tak for den nærmere beskrivelse smiley Det er alle seneste indlæg, der postes i "Lige nu"-boksen. Lige under indlægget kan du se hvilket indlæg, der er kommenteret i.

    CS: "Marker som læst"-funktionen, som var i det gamle design kommer tilbage smiley


  • #21   24. maj 2012 Hvor finder jeg den? Kan desværre ikke se den

  • #22   24. maj 2012 Jeg ved endnu ikke hvad jeg skal synes...

  • #23   24. maj 2012 Admin, ja det ved jeg. Men det er meget rodet. For indimellem er der også annoncer og logmenter. Kunne man så ikke bare nøjes med indlæg?

  • #24   24. maj 2012 Jeg ved godt nok heller ikke hvad jeg skal synes...
    Havde da i hvert fald håbet på et hyggeligere design, og ikke sådan et klinisk et som alle andre steder..


  • #25   24. maj 2012 CS: "Kommer tilbage"
    Jeg tror ikke de har fået det lavet endnu :o)


  • #26   24. maj 2012 Buhu, nogen som kan fortælle mig hvor jeg kan se mine dyrs bedømmelser?

  • #27   24. maj 2012 jeg bryder mig ikke så meget om det smiley synes det er rodet
    var inde på kattegalleri i går og tænkte "godt gnavergalleri ikke ser sådan ud"

    nå men... håber da man hurtig vænner sig til det. man skal vel bare lige lære det ordenligt at kende. håber jeg da smiley


  • #28   24. maj 2012 Igen, jeg gider ikke diskutere med dig, og da slet ikke her inde.
    Men ud fra hvad jeg har set og oplevet, så har vi på ingen måde de samme holdninger. Især ikke om hvor der skal diskuteres, og hvorfor, eftersom du ser ud til at starte diskussioner fuldstændig uden grund smiley
    Nu hopper jeg fra tråden igen, da jeg har fået sagt det jeg skal i forbindelse med det nye design.


  • #29   24. maj 2012 Jeg syntes det minder om facebook's nye design. - kedeligt og rodet at se på.

  • #30   24. maj 2012 CS: Funktionen er der ikke nu - men kommer tilbage, så det er derfor du ikke kan finde den nu smiley

    Maria: Ideén med boksen, er at man kan se, alt hvad der sker - hvis du blot vil se seneste indlæg i forumemner, så kan du se dette på forsiden samt på forumforsiden smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #31   24. maj 2012 Men jeg synes det er rigtig træls vi nu skal ha plastret flere af vores billeder til med logo fra bazoom på. Jeg synes det var rigeligt ireterende som det var i forvejen.



  • #32   24. maj 2012 Det ser lidt rodet ud. Men, man skal jo nok bare vænne sig til det smiley

  • #33   24. maj 2012 Rikke/Admin.
    Kan man stadig kun have 20 billeder i gnaver profilen?

    Jeg <b>elsker</b> forresten, den nye "Jeg er enig" knap !


  • #34   24. maj 2012 Hvorhenne skrive man "statusbeskeder" - Jeg kan kun se dem jeg har skrevet.

  • #35   24. maj 2012 Ja, indtil videre er det eneste positive den nye "synes godt om"-funktion smiley

  • #36   24. maj 2012 Sortfod: Umiddelbart har der altid været vandmærke på alle billeder - så det er det samme som i det gamle design. smiley

    Little pigz: Ja, det er stadig 20 billeder - og dejligt at du kan lide de nye funktioner smiley

    Stald Visby: Det kan du se på "Min konto" - og du kan vælge imellem at se venners statusbeskeder og alle. smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #37   24. maj 2012 ... mit kongerige for en 'jeg er uenig'-knap.....

  • #38   24. maj 2012 Maria - Ja og så at vores billeder ikke bliver så dårlige mere smiley

  • #39   24. maj 2012 Synes godt om Sweet leaf's seneste kommentar smiley

  • #40   24. maj 2012 Jeg går ind under "Min konto" og derefter vælger jeg "Mine statusbeskeder", men så kommer der kun dem frem, som jeg har skrevet. Hvorhenne skriver jeg så en ny ?

  • #41   24. maj 2012 Øv hvor er det nederen det her...

    og oveni når man så har øjne der driller lidt er der bare slet ikke ro for øjet. Jeg har siddet her i 2 min og mine øjne løber allerede i vand.


  • #42   24. maj 2012 Sarah G.
    Det må godt nok være træls!

    På den anden side, så ser dit profil billedet godt ud, i det nye design smiley


  • #43   24. maj 2012 Jeg finder det træls er funktionen under ens annoncer med at sætte kryds i boksen således at den forlænger alle ens annoncer på en gang er fjernet træls.



  • #44   24. maj 2012 Stald Visby: Du skal scrolle lidt længere ned på siden - her står der "Seneste statusbeskeder" - så er der en boks, hvor du kan skrive din statusbesked - og herunder står alle seneste statusbeskeder smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #45   24. maj 2012 Sortfod: Vi tager dit forslag om at få denne funktion tilbage med videre smiley

  • #46   24. maj 2012 Rikke/Admin: Kan du forklare mig hvor man finder gnavernes bedømmelser? Altså hvor man kan se hvad de har fået.
    Tak på forhånd :).


  • #49   24. maj 2012 En hjemmeside, der minder om et hospital ? smiley

  • #50   24. maj 2012 Synes nu ikke det er så dårligt, at jeg vil stoppe på GG.

  • #51   24. maj 2012 Det nye design forvirrer mig stadig, men man må vel prøve sig frem. Håber det bliver lettere med tiden.

  • #52   24. maj 2012 Stald Visby: Du skal kun ind og vælge min konto og så skal du ned midt på den side så er boksen der til at skrive status beskeder. Men den ligger nede under dine markeds annoncer, dine foto albums, dine video klip, så er der pænt langt ned og finde den.

  • #53   24. maj 2012 Når jeg surfer rundt herinde kommer jeg af en eller anden grund til at tænke på dengang jeg lå på skadestuen i 6 timer uden noget at fortage sig.
    - Så kedelig og klinisk er siden smiley


  • #54   24. maj 2012 Sortfod: Har endelig fundet det, men der er så mange andre ting, der også er blevet flyttet. Men jeg må bare lige kigge lidt rundt, og lære det at kende.

  • Annabel
    Annabel Tilmeldt:
    maj 2011

    Følger: 5 Følgere: 4 Svar: 3
    #55   24. maj 2012 Jeg synes det ser godt ud smiley Det er dejligt med fornyelse og den gamle side var ærligt talt ret forældet.

    Men jeg ville ønske der kom et obligatorisk felt i forummet, så folk ikke kan undgå at skrive hvilken art det drejer sig om. Det ville gøre det mere overskueligt og folk ville nok få flere svar fra de rigtige mennesker.


  • #56   24. maj 2012 LIttle pigz det er det bestemt også... smiley kommer ihvertfald til at være her en hel del mindre.

  • #57   24. maj 2012 <b>Annabel</b>

    Helt enig.
    Jeg syntes dog stadig at det minder for meget om det nye facebook.
    Og så syntes jeg desværre at selve designet er ekstremt rodet.
    Men farverne har jeg intet problem med.


  • #58   24. maj 2012 Synes det er for dårligt.. smiley Jeg skreg faktisk, da jeg så det var kommet.. Der blev jeg skuffet, selvom jeg var forberet.. Det er alt for forvirrende, synes jeg ihvertfald.. smiley
    Jeg vil også være her inde noget mindre tror jeg.. Jeg vil ha' det gamle!


  • #59   24. maj 2012 Ja, jeg vender mig nok også til det.. Men det er bare for dårligt.. Det ligner jo tingene er kastet ind i skærmen.. smiley

  • #60   24. maj 2012 Og det dårligste er de der forum på ens profil...... smiley

  • #61   24. maj 2012 Ja, de der gamle forums fra sidste år, hvor man ikke vidste de forskellige ting, som man ved nu.......

  • #62   24. maj 2012 det fint, klan bedre lige de nye farver, men det lidt forvirrende men man skal vel bare lige vænne sig til det smiley

  • #63   24. maj 2012 Tror der går lidt før jeg vender mig til det.. smiley Jeg er et vane menneske! smiley

  • #64   24. maj 2012 Jeg tror muligvis også jeg er en af dem, der kommer til at bruge gnavergalleri mindre. Jeg har kun været logget ind ganske kort og har allerede fundet ud af, jeg vist ikke er kompatibel med det nye design. Det lader til at give mig hovedpine smiley

  • #65   24. maj 2012 Cavy : også mig.. får en trykken for panden og mine øjne væsker. Det fungere ikke for mig.

  • #66   24. maj 2012 Det er altså træls...... smiley Der har ikke været en dag, hvor jeg ikke har været på gnavergalleri siden jeg fik det, for jeg elsker det virkelig! Jeg elsker man kan lære mere, og at man kan snakke med andre folk. smiley Men det er liiidt ødelagt nu....! smiley

  • #67   24. maj 2012 det er grimt og man skal have fat i scrollhjulet hele tiden, jeg har allerede ondt i min pegefinger, det andet var mere sammenpresset og mere overskueligt.
    Jeg mistænker dette design alene for at være indført fordi det sikkert læses nemmere på en mobil...?
    .... beklager, jeg KAN ikke lyve.


  • #68   24. maj 2012 prøv at skrug ned for farve/lys på skærmen smiley
    det måtte jeg gøre smiley


  • #69   24. maj 2012 Jeg er ikke kommet så langt som de væskende øjne, men har faktisk normalt heller ikke øjenproblemer. Men trykken for panden, den kan jeg gå med på.

  • #70   24. maj 2012 Øv, kan ikke lide det:-(
    Det er alt for rodet og uoverskueligt.
    - Desuden kan jeg heller ikke holde de der smileyer ud ......


  • #71   24. maj 2012 Mette S: Mit lys på skærmen er indstillet, så jeg kan læse på andre fora. Hvis jeg skruer ned, så bliver alle andre fora for mørke. Så nej, det kommer ikke til at ske.

  • #72   24. maj 2012 hmmm okay, det hjalp bare hos mig smiley

  • #73   24. maj 2012 Team Potedask: At man kan læse hvad man tidligere har skrevet i forum, kan da ikke være så slemt - på andre fora er der den samme mulighed og det skader vel ikke at andre også kan se, at man er blevet klogere med tiden? smiley

  • #74   24. maj 2012 Det vil altid være svært at tilfredsstille alle angående design og lign. Sådan er det ude i den store verden smiley

  • #75   24. maj 2012 NNNOOOOOOOOOO!!!!!! frygtet denne dag.. det er noget lort lad os komme tilbage til det gamle design.

    hulk hulk det er noget lort!!


  • #76   24. maj 2012 Maria - Det er så rigtigt, men synes det er "grimt"! smiley

  • #77   24. maj 2012 Ved ikke om jeg finder det nye gnavergalleri rodet.. MEN
    Hvorfor skal alle Forumer i denne verden være Blå/grå.. mine øjne finder det så kedeligt.


  • #78   24. maj 2012 Mit forum er da sådan mere ovre i det beige *GG*

  • #79   24. maj 2012 Admin!!! Kunne man dog ikke få rettet, sådan at teksten står normalt i profilerne? Så lige at den deler ordene hvor den har lyst, så i slutningen af en linie står fx "o" og starten på næste linie er et "g"...

  • #80   24. maj 2012 korgaards O:
    Prøv at læs lidt om farvers betydning, så ved du hvorfor... "de" tror det hjælper til der ikke bliver så meget ballade med de farver*SS*


  • #81   24. maj 2012 Maria: det kommer på vores liste over ting, der skal rettes smiley

    Mht. farverne, så er de blevet rettet, da mange fandt dem for lyse - denne grå blev valgt i stedet, og vi har ikke hørt at det skulle genere - men vi ser selvfølgelig på det smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #82   24. maj 2012 Susan S
    Skulle man så ikke have valgt en glad farve.. *S*
    Men lige meget hvad farven er.. så er en ting sikker, der vil ALTID være ballade på gnavergalleri *G*


  • #83   24. maj 2012 Wow! Jeg hader det!

    Hvis der er nogen der kan finde ud af det så må i MEGET gerne skrive en instruktion til mig smiley Altså hvor tingene ligger osv. smiley


  • #84   24. maj 2012 Hvor kan man læse om disse farvers beskrivelse *G*

  • #85   24. maj 2012 Det var da ellers skuffende at komme herind og se det nye design. Havde håbet der gik noget tid endnu før det kom.

    Nogle af de nye funktioner lyder rigtig gode - men udseendet.. Puh..
    Trykken for panden mærkes også her..


  • #86   24. maj 2012 Jææææ endeligt smiley

  • #87   24. maj 2012 trykken for panden kan komme af allergi. Pt er der masser af pollen som kan give hævede slimhinder. Hævede slimhinder giver problem med afløb fra bihuler og sinushuler og hvad de ellers hedder alle de hulrum i hovedet. Når der så YDERMERE er højtryk føles trykket i hovedet endnu mere... jeg har selv problemer lige mens jeg sidder her, men jeg er så sikker på det er min allergi, ikke designet der er skyld i min hovedpine... DET skal designet trods alt ikke have skyld for.... selvom det stadig er grimt...;)

  • #88   24. maj 2012 Synes at det er meget rodet, og har siddet og trykket rundt omkring på GG i snart en halv time, men kan stadig ikke rigtig finde rundt:-/
    Håber at jeg kommer til at vænne mig til det:-)


  • #89   24. maj 2012 Jeg sidder her og kniber øjnene sammen for og kunne glo på den her side smiley

    Jeg har hadet det lige siden jeg så det, det første sted det blev lagt op!!

    Væk med det!!


  • #90   24. maj 2012 Sortfod har ret... Man kan ikke tilfredsstille alle på engang
    og mon ikke man hurtigt vender sig til det.

    men det ville været rat, hvis man som på mange andre forummer, havde flere design at vælge i mellem.


  • #91   24. maj 2012 Jeg kan ikke lide det. Men er nook noget man skal vænne sig til. Jeg ledete godt nok mangge minutter efter ''logmenter''. Men da de havde skiftet navne var det jo ike helt nemt.

    I kunne skrive hvordan de fungerede først.. :))


  • #92   24. maj 2012 Det generer mig så i albums, at hvis man har en billedtekst, så ryger der lige en centimeter af billedet nederst..

  • #93   24. maj 2012 Jeg kan faktisk godt li' det! smiley

  • #94   24. maj 2012 puha
    han ikke finde ud af det her har prøvet men kan ikke det er rigtig flot men dsv for indviklet efter min mening så jeg vælger bare et slette min bruger dsv smiley


  • #95   24. maj 2012 Kildevang: det skulle meget gerne stå i startindlægget, at logmenter har skiftet navn, og hvor man kan finde dem smiley

    Erika&Jonas : Lige præcis det er vi ved at se på, om kan gøres bedre smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #96   24. maj 2012 Alt nyt kræver tilvændig.
    Og dem som vælger at slette deres profil, forstår jeg altså ikke.

    Hvad emd at give det en chance ?


  • #97   24. maj 2012 Nej hvor er jeg ked af at ingen f gallerierne har overvejet en afstemning omhvor vidt der er lyster til at der kommer så meget nyt:( Jeg har for noget tid siden oprettet et emne på hestegalleri, og der bliver ved med at komme kommentare om at de heller ikke glæder sig, der var vist nok 2 eller sådan noget der syntes det var en god idé.

    Mht. at man skal vænne sig til det syntes jeg dog ikke det bare er noget msn "vænner" sig til, jeg har prøvet på kattegalleri i deyt stykke tid det har været der, men kan SLET ikke finde rundt i det, og u også gg. :((

    Undkskyld hvis min kommentar virker meget negativ, men syntes lige det var vrd at skrive smiley


  • #98   24. maj 2012 hvordan sletter man sin bruger kan ikke finde det ?

  • #99   24. maj 2012 Enig Julie... smiley

  • #100   24. maj 2012 Team Hop - Vil du virkelig det? Gider du ikke at gi' det en chance?? smiley

  • #101   24. maj 2012 Team Hop: Det er altså en gang pis det der.

  • #102   24. maj 2012 Synes faktisk det skulle være som på Facebook.. Ay man selv kunne vælge, hvilket design man vil ha'..!!! smiley

  • #103   24. maj 2012 At*

  • #104   24. maj 2012 jeg har givet det en chance jeg kan ikke en skid her inde syntes det er vildt dårligt efter min mening jeg vil ikke have det sådan her

    jeg syntes det gamle skal tilbage igen!!


  • #105   24. maj 2012 Til dem som ønsker at slette sin bruger
    Hvorfor ?
    Så det vil sige, hvis I har facebook, har I også slettet jer der inde, da det nye design kom ?
    Og det samme med alle andre steder, som får noget nyt.


  • #106   24. maj 2012 Givet det en chance ?
    Det kom engang i nat..


  • #107   24. maj 2012 jeg kan sku da ikke sende beskeder eller se om jeg har nye hendelser det er sku da skide dårligt!!!

  • #108   24. maj 2012 At du ikke kan finde ud af det, er altså ikke ens betydende med det er dårligt. Jeg kan meget godt li' det, og jeg havde set frem til det kom! smiley

  • #109   24. maj 2012 Så fordi du ikke gider sætte dig ind i hvordan det nye fungere, så er det for dårligt ?

    Jeg tror da nærmere det er dig som er for doven til at gide at undersøge det smiley

    Det er faktisk ikke så svært, så dårlig undskyld


  • #110   24. maj 2012 Team Hop: Jeg er bestemt heller ikke glad for det nye design. Jeg kan ikke finde ud af hvor jeg kan se mine kaniners bedømmelser, men jeg giver det alligevel en chance.

    Beskeder sender du ved at trykke på beskeder øverst, gå ind på beskedcenter og trykke på Send ny besked. Du kan samtidig se nye hændelser der.


  • #111   24. maj 2012 Stald Malega: Designet kom ikke i nat, det kom 10:30 i dag :).

  • #112   24. maj 2012 Jeg tror også bare, at det er et spørgsmål om tid før man vænner sig til det. En eller anden gang skal designs jo opdateres, sådan er det da på alle sider. Det er træls i starten ja, hvor der måske lige skal rettes nogle småfejl, men pludselig har man helt glemt det gamle og så er det nye bare super smiley

    Men giver man hurtigt op, kan profilen slettes med at gå op til højre og trykke på sit navn - vælger "min konto" - over i menuen til venstre og vælg "mine oplysninger" og nederst på siden til højre "Jeg ønsker at slette min profil"


  • #113   24. maj 2012 Nej, det gjorde det så ikke smiley
    Det var kommet da jeg loggede ind i morges smiley

    Men uanset hvornår det kom, så er det stadig en dårlig undskyldning fra Team Hop, da hun ikke engang har givet det en chance på et par dage eller knap et par timer..


  • #114   24. maj 2012 Jeg bryder mig ikke om det, da det er uoverskuligt og grimt. Men jeg vender mig nok til det engang. Det undrer mig lidt at vi brugere intet har haft at sige, da vi da trods alt har betalt for at være her, især da rigtig mange har meldt ud at de ikke ville have det allerede inden det blev ændret.
    Nu ikke fordi jeg vil slette min profil, men får man pengene retur, hvis man ikke længere ønsker at være her. For det er jo ikke det her man betalte for?


  • #115   24. maj 2012 Malega: Er enig i det er en dårlig undskyldning :).

    Da jeg loggede ind til morges på skolen, var det det gamle design. 09:30 kunne jeg ikke få GG til at fungere, og da jeg trykkede for at komme på min konto, som der at de var ved at opdatere GG og de var færdige 10:30 :).


  • #116   24. maj 2012 Lillemor G
    Husk det ikke er alle der har betalt for at være her. Derudover har prisen været meget forskellige.


  • #117   24. maj 2012 Erika&Jonas - Du har faktisk helt ret! smiley Lige nu savner jeg det gamle, men vi vender os jo til det, og vi glemmer alt om hvordan man brugte det gamle! smiley Og hvis vi fik det gamle igen om et år, ville vi sikkert heller ikke kunne det! smiley

  • #118   24. maj 2012 Det har nok kommet halv ti så, er egentlig også lige meget smiley
    Første indlæg er skrevet 9.37


  • #119   24. maj 2012 Om prisen er det ene eller det andet er ligegyldigt. Penge er penge. Og hvorfor er det egenlig kun nogen der skulle betale?

  • #120   24. maj 2012 Lillemor G - Brugerne har da haft noget at sige smiley Ikke til udseendet, men mange af de nye ting er netop ting som brugerne har efterlyst gennem længere tid. Og for at få plads til nye ting, er man nok også nødt til at ændre i udseendet. Der er jo nok ingen som forventer at siden til evig tid ville køre med samme design smiley

  • #121   24. maj 2012 Malega: Self er det lige meget, og det var heller ikke for at få ret eller noget :).
    Det var bare der jeg fik designet :D.


  • #122   24. maj 2012 Det må du spørge GG om.
    Jeg har bare ikke betalt, og kender andre som heller ikke har


  • #123   24. maj 2012 Ja jeg er helt med på at det kræver ændringer, når man putter nyt ind. Men det her er jo ikke bare ændringer, det er lavet helt om.

  • #124   24. maj 2012 Lillemor G: Da siden var ny skulle de jo have medlemmer, så der var en periode hvor det var gratis så siden kunne komme op at køre. smiley

  • #125   24. maj 2012 Administrator: Kan man ikke få så sine gamle forums ikke er på ens profil, synes det er lidt træls.. Ved dog ikke med de andre, men jeg vil godt ha' det væk fra min profil! smiley Synes det fylder liidt! smiley

  • #126   24. maj 2012 Syntes i skeptikere skal lade hver med at se så negativt, på noget så simpelt som designet her på side.. self. er det bare et spørgsmål om man kan vænne sig til det, og hvis ik man kan? så kan man jo bare forlade siden?
    Det er da rart at der endelig sker noget nyt, man må følge med tiden.. jeg mener, at alt her i livet bliver fornyet, man får nye idéer. ting bliver lavet om, og det er der jo så nogle der ikke kan klare. mange af jer der er imod, tror jeg bare er fordi i er så vante til det gamle??
    Jeg syntes også det er blebet en mere "moderne" side.. altså jeg ser det lidt mere som et "chat" sted. hvor man nemt kan søge efter det man vil finde, Og nemt følge med i hvad andre laver her på side. for jeg syntes det gamle design var ret "kedeligt" og jeg sad ofte bare og stenede på forsiden.. og blev ved med at klikke på 'min konto' og så 'forside' igen og igen.
    Der sker lidt mere på siden nu, og det kan jeg godt lide.. et frisk og veltrængt pust. til en ellers gammel kedelig og grå side smiley
    blot min mening smiley


  • #127   24. maj 2012 Gad vide om de samme personer også klager hvis de flytter til en anden by om ikke kan finde rundt i starten fordi den ikke ser ud som den gamle by

  • #128   24. maj 2012 Hvordan logger man ud af det her nye lort smiley

  • #129   24. maj 2012 Oppe i højre hjørne på siden ved dit bruger navn. Det trykker du, og så står der "Log ud" for neden, hvis du forstår smiley

  • #130   24. maj 2012 Hvor er folk dog negative.
    Hvis I ikke kan lide det, så slet jer dog, i stedet for at blive ved med at være så negative her inde.
    Der skal altså bare noget nyt til engang imellem, det kan I ligesom ikke lade om, uanset hvor megetI brokker jer


  • #131   24. maj 2012 Ja tak smiley Jeg vil bare have det gamle tilbage smiley

  • #132   24. maj 2012 Stald Hop - Ja, også mig!

  • #133   24. maj 2012 Stald Malega: Vi er negative fordi at INGEN har snakket op det her nye pis! smiley

  • #134   24. maj 2012 Stald Hop
    Det passer så ikke smiley
    Der har været en del emner op omkring hvad folk synes.


  • #135   24. maj 2012 Fint, men jeg hader det bare!

  • #136   24. maj 2012 Der har været emner om det, Stald Hop, hehe smiley
    Men ja, det er lidt træls at det er så forvirrende!


  • #137   24. maj 2012 Stald hop
    Hvis du er så utilfreds, så slet dig smiley

    Ellers prøv og giv det en chance ?


  • #138   24. maj 2012 Stald Hop - Se dog lidt positivt på det. Der er da mange nye gode ting ved GnaverGalleri nu, og jeg synes også det er forvirrende, men du skal bare vende dig til det. Og som de andre siger, hvis man ikke er tilfreds, kan du man jo bare slette sig, så det er jo op til en selv. smiley

  • #139   24. maj 2012 Hej.
    Kan der ikke komme en "slet notifikationer" knap? Så man ikke er tvunget til at kigge alle sine hændelser/gruppeopdateringer osv. igennem hver gang - for at få de røde notifikations tællere oppe ved "Beskeder" til at forsvinde?


  • #140   24. maj 2012 Enig med dig SjazzMean! smiley Det er lidt træls, for jeg gider ikke at kigge alt det der igennem!!! smiley

  • #142   24. maj 2012 Enig med den afstemning der!

  • #143   24. maj 2012 Desuden, så synes jeg godt om Tinna's idé om et smådyrsgalleri herinde - istedet for Gnavergalleri - det kan alligevel aldrig være et "rent" gnavergalleri når der er kaniner herinde. Dog synes jeg ikke rigtigt om fugle og krybdyr herinde, men ildere osv. burde være velkommene.

    Jeg ville dog synes endnu bedre om et seperat fugle/fjerkræ og krybdyr/padde galleri. Da jeg personligt ville have det dårligt med at skulle se foderdyr (vores dyr) blive ædt på gnavergalleriet, som jeg kan regne ud at nogle krybdyrs elskere ville ligge billeder og videoer ind af.

    Jeg ønsker mig brændene et fuglegalleri, det ville bringe STOR glæde for mig og en del jeg kender - jeg reklamere gerne for det - samt donere til oprettelsen af det - PLEASE tag det op.


  • #144   24. maj 2012 Synes vi skulle beholde det gamle Gnavergalleri som det var! Og så kunne man lave nogle flere nye gallerier, som Fuglegalleri, og smådyrsgalleri, og måske et krybdyrgalleri, til dem med slanger, edderkopper osv.! Det ville være lettere, istedet for Gnavergalleri skal udsættes og ødelægges fordi der også kan komme andre dyr ind, end dem der er, hvis du/i forstår!

  • #145   24. maj 2012 Synes bare Gnavergalleri skal være som det er, med de dyr der er her inde! Selvom kaniner ikke er gnavere, opfatter jeg dem faktisk som gnavere! Lad ikke Gnavergalleri udsættes for at der kan komme flere dyr (som foreksempel ildere osv. her inde!)

  • #146   24. maj 2012 Jo, men nu tror jeg personligt ikke at et galleri for ildere, vaskebjørne, silkeaber osv. eller hvad det nu måtte blive, ville være særlig populært - og dermed spild af tid og penge fra Bazoom's side - derfor ser jeg intet problem i at de dyr kom ind under Gnavergalleriet - og det blev lavet til Smådyrsgalleri - men ja, jeg er enig i at et seperat Fugle og Krybdyr galleri ville være perfekt - og jeg er helt sikker på at disse ville blive populære. Jeg ville oprette profil på begge, og kender en del andre der ville.

  • #147   24. maj 2012 Min computer kan næsten slet ikke tage det nye. Jeg kan ikke gå ind på nye hændelser, og beskeder, og den arbejder utrolig langsomt herinde. - så jeg er bestemt ikke glad for det nye.

  • #148   24. maj 2012 Synes ikke Gnavergalleri skal udsættes for mere, end hvad der er sket med det nye design! Smådyrsgalleri har jeg ikke meldt mig ind til, så der ville jeg først blive rigtig skuffet! Min computer er virkelig langsom nok i forvejen, nu skal det nye design heller ikke gøre det værre! -.-'

  • #149   24. maj 2012 Der er kommet et nyt design - så kan man vænne sig til det, eller man kan slette sig, for det bliver nok næppe lavet om.
    Vi var jo forberedt på hvad der ville komme, i hvert fald hvis man fulgte med på siden smiley

    Jeg har én kritik som jeg håber admin vil se på - jeg synes det ser DYBT latterligt ud at der på nogle billeder er plastret først et gnavergalleri vandmærke på, og derovenpå et Bazoom vandmærke - nu hvor det er gået over til der skal Bazoom vandmærker på alt, så burde Gnavergalleri vandmærkerne fjernes, det andet ser latterligt ud (se eks. http://www.gnavergalleri.dk/galleri/15088-marsvin_impossible_von_sortfod )


  • #151   24. maj 2012 Enig Fancy!

    Cecilie - Nemlig, og det vil bare blive mere "ødelagt" på den måde + der er så mange der skriver det er spild af penge at slette sin bruger, bare på grund af det nye design. Men det vil da være lige så meget spild af penge, at Gnavergalleri bliver lavet om til "Smådyrsgalleri" for det har vi jo ikke lavet en bruger for at være med i!!!


  • #153   24. maj 2012 Synes da I er så negative.
    Jeg bryder mig ikke om ændringer, og har aldrig gjort - men hvad kan man gøre ved det? Det er bestemt at dette design er kommet for at blive, så prøv at få det gode ud af det! Jeg tvivler på at Bazoom ændrede det for det dårlige.
    Det nye design er ikke verdens undergang, og uanset om der kom andre smådyr herind eller ej - eller om sitets titel blev ændret til "Smådyrsgalleri" - så ville alle gnavere jo stadig være velkommene - blot med endnu flere brugere, og endnu mere aktivitet. Samt måske nogle af de nye brugere blev interesseret i gnaver/kanin verdenen, efter at have set eller læst ting om dem og deres profiler herinde.


  • #154   24. maj 2012 Ja, men jeg tænker bare, hvad for nogle flere dyr kunne komme ind, ildere??
    Synes som sagt, at Gnavergalleri ikke skal udsættes mere!


  • #155   24. maj 2012 Og hvis ildere skulle komme ind, så forstår jeg altså ikke alle de profil billeder med "Nej tak til ildere på Gnavergalleri".... Forresten er jeg ikke negativ, siger bare min mening! smiley

  • #156   24. maj 2012 De billeder kom til fordi det kom på tale fra Admin at ildere skulle være velkommen, men som sædvanligt tager folk det negativt op.
    En skam for dem med ildere, jeg kender en del som blev kede af ikke at kunne oprette deres ildere herinde alligevel.


  • #157   24. maj 2012 Hvad slags art er ildere overhoved!? Altså, jeg opfatter kaniner som gnavere, og jeg opfatter faktisk også ildere som gnavere! Har ikke noget imod ildere på Gnavergalleri, synes bare "Smådyrsgalleri" lyder vildt dumt (Ikke for noget) Tror også det er et liidt for langt navn til en galleri! Synes at ildere er velkommen på GG. Det er ikke det jeg har noget imod. Det er navnet jeg har noget imod! Ildere er velkommen på GG, men ikke andre (Efter min mening!)

  • #158   24. maj 2012 Jeg synes det hele virker lidt roddet smiley
    Synes det er ærgeligt at man skal rulle helt ned på siden, for at se andres statusopdateringer og at man desuden ikke kan gøre det permanent at det kun er venners man kan læse.
    desuden er jeg enig i at det er roddet det ude i højre side, når man logger ind med at der er flere kommentare fra samme indlæg.


  • #159   24. maj 2012 Team Potedask - "Smådyrsgalleri" er ét bogstav mere end "gnavergalleri"? smiley

  • #160   24. maj 2012 Ikke sige det til nogle.... Men det vidste jeg godt, hehe! smiley

  • #161   24. maj 2012 Team Potedask - Bare siden du synes det er for langt smiley

  • #162   24. maj 2012 smådyr villle også blive skrevet smaadyr smiley

    Er der forresten nogen der har fundet hvor man slår bedømmelser til henne?


  • #163   24. maj 2012 Hehe, er jeg er lidt forvirret smiley 1: Fordi desginet er det 2: Fordi jeg har siddet her og kigget alt igennem i flere timer! smiley

  • #164   24. maj 2012 Ildere er rovdyr.. Og så er de pattedyr ligesom de fleste (hvis ikke alle) gnavere er smiley

  • #165   24. maj 2012 ja og velkommen til et galleri, der ikke er optimeret til min firefox.. flååååååååååt.....

  • #166   24. maj 2012 Du kan jo bare bruge en anden browser, sværer er det altså ikke..

  • #167   24. maj 2012 Altså jeg har ikke problemer med firefox.

  • #168   24. maj 2012 Sorry men NEJ! man skifter sq da ikke bare browser fordi der er nogle røvbananer som ikke sørger for at optimere en side til de mest brugte browsere! :S
    Ikke alle gider bruge noget så ringe som IE...

    firefox er så brugt at alle med respekt for sig selv sørger for at optimere en side til firefox - samtidig med at man optimere til de andre store browsere på markedet!

    Men det viser jo ALT om hvor seriøst et foretagende Bazoom egentligt er! :S


  • #169   24. maj 2012 Nu orker jeg ikke at læse alle beskederne igennem, så hvis det har været skrevet, så er det sådan det er.

    Men Rikke/Admin, jeg vil gerne komme med noget konstruktiv kritik smiley Når man er inde på sin profil, der "Min offentlige profil" så kommer der et "punkt" med ens forumemner efter fotoalbum og video. Kunne man ikke sætte forumemner helt ned i bunden? Også under kommentarer hos andre gnavere?
    Synes det er vildt træls at skulle scrolle virkelig meget, for bare at komme ned til videoklippene...


  • #170   24. maj 2012 mor til katja - det var da godt nok det mest infantile argument jeg nogensinde har hørt. Men det illustrerer så tydeligt hvilket stadie du er på, når det gælder det store internet... gawd altså.

  • #171   24. maj 2012 Jeg har desværre også problemer med siden på min Firefox browser.
    Jeg kan ikke se "Send Besked" knappen her i forum pga. "Om Gnavergalleri" boksen.
    Jeg har dog funet ud af at man kan klikke 2x Shift og så enter, så bliver beskeden sendt.


  • #172   24. maj 2012 Undskyld ikke shift men TAB (den med de to pile der peger hver sin vej).

  • #173   24. maj 2012 jeg kunne godt tænke mig at man igen kunne se hvad man har skrevet til billederne når man er inde under at rette i en gnaver. smiley
    man kan kun se det når man siger "ret tekst", før kunne man se det hele tiden.


  • #174   24. maj 2012 Rikke/Admin: Hvorfor var det overhovedet at gallerierne skulle have nyt layout? For det spørgsmål plager mig stadig. Kan simpelthen ikke finde én god grund fordi:

    1. 99% af alle brugerne på de fleste gallerier ville hellere have beholdt det gamle layout. Ja, vi kan og må lære at leve med det... men havde vi frit valg ville næsten alle alligevel vælge det gamle frem for dette.

    2. Layoutet har I gået helt galt i byen med. Det er godt gået at I har formået at lave et layout som både er kedeligt OG forvirrende - disse ord er vel på en måde modsætninger så at I alligevel har formået at blande to modsætninger sammen til ét layout er ret indponerende.
    Desuden siden hvornår er koldt, klinisk og kedeligt blevet på mode og attraktivt?

    3. Flere folk har allerede givet udtryk for at layoutet giver heldbredsmæssige problemer, som ondt i hovedet, løbende øjne, svimmelhed mm.
    Hvilket bør tages meget serøst!

    4. Der er også problemer med browseren.

    Hvorfor vælge et layout som giver så meget negativ energi? Lige fra første dag I præsenterede det nye layout har det været mange negative meninger om det - og på trods af at folk har givet meget klart udtryk om at de ikke ønsker dette nye design, vælger I alligevel at udskifte det med det gamle?

    Hvorfor?


  • #175   24. maj 2012 C S: Jeg er fuldstændig enig! Jeg har fået at vide at det er fordi der er et par der har skrevet at de kunne tænke sig noget nyt, ET PAR!?:(

  • #176   24. maj 2012 CS, der er svar til stort set alt det du spørger om længere oppe i tråden.

  • #177   24. maj 2012 Hyggehulens: i så fald har jeg ikke kunne finde det.

  • #178   24. maj 2012 C S -

    1. Du kan ikke snakke på vegne af alle.. Der var mange der heller ikke gad da designet til det "gamle" galleri kom, men folk vænnede sig til det..

    2. Hvad er det forvirrende?

    3. Man burde nok mere søge læge hvis man har de problemer af at se på en computer skærm, det kan virkelig ikke være bazooms problem smiley

    4. Jeg har ingen problemer med min browser..

    Der vil ALTID være en masse negativitet omkring nye tiltag smiley Nævn 1 tiltag der ikke er negativt modtaget af en lille flok, mens resten faktisk har kunne lide det men ikke har ville sige de højt råbende imod smiley


  • #179   24. maj 2012 Er det nu forkert at man ytrer sig, fordi man ikke kan lide det? Det har intet at gøre med at det er nyt. Men nu har jeg kigget længe på KG efterhånden, og det er stadig lige rodet...

    Det er ligesom om at det kun er i orden at åbne munden her, når man er tilfreds/enig - men er nu glad for at her er flere der tør sige deres mening og ikke bare klapper ryg.


  • #180   24. maj 2012 Nu blev der ikke kun ytret de ikke kunne lide det, men der blev påstået det skulle laves om fordi "flertallet" ikke brød sig om det.. Det er ikke ne ytring, men en opfordring smiley


  • #181   24. maj 2012 hvis man vælger tilpas dårligt i farver, så KAN det faktisk give direkte ubehag ved at kigge på det Tanja! Div. kattefora jeg har siddet på som har skiftet design løbende har ofte været ude i den problematik, at de måtte ændre baggrunds-nuance pga. folk fik ondt i hovedet af at sidde der mere end et par minutter af gangen!
    Det er slet ikke ukendt fænomen, at man kan få ondt i hovedet af at kigge på "forkerte" farver/nuancer.

    Det ved alle forhåbentligt inden de går i krig med at lave hjemmesider bare en smugle "professionelt"...


    og bare fordi DU ikke har problemer med browseren kan andre jo nemt have det, hvis ikke siden er optimeret ordentligt!


  • #182   24. maj 2012 Men igen.... der ER virkelig mange der ikke bryder sig om det. Og sådan har det jo også været de andre steder, det blev ændret...

  • #183   24. maj 2012 Mor til Katja: Hvor har jeg skrevet at layoutet er valgt for at genere andre?
    Jeg stiller faktisk bare spørgsmålstegn til hvorfor de har valgt layoutet på trods af at mange ikke bryder sig om det.

    Desuden ER det flertallet som ikke bryder sig om det. Det er da tydeligt at se at langt de fleste ikke ligefrem jubler af glæde over det nye layout... sagt på en pæn måde. Og hvis der er noget tvivl kan vi for min skyld sagtens lave en afstemning. Afstemningen vil bare vise at de fleste vælger det gamle fremfor det nye.

    Derudover er jeg enig i alt det Pia B har skrevet.


  • #184   24. maj 2012 Pia B - Folk kunne jo prøve en anden browser istedet for..

    Maria - Ja, men ikke flertallet, der er rigtig mange der godt kan lide det..

    C S - Hvor skriver jeg du har skrevet det er valgt for at genere andre? Nej det ER ikke flertaller det ikke bryder sig om det, det er en lille skare af alle de brugere der er der har giver udtryk for det smiley

    Afstemningen ville ikke vise noget medmindre ALLE bruger stemmer smiley


  • #185   24. maj 2012 Desuden er farverne de samme som på facebook.. Blålige nuancer

  • #186   24. maj 2012 Nej, det kan på ingen måde sammelignes med FB.

    Og hvordan kan du vurdere at det kun er en lille skare og ikke flertallet, der er imod roderiet her?


  • #187   24. maj 2012 På de fleste af mine gnaveres billeder er der to mærker nederst i højre hjørne. Det er rigtig irriterende. Bliver det gamle fjernet eller hvad??

  • #188   24. maj 2012 Mor til katja: Prøve en anden browser - altså når vi har betalt for at være her, så skal det altså også være iorden. Tror det er meget få som gider at anskaffe sig en ny browser bare fordi at gnavergalleriet ikke fungerer som det skal.

  • #189   24. maj 2012 Mor til Katja: En lille skare? Den tror jeg ikke en meter på. Hvis flertallet elskede det nye layout ville man kunne se folk være mere positive. At mene dem som elsker layoutet gemmer sig, synes jeg er forkert. Eftersom de ikke har grund til at skjule sig så ville de have ytret deres mening hvis din påstand passede.

    Det er ganske normalt at lagt de fleste ikke tæller med i en afstemning - mange gange er det under 10%. Men selv de 10% kan give et ret præcist svar. Det er nok kun omkring 1% der har ytret sin mening herinde. Men blandt de 1% er over 9 ud af 10 ikke begejstret på layoutet. Derfor er det helt usandsynligt at dem der ikke svarer herinde er begejstret for det nye galleri. Allerede efter under 1% begynder der at tegne sig et mønster som kan give et ret præcist svar.

    Måske lidt forvirrende skrevet, men ved ikke hvordan jeg kunne formulere mig bedre.


  • #190   24. maj 2012 Enig C S!


    Rikke/Admin: Hvorfor var det overhovedet at gallerierne skulle have nyt layout? For det spørgsmål plager mig stadig. Kan simpelthen ikke finde én god grund fordi:

    1. 99% af alle brugerne på de fleste gallerier ville hellere have beholdt det gamle layout. Ja, vi kan og må lære at leve med det... men havde vi frit valg ville næsten alle alligevel vælge det gamle frem for dette.

    2. Layoutet har I gået helt galt i byen med. Det er godt gået at I har formået at lave et layout som både er kedeligt OG forvirrende - disse ord er vel på en måde modsætninger så at I alligevel har formået at blande to modsætninger sammen til ét layout er ret indponerende.
    Desuden siden hvornår er koldt, klinisk og kedeligt blevet på mode og attraktivt?

    3. Flere folk har allerede givet udtryk for at layoutet giver heldbredsmæssige problemer, som ondt i hovedet, løbende øjne, svimmelhed mm.
    Hvilket bør tages meget serøst!

    4. Der er også problemer med browseren.

    Hvorfor vælge et layout som giver så meget negativ energi? Lige fra første dag I præsenterede det nye layout har det været mange negative meninger om det - og på trods af at folk har givet meget klart udtryk om at de ikke ønsker dette nye design, vælger I alligevel at udskifte det med det gamle?

    Hvorfor?


  • #192   24. maj 2012 Jeg kan ikke vende mig til det nye, jeg har givet det en chance! Og hvis siden gør, så folk for hovedpine osv. bør det laves om! For hvis de går op i det her, skal intet forhindre dem i det!

  • #193   24. maj 2012 Jeg kan nu heller ikke se hvorfor de som kan lide det, sku gemme sig. Der er nogle der har udtryk tilfredshed i denne tråd, og de er da ikke sablet ned for deres mening. Tværtimod er det de, som er imod, som er gal på den?

  • #194   24. maj 2012 Potedask: Godt du er enig. smiley Men behøver du at kopiere alt det jeg har skrevet? smiley

  • #196   24. maj 2012 C S - Hvis meningerne står der flere gange, for vi sikkert en chance til at få det gamle, hehe?? smiley (Forhåbelig!)

    Cecilie - Har tjekket ALT ud her på siden i flere timer + Jeg har været meget inde på Kattegalleri, for at blive vandt til det, da Gnavergalleri havde det gamle.. Så jo, har givet det en chance smiley Kender skam godt det med sollys osv. Men alligevel, det er jo ikke rart.. Lige før fik jeg også tårer i øjene da jeg skulle læse, selvom jeg har siddet her i et stykke tid.. smiley


  • #198   24. maj 2012 Ja men jeg brugte også en uge på Kattegalleri, og jeg blev ikke vandt til det.... smiley

  • #200   24. maj 2012 Jeg er en af dem der blive påvirket af farver, blinkende lys osv. Jeg kan simpelthen ikke kigge på det nye gnavergalleri i mere end 10-15 min ad gangen uden at blive rigtig dårlig, så må gå væk fra computeren, eller besøge andre websider. Da Jeg tidligere har oplevet at få krampeanfald pga lys og farver i videospil og lign, tør jeg simpelthen ikke at kigge i længere tid, når jeg direkte bliver dårlig.

  • #202   24. maj 2012 Altså jeg er stadig ikke vild med designet. Men ville da gerne blive her alligevel, så håber helt sikkert at det med farverne kommer til overvejelse, for i længden er det jo lidt trættende, kun at kunne være på 15 min ad gangen.

  • #203   24. maj 2012 jeres skærme må være forkert sat op hvis i døjer med blinkeri for jeg har en ordentlig skærm og her hverken blinker det eller giver mig hovedpine. Hvis det var farven på designet der var problemet ville det blinke ved ALLE.
    Jeg har dog pt indimellem trykken for panden pga min allergi, måske i skulle tjekkes for allergi hvis i mener i har hovedpine og væskende øjne... Jeg syntes ikke designet er pænt og jeg syntes som nævnte godt det hele kunne komprimeres lidt som før, men man kan da lige forsøge at argumentere uden at forfalde til grimme gloser, nogle af jer er godt nok ikke til pænt brug....


  • #205   24. maj 2012 "folk ku prøve en anden browser"

    skift plade!

    Det burde sq ikke være nødvendigt at skifte væk fra en af de største browsere på markedet :S
    Det BØR virke i langt de fleste store browsere uden problemer - det bør ALLE der laver hjemmesider af den her slags tage højde for. Opera, Chrome, IE, Safari, Firefox o.l - det bør sq fungere problemfrit!
    så at skifte browser - skift plade Tanja!


  • #206   24. maj 2012 Jeg ville ønske at man kunne se hvem der trykkede "enig" til de forskellige indlæg smiley

  • #207   24. maj 2012 Jeg mener ikke at der er skrevet noget om det blinker? Jeg er tjekket for allergi, og det har jeg ikke. Men er åbenbart følsom over for nogen farver og blinkende lys, og har været på neurologisk afdeling i forbindelse med det, og mine krampeanfald. Så det kan altså godt være de der farver og ikke allergi, og bare fordi alle ikke mærker det, kan det jo stadig godt påvirke nogen af os.

  • #208   24. maj 2012 mor til katja - hvorfor er det lige at folk skal skifte browser, fordi bazoom har lavet noget makværk i koden?
    Når de går så højt op i at det skal være et 'fancy' design, så er det dårlig kodeskik at man ikke sørger for at det er kompatibelt med alle browsere - både nuværende versioner og et par versioner tilbage.

    Igen viser du at du har meget lidt viden om hvordan kodning, internettet og hjemmesider fungerer i praksis... og hvad der er god stil og hvad der er vældigt dårlig stil.

    Man kan diskutere smag og behag alt det man vil - men dårlig kodestil er og bliver dårlig kodestil for tid og evighed. Der er der bare ikke noget at diskutere.


  • #209   24. maj 2012 ja det må jeg medgive: har ingen problemer selv men det burde være tjekket at det var kompatibelt til alle browsere... alt andet er lidt amatøragtigt. Men nu ved de det, mon så ikke de kan rette det til....?

  • #210   24. maj 2012 ikke bare lidt, men meget...

    hvis vi lavede sådan noget på skolen, så ville vi få dummeslag.


  • #211   25. maj 2012 Jeg er allerede begyndt at vænne mig til det nye design, og er begyndt at kunne lide det.
    Der er nogle ting jeg synes burde rettes op på, tilføjes + ændres - men det kan jo altid komme/ændres senere. smiley


  • #212   25. maj 2012 Jeg kan rigtig godt lide forsiden på det nye design smiley
    Dog ikke ens profil, og der hvor man redigere ens profil osv. smiley
    Der synes jeg det er forvirrende, specielt når man skal slette fotoalbums smiley


  • #213   25. maj 2012 Tak for alle de mange tilbagemeldinger. Det er dejligt at vores brugere har lyst til at komme med konstruktiv kritik smiley

    SjazzMean: Du efterspørger, så vidt jeg kan forstå "Marker som læst"-funktionen - og den kommer igen - vi arbejder på at få den indkoorpereret i det nye design smiley

    Von Fancy: Billedet, du linker til ser ud til at være blevet gemt fra GnaverGalleri - og herefter uploadet igen. Det er derfor der er to vandmærkser. Hvis du uploader et nyt billede, vil du se, at der kun står "Bazoom.dk" på billedet smiley

    Lykkeline: Det er et forslag, som vi har på vores liste og som vil komme med tiden smiley

    Der er mange grunde til at gallerierne får nyt design. Gennem årene har et af de hyppigste forslag om forbedringer været nyt design, da man syntes at gallerierne var kedelige og "gammeldags". Gallerierne har haft samme udseende i mange år, og det er derfor naturligt, at der skal ske noget en gang imellem.

    Vi tager selvfølgelig jeres reaktioner på farverne med videre - som tidligere skrevet, så er farverne blevet ændret betragteligt siden første galleri blev lanceret, da flere havde problemer med den hvide farve, der var før. Da vi ændrede det til grå, ophørte disse problemer.

    De browserproblemer der må være, sørger vi selvfølgelig for at få rettet. Hvis I oplever et browserproblem, så er I velkomne til at tage et billede af det, og sende til os via kontakt - eller support@bazoom.dk , hvis der skal vedhæftes en fil. Firefoxproblemerne er vi opmærksomme på smiley

    Det gamle design kommer ikke tilbage, men som tidligere nævnt, så tager vi al konstruktiv kritik med videre, og ser om vi kan gøre noget bedre i det nuværende smiley Der vil altid være delte meninger om design, og det er helt naturligt - men vi håber som sagt, at I bliver glade for det med tiden.

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #214   25. maj 2012 af uransagelige årsager er der ikke det samme problem med PortableFirefox v.12
    For mig er det kun med et almindeligt installeret Firefox at designet fåkker op.
    Der er (eller har været) nøjagtigt samme problem på f.ex. edbpriser.dk


  • #215   25. maj 2012 Jeg er stadig ikke helt vild med designet, men jeg er begyndt at finde rundt. - Dog kan jeg SLET ikke finde ud af, hvor i alverden jeg ser dyrenes bedømmelser.
    Det irriterer mig lidt at jeg ikke kan finde det, for jeg er typen som holder øje med hvad folk giver mine dyr. - Hvis jeg får lav/middel som nu er lavet om til OK/Fin, vil jeg gerne kunne spørge om hvad jeg kan gøre bedre for at få en høj :).

    Vil også mene farverne er lidt kedelige at se på. - De måtte godt blive lavet en smule om :).


  • #217   25. maj 2012 Rikke/GnaverGalleri - Nej billedet er ikke gemt fra GnaverGalleri og uploadet igen. Problemet går igen på flere af mine galleribilleder. Alle er uploadet under det gamle design, og problemet er kun på nogle af dem. Ingen af dem er hentet fra GnaverGalleri og uploadet igen og fejlen er derfor ikke noget jeg har forårsaget.

  • #218   25. maj 2012 Jeg er stille og roligt begyndt at kunne lide det nye Gnavergalleri !

    Billederne er fantastiske og når man først lige er gået igang, så ligger man hurtigt mærke til de mange for bedringer :).



  • #219   25. maj 2012 jeg har givet lortet en sjance så fat det jeg kan ikke lide det eller finde ud af det og sådan er det så derfor sletter jeg min bruger jeg syntes det var meget bedre før og syntes de skulle lade det være sådan!!!!

    nå men hvordan sletter man sin bruger er der nogle der ved det ?


  • #220   25. maj 2012 Team hop:
    Det er jo ikke GG selv der bestemmer det er jo bazoom. smiley
    Jeg kan heller ikke lide det nye, men jeg giver det en chance.


  • #221   25. maj 2012 nå men jeg har givet det er chance og kan ikke lide det så der for sletter jeg min bruger ved du hvordan man gør


  • #222   25. maj 2012 Stald Hop - Hvor er det irriterende at se på du er så negativ. Du må jo selv finde ud af at slette din bruger. Giv dog det nye GnaverGalleri en chance. Jeg synes, efter at have lært det bedre at kende, så er det blevet rigtig dejligt med nye og forbedret ting.
    Og jeg er sikker på, at du fortryder at have slettet din bruger smiley


  • #223   25. maj 2012 signe, man er ikke sur bare fordi man påpeger at nogen ikke har gjort deres arbejde godt nok.

    På mig virker det til at der er blevet testet meget lidt (hvis noget) i andre browsere end dem som kodefolkene har siddet i selv.. det er bare ikke godt nok, når man formoder at de har fået en god slat penge for deres arbejde.


  • #224   25. maj 2012 Team Hop

    gå ind i den som hedder Min konto, under dit profil billede står der Rediger dine oplysninger.. går derind og i nederste højre hjørne står der: Jeg ønsker at slette min profil
    Farvel


  • #225   25. maj 2012 Rikke/Amin:

    Jeg vil gerne have svar på hvordan I vil tackle de heldbredsmæssige problemer som layoutet foresager. Hvad har I tænkt jer at gøre ved det?

    Derudover hvorfor SKAL man fornye ting? Der er ingen regler om at ting behøver at fornyes. Vi kunne lide det gamle galleri - hvorfor så forandre det?
    Så igen spørg jeg... Hvad er grunden til at I mener at ting skal fornyes selvom folk var glade for det tidligere?


  • #226   25. maj 2012 CS .. et eller andet sted så kan/skal/bør man forny sig.
    De standarder der er på internettet bliver hele tiden udvidet med nye ting, og følger man ikke med udviklingen, så bliver man altså sat bag af dansen... og hurtigt.

    ... her er det f.ex. pudsigt at man både har kodet med div og med sections, og ikke bare holdt sig til sections, når nu man alligevel bruger dem til nogle ting.


  • #227   25. maj 2012 CS der kan altid være "helbredsmæssige problemer" uanset design. Jeg er ikke i tvivl om det er yderst belastende hvis man har de problemer - men det er altså ikke GG der skal tage sig af det. De kan ikke vælge farver eller sammensætning som passer til 100% af brugerne, det er ikke muligt.
    Mange problemer skyldes ofte indstillinger på folks skærme, hvilken belysning de selv sidder i i rummet, om de måske trænger til briller osv osv.

    Det eneste kritik jeg umiddelbart har på designet er at jeg godt kunne have tænkt mig at teksten i forumindlæg var en tand mørkere. Det ser ud til at være en grå på lysegrå baggrund, og det er mine øjne personligt ikke helt glad for. Det går, men en tand mørkere tekst ville være super i mine øjne.


  • #228   25. maj 2012 Desuden er siden hverken brugervenlig for computer eller mobil. På computeren skal jeg hele tiden åbne en ny browser for at komme ind på det nye Gnavergalleri fordi siden simpelthen overbelastr min computer så den går i stå, hvilket jeg slet ikke har behøvet med det gamle.

    Derudover er de nye ikoner meget små (og endnu mindre på mobilen) hvilket gør det svært at ramme præcist med fingrene for at trykke på ikonerne. Derfor er det nødvendigt at zoome tættere på ikonet for at kunne ramme det - hvilket er irriterende.
    Min iPhone hakker også rigtig meget og har svært ved at opdatere på siden. Når jeg sider og skriver nu fra mobilen så dukker bogstaverne først op efter et lille stykke tid i stedet for at kunne ses med det samme - jeg havde ingen problemer med det gamle galleri.


  • #229   25. maj 2012 Måske du trænger til at rydde op på din computer - den lyder rimelig langsom hvis den har så store problemer. Eller måske det skyldes browseren, don't know..
    Her trækker siden stort set ingen ressourcer...


  • #230   25. maj 2012 Stald UniKin - så lad være med at kigge i tråden smiley

  • #231   25. maj 2012 Noget som jeg rigtig rigtig godt kan lide, er at der er kommet en 'jeg er enig'- knap, og at man kan se personerne er online både under forummer, annoncer osv. - Altså man kan se det med det samme, og behøver ikke gå ind på deres profil for at tjekke om de er online.

  • #232   25. maj 2012 Von Fancy: min computer var til repartion for et par måneder siden hvor den blev renset helt igennem og startet op på ny. Og jeg har stort set ikke installeret noget nyt på den siden.

  • #233   25. maj 2012 Det eneste der irriterer mig er at der er to varemærker på mine gnaveres billeder, ellers synes jeg det er godt med en fornyelse smiley


  • #234   25. maj 2012 Jeg tror måske som von fancy skriver at mørkere bogstaver kunne være en hjælp.

  • #236   25. maj 2012 CS - Hvis den kører SÅ langtsomt så er der noget galt lokalt, uanset om det så skyldes en gammel computer, en fyldt computer (temp filer i browseren kan også sløve meget) eller en browser der ikke klarer siden særligt godt eller hvad.
    Jeg kan kun tale for mig selv, men min Google Chrome kører fint, lige så fint som den gamle side og kan sagtens have adskillige faner åbne med GG og andet uden problemer


  • #237   25. maj 2012 Von fancy: Er det sket på alle dine billeder - eller kun enkelte? Vil du sende et par links, så skal vi kigge nærmere på det. Det er nemlig kun meningen, at der skal stå Bazoom.dk på - og altså ikke GnaverGalleri længere. Vi hører også meget gerne, hvis det sker ved nyuploadede billeder smiley

    Som skrevet mange gange, så tager vi alle inpunt med videre, og tager stilling til om der er noget der skal ændres smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #238   25. maj 2012 Rikke/GnaverGalleri:

    http://www.gnavergalleri.dk/galleri/16716-marsvin_beebob_von_fancy
    http://www.gnavergalleri.dk/galleri/16714-marsvin_dkskdch_minuets_oestenvind
    http://www.gnavergalleri.dk/galleri/15644-kanin_winston

    Det er bare et par stykker af de gnavere det er galt med.. Det er et problem på alle mine gnavere oprettet der er oprettet frem til og med 7. januar 2012 (og alle billeder på de berørte gnavere) - dvs. 19 ud af 25 gnavere...


  • #239   25. maj 2012 Rikke/admin
    Hvis du kigger længere oppe i tråden, kan du se at der også er en anden der har brokket sig over det - et par gange.


  • #240   25. maj 2012 Rikke/admin: Ved ikke om du har set det her, men skriver det lige igen - Kan forumene ikke fjernes fra profilerne, eller ligge helt nederst på ens profil? Synes det fylder, og ser vildt dumt ud! (ikke for noget) smiley

  • #241   25. maj 2012 Sådan et det også på mange af min billeder :-S

  • #242   25. maj 2012 Også mine, ku' forresten også bedt lide GG mærket! :S

  • #243   25. maj 2012 Bedst*

  • #244   25. maj 2012 Jeg kan så bedre lidt Bazoom mærket eftersom det er mindre og mere gennensigtigt.

  • #245   25. maj 2012 Vi har forskellige meninger, og det er godt! smiley

  • #246   25. maj 2012 Little Pigz og Simse : Vi kigger på det smiley Og igen : hvis det sker med nyuploadede billeder, så hører vi meget gerne om det smiley

    Team Potedask: forumemnerne bliver ikke fjernet - det er en af de ting som rigtig mange brugere har ønsket. men vi tager dit forslag om, at det skal findes længere nede på profilen med videre. smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #247   25. maj 2012 Brok, Brok, Brok.. Og Brok.

    Her kommer lidt mere:
    Dette er for dårligt! GG er ikke en Facebook side.
    Og det ligesom det, det er blevet, meget hen ad.
    Ville virkelig gerne bare have det gamle GG tilbage...


  • #248   25. maj 2012 Rikke/Admin: Okay, synes nemlig det er liidt irriterende at man skal rulle langt ned for at tjekke sine videoer osv. smiley

  • #249   25. maj 2012 Vil bare gøre opmærksom på, at jeg har samme problem som Von Fancy, og jeg har slet ikke opdateret profilen siden det nye design smiley

  • #250   25. maj 2012 Kunne det være muligt, at istedet for en tråd blir alen lang, og man skal scrolle Guderne må vide hvor langt ned (hvilket er RET så belastende på en mobil!), ikke gøre sårn, at der så kommer flere sider i trådene, så skal man jo bare skifte side?

  • #251   25. maj 2012 Du kan da bare trykke på.. Gå til sidste indlæg
    Så skal du ikke scrolle hele vejen ned.


  • #252   25. maj 2012 Rikke/Admin: hvorfor må jeg ikke få svar på det jeg spørg om?

  • #253   25. maj 2012 CS: Som skrevet tidligere, så tager vi alle jeres henvendelser med videre, og vil vurdere om vi kan gøre noget bedre. smiley Der er flere, der har spurgt om samme ting, og de skulle gerne være blevet besvaret i et tidligere indlæg i dag.

    Lunte: Vi tager dit forslag om sideinddeling på lange tråde med videre. smiley Som Korgaards Opdræt nævner, så kan du pt. anvende knappen "Gå til sidste indlæg", så slipper du for at scrolle smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • #254   25. maj 2012 Hvor finder jeg den knap henne?

  • #255   25. maj 2012 Fandt den smiley

  • #256   25. maj 2012 Lunte: Knappen ligger lige under første indlæg til højre . Ligeledes er der en "Gå til toppen"-knap lige over "Kommentér på"-feltet smiley


  • #257   25. maj 2012 smiley

  • #258   25. maj 2012 Smukt! smiley

    Men tror stadig det ville være mere overskueligt med sidedeling, især når mange går på via mobil os smiley


  • #259   25. maj 2012 Jeg synes ikke jeg kan finde et svar på hvordan I vil tackle de heldbredsmæssige problemer...

  • #260   25. maj 2012 Rikke/admin.

    den der lysegrå farve er lidt fesen. Jeg syntes at vores farver herinde skal være ligesom på have galleri og traktor galleri.


  • #261   25. maj 2012 jeg leder efter en "sidste NYE indlæg" knap til de lange tråde man har kigget i før...?

  • #262   25. maj 2012 Synes nu det er meget godt man ikke kan se stemmerne på gnaverne, så er der ikke alt det brokkeri fra folk der har fået middel og lav, haha smiley Men jeg har så aldrig været den største fan af bedømmelses systemet, da jeg synes det bliver misbrugt en del.

    Tak for svar Rikke/Admin - ja det var netop det jeg mente; jeg var søvnig igår og forklarede mig ikke så godt, men det er præcis det du skriver som jeg søger.


  • #263   25. maj 2012 CS: Vi vurderer på alle de tilbagemeldinger vi får, om det er et generelt problem, og se på, om vi kan gøre noget bedre.

    Stald UnKin: Den kan du ikke se pt. Det er endnu ikke bestemt, om det er noget, der kommer tilbage smiley

    Little Pigz: Vi tager dit forslag med videre smiley

    Susan S: En sådan knap er der ikke, men vi tager også dit forslag med videre smiley

    SjazzMean: smiley

    Mvh. Rikke/GnaverGalleri


  • Troels N
    Troels N Tilmeldt:
    aug 2011

    Følger: 1 Svar: 1
    #264   25. maj 2012 CS:

    jeg tror altså det er allergi du lider af. Jeg har selv været ude for det samme hvor jeg troede at jeg fik udslæt på hele kroppen (især på bagdelen) af at være på eb.dk, men det vidste sig at være min Ørkenrotte som jeg blev syg af smiley


  • #265   25. maj 2012 jeg synes det er ret rodet smiley kunne bedre lide det gamle

  • #266   25. maj 2012 Jeg synes det er fedt! Altid lækkert med noget nyt smiley
    Jeg kunne ikke komme ind på gnavergallleri igår, var det pga opdateringen?


  • #268   25. maj 2012 Troels: jeg oplever ikke selv ubehag ved at være på siden. Taler for de andre brugere som skriver det.

  • #269   25. maj 2012 Syntes faktisk det nye design er lidt nemmer at finde ud af, end det gamle. Det er også blevet mere galleri agtigt at se på. Syntes at det gamle, der var det mest forumet som var fremhævet, hvor imod nu er det ude i siden og der er mere fokus på profilere :).
    Indrømmer dig gerne da jeg så det på nogle af de andre sider inden det kom her til, der tænkte jeg bare ohh shit det bliver så dårligt og var faktisk ret irriteret over det blev ændret!!. Men efter en lille rundtur her inde jamen så forstår jeg godt at bazoom har valgt at ændre siderne!

    Der ud over så er det da mega fedt man kan syntes godt om :D.


  • #270   25. maj 2012 Rikke/Admin - Savner at ha' den knap, man kan trykke på, hvis man ikke gider se de nye hændelser, foreksempel hvis jeg ikke gider at se gnaverne igen, igen igen. Så man bare kunne trykke på noget, og springe det over, lige som på det gamle design, hvis du forstår?? smiley

  • #271   25. maj 2012 enig med team potedask

  • #272   25. maj 2012 Godt! smiley

  • #273   25. maj 2012 Team potedask - nu har jeg ikke lige prøvet det med gnaverne men man kan gøre det med forumet du trykker bare på "følg dette emne" så kommer der en tekst frem hvor der står noget med at du kan slette at følge med på dette abonnent.

    Undskylder for stave fejl men er på mobil :).


  • #274   25. maj 2012 Men det ville være rart alligevel, at ha' den knap! smiley

  • #275   25. maj 2012 jeg kan heller ikke finde de grupper jeg er med i

  • #276   25. maj 2012 Team potedask - jamen den er der jo??? Den hedder bare noget andet nu.

  • #277   25. maj 2012 Troels: du burde seriøst have en præmie for dagens bedste kommentar:)

    quote:
    "hvor jeg troede at jeg fik udslæt på hele kroppen (især på bagdelen) af at være på eb.dk...."




  • #278   25. maj 2012 Chowder - gå op i dit navn så kommer der en lille rubrik frem hvor der er noget som hedder " min konto" den klikker du på. Derefter så er der en Masse felter ude i venstre side. Der er der noget som hedder " mine grupper ". Der ligger alle de grupper du er medlem af smiley

  • #279   25. maj 2012 Fie - Man gider jo ikke trygge der på hver eneste gnaver profil..? Ellers ved jeg ikke hvad du mener...

  • #280   25. maj 2012 Team potedask - okay bliver lige nødt til at få styr på om vi snakker om den samme ting ;). Det du mere er det ikke at hvis du har fulgt f.eks. Gnaveren Bent og du finder ud af at Bent ikke er så interessant mere og du er faktisk ligeglad med at han får nye beskeder. Så trykker du på det der før i tiden hed "abonnomer ikke mere" eller noget i den stil så kan du ikke se når der er en ny som kommentere til Bent?

  • #281   25. maj 2012 Okay.. smiley

    Men det tager jo lang tid, i forhold til det gamle.. smiley


  • #282   25. maj 2012 Altså jeg forstår ikke det sjove i Troels kommentar. Stakkels ham som lider af udslæt på røven smiley

  • #283   25. maj 2012 Hvis jeg har forstået det rigtig, så tager det da lige lang tid?

  • #284   25. maj 2012 Jeg kan faktisk li det nye bedre, og kan bedre finde rundt.

    Og så generet set ud fra den prof. vinkel så er det her design. bedre.


  • #285   25. maj 2012 enig med line holst petersen det synes jeg også ville være bedre hvis man selv kunne vælge

  • #286   25. maj 2012 <b>Stald Yu&Me<b>

    Du skal ind under min konto og så rulle ned midt på siden så er der en boks til at skrive status opdateringer i.


  • #287   25. maj 2012 Når man kan finde rundt i det, så er det faktisk meget godt smiley

  • #288   25. maj 2012 Gad godt at man selv kunne vælge farver på sitet. Der er jo mange forskellige mennesker og ligeså mange yndlingsfarver. Jeg kan fx godt lide friske og glade farver som neonpink, neongrøn og orange, mens andre godt kan lide mere neutrale farver (-:

  • #289   25. maj 2012 Rikke/ gnavergalleri - jeg sad lige og kiggede på mine dyrs profiler og der er de gamle logoer altså også :).

  • #290   25. maj 2012 Jeg har -efter bøvl og for store krav til informationer- kunne logge ind, for at skrive i dette forum.

    Så den første ting jeg kunne nævne om det nye design er, at det er pænt irriterende at hvis man vælger at logge ind via den knap der dukker frem, hvis man vil kommentere i et forum (uden at være logget ind), så hopper den væk fra forummet og hvis man går tilbage, logger den ud (som den normalt ikke gør med det gamle design).

    Efter jeg fik tastet min fødselsdato, køn og postnummer (til hvilken nytte?!) kunne jeg endelig prøve at se det svar jeg eftersigende skulle have fået på min annonce.. Men så er det lige man skal finde ud af om jeg var inde på min egen profil eller min konto, hvilket ikke var til at finde ud af. Da jeg så trykker på "Beskeder", hvor der står at der er to notifikationer (helt ligesom Facebook, desværre) står der enormt mange ting (med samme farve) på det lille vindue der dukker op. Ved jo slet ikke hvor jeg skal kigge.
    Og så står kommentarene til annoncer og fotoalbums i omvendt rækkefølge - det var da pænt irriterende.
    Da jeg så vil svare på min egen annonce går der fejl i den og jeg får bare en fejlmeddelelse.
    Great.

    Der står AAAAALT for mange ting på én side. Alle "linksne" skriger "VÆLG MIG!", hvilket gør det enormt uoverskueligt. Og ja, jeg skriver "links", for alle knapperne er væk og erstattet med blå links som var det en 12-årig der laver sin første hjemmeside på webbyen.dk
    Jeg vil ikke have al information der findes på GnaverGalleri.dk kastet i hovedet hele tiden, kun når jeg selv opsøger den.

    Øv, øv, øv.


  • #291   25. maj 2012 - Og det ville ikke skade med en mere læselig skrifttype samt mulighed for at se hvilke brugere der er "Enig" de forskellige indlæg

  • #293   25. maj 2012 Nu er der intet ved det her der skriger 12 årig der laver sin første hjemmeside.

    I hvertfald ikke når man som jeg er udannet i at lave hjemmesider og ved hvad man taler om.

    Hvis man ikke kan tåle den mængde informationer man får her, så vil jeg da ved gud håbe man ikke bruger nettet ret meget...

    Det ville da være meget værre hvis man havde lavet et design med en hel regnbue af farver.


  • #295   25. maj 2012 Enig med AM !

    Dog er det respektløs du skriver "12 årig", som exempel. Tak for lort.


  • #296   25. maj 2012 Lidt mere positivt fra min side:
    Jeg ELSKER at der ikke længere er den der belastende flash drop down menu, der til tider havde en tendens til at virke af lort til (For at sige det mildt).
    Nu har jeg så ikke kunnet teste siden i min Firefox, som ellers er min foretrukne browser, men regner med at det bliver fikset så hurtigt som muligt, og så går jeg ud fra at den lille feature virker lige så gnidnings frit der inde.


  • #297   26. maj 2012 Jeg synes det er rart med noget nyt.

    Men det hele virker lidt uoverskueligt, sortfod det kan godt være du er uddannet i at lave hjemmesider, men for os der ikke har en dyt forstand på sådanne ting, virker det uoverskueligt, det virker som ting der bare er plasket ind hvor der nu lige er plads , og det må da være vigtigere for bazoom, at lave et design 'almindelige' dansker kan lide og syntes er overskueligt, end den grupper der er uddannet til det?

    Men jeg kan godt lide de nye ting der er sket, hvis man gjorde tingene mere overskuelige, og måske skiftede farver.

    Jeg ville fortrække det gamle design med de nye ting:)


  • #298   26. maj 2012 Nå men så synes jeg da at jeg vil komme med noget positivt. Jeg gav mig selv lidt tid til at vende mig til det, selvom jeg også synes at det var lidt af en omvæltning til at starte med, og nu synes jeg faktisk at det er ok. Personligt synes jeg stadig siden er en smule for ''lys'' med de hvide/grå og blå farver. Synes den gamle mørke baggrund var lettere for mine øjne. Når det så er sagt synes jeg faktisk at det er meget rart at der er kommet en ''lige nu på gg'' så man hele tiden kan holde øje med hvilke debatter der sker noget i, samt om der skulle ske noget der kunne være interessant for en at kigge nærmere på. Det samme gælder ''seneste markedsannoncer''.

    Hvad jeg dog savner lidt er en direkte knap til min kontooversigt, men det er nu mere en bagatel.

    Alt i alt synes jeg godt om det nye GG, og med en mørkere baggrund, samt en direkte knap til min konto, ville det være stort set perfekt for mig smiley


  • #299   26. maj 2012 Jeg vil sige, noget godt er der da herinde. Den der synes godt om funktion kan jeg godt lide. Så undgår man at 10 mennesker laver indlæg i en tråd bare for at skrive, at de er enige med en der tidligere har skrevet noget. Håber jeg *GG*

  • #300   26. maj 2012 Nu har jeg vundet mig til siden, og den er faktisk ok. for mig. Men synes der er nogle ting (måske mange) der godt kunne være anderledes! Farverne er foreksempel virkelig kedelige, kunne godt lide det grå, på det gamle design, for hvis man fik det, tror jeg også de fleste ville føle sig mere "hjemme" med det nye Gnavergalleri? smiley

  • #301   26. maj 2012 <b>Sortfod ©</b>
    Jo, det synes jeg - blå links er meget amatøragtigt.
    og jo, jeg har styr på hjemmesider og programmering.

    Mængden af informationer har ikke direkte noget at gøre med farvevalget.
    Hvis man vælger (som Bazoom har gjort) at have mange irrelevante informationer stående, så skal man også vælge at highlighte overskrifter, så det er mere overskueligt.

    Bland dig ikke i mit netforbrug og måske lad være med at se verden så sort og hvidt ..

    <b>Stald Nørgaard - Mia Fogh .</b>
    Du misser lidt pointen hvis du tager den lille detalje personligt.


  • #302   26. maj 2012 En stille sidekommentar:
    Bare fordi man er uddannet til at lave hjemmesider, er det ikke ensbetydende med at man er god til det... Eller for den sags skyld har alle svarene (jeg siger ikke at dem der sidder her er dårlige til at lave hjemmesider. Jeg ved ikke hvad folk har lavet. Men nu har jeg efterhånden kendt ret mange der har lavet hjemmesider, også folk der har været uddannet inden for området, og det er oftere dem med uddannelsen der ved mindre om hvad der virker, end dem der bare har siddet med det så længe der har været computere/de har kunnet skrive på en computer).

    <b>GnaverGalleri</b>
    Kunne man ikke overveje at få et sideskidt i forummet?
    Det kunne også være rart hvis man selv kunne vælge om man vil have nyeste indlæg først eller sidst. Personligt bryder jeg mig ikke specielt meget om, at jeg skal scrolle i en evighed, for at læse de første indlæg.

    Her ud over kunne det også være rart med den feature en anden snakkede om tidligere, med en tommel der peger nedad, som man kan klikke på ved indlæg.


  • #303   26. maj 2012 Efter at have vænnet mig lidt til siden synes jeg faktisk ganske godt om den nye måde tingene er på. Så i al den her negative strøm (hvorfor gider folk blive med, går over min forstand..) vil jeg da være lidt positiv smiley

  • #304   26. maj 2012 Mit internet er disideret brudt ned så vi kan slet ikke bruge computeren mere,ckun i pad'en, er det meningen :)?

  • #305   26. maj 2012 Hvad har GG med dit internet at gøre?

  • #306   27. maj 2012 ©AM der er ingen grund til at være spydig eller dumsmart fordi du ikke er enig.

    Jeg siger bare at som ethvert andet medie er bazoom nød til at følge med udviklingen. Og det har de gjort. Siden kan lettere ( af hvad jeg ved) ses på f.eks telefoner, og det er den vej udviklingen går.

    Jeg er ikke enig i alle måder tingene er gjort på i det her design men en stor del af dem.

    Og jeg vil forsat ikke holde med dig i at det ligner noget en 12 årig har lavet for første gang på webbyen for hvis du har forstand på hjemmesider vil du også vide at det langt fra er bare lige at lave et design som det her. Så synes det var et underligt udtryk at smide ind midt i det hele.

    At man bliver bombaderet med nyheder og alt muligt tryk her, jamen det gør man på de fleste støre sites på nettet, for sådan er det.

    Og den dag i dag må man bare følge med udviklingen når et site skifter design og stil medmindre man selv ejer det.
    Et så stort medie som bazoom kan sagtens overleve en hel bunke kvitter gallergierne pga. af et design skifte for der kommer alligevel mange flere til.

    Og lad os se realistisk på det, antal brugere som rent faktisk sletter deres profil pga. de er utilfredse er uden tvivl ikke så stor at det udgør nogen fare for bazoom.

    Og hermed gider jeg egentligt ikke diskuterer mere. Dem som vil øffe utilfreds, kan få lov til det i fred.

    Og besvares at man ytre sin positivitet omkring sitet.


  • #307   27. maj 2012 Hver gang jeg går ind på gg siger den at netværket er brudt ned smiley

  • #308   27. maj 2012 Julie: siger den ordret: "netværket er brudt ned" eller hvad skriver den præcist...?

  • #309   27. maj 2012 er der en status/tidshorisont på hvornår jeres firefox-issues kan forventes at være løst?


  • #310   27. maj 2012 Jeg bruger firefox, og jeg har ikke nogen problemer med GG?
    Bruger i den nyeste version?


  • #311   27. maj 2012 Sweet Leafs:
    Jeg bruger også firefox den nye version og har heller ikke nogen problemer


  • #312   27. maj 2012 Rikke/Gnavergalleri: jeg har et ønske til at gøre siden bedre.
    Jeg kunne godt tænke mig hvis "kolonen" over nyeste emner/indlæg i forum (den som også er på forsiden til højre) også er i højre side når man klikker ind på et forumemne.

    På den måde behøver man ikke at gå til forsiden eller forumsiden hver gang man vil se et andet emne. Så kan man bare klikke direkte videre til at nyt emne fra et andet smiley


  • #314   28. maj 2012 Hvor kan man skrive logmenter?
    Kan ikke finde det, er der nogle der kan hjælpe?:-)


  • #315   28. maj 2012 hvordan skriver man med fed skrift ? smiley

  • #316   28. maj 2012 Maja / Stald Spindleberry - der er sådan et "Gå til sidste indlæg" link efter selve det første indlæg, så hopper man automatisk til det sidste indlæg i tråden - så behøver man ikke scrolle smiley

  • #317   28. maj 2012 Chowder: Benytter html.
    <b >Tekst her </b > er fed (uden mellemrum)
    <i > Tekst her </i > er kursiv (også uden mellemrum)

    Og lad nu være med at gå i selvsving med det smiley


  • #318   28. maj 2012 <b> Hej! </b> smiley

Kommentér på:
Velkommen til det nye GnaverGalleri!

Annonce