Marsvin Rakkaus Sally (Semilanghåret kæledyr) Marsvin Rakkaus Sally (Semilanghåret kæledyr) Marsvin Rakkaus Sally (Semilanghåret kæledyr) Marsvin Rakkaus Sally (Semilanghåret kæledyr) Marsvin Rakkaus Sally (Semilanghåret kæledyr)
Hønissen (RR)
Følg
Følger Følg ikke

Hønissen (RR)

Kvinde, 34 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 14. apr 2010
Offline - Senest online: 20. nov 2013 Bruger er på filterliste

Jeg er 23 år og kommer fra Fyn. Jeg er en dyreantusiast så det batter, og mine dyr betyder alt for mig. Det betyder også at dyr som jeg har med at gøre ALTID får den opmærksomhed og pleje som de har behov for.
Jeg afskyr alt der hedder dyremishandling!

Min hjemmeside er rakkaus-marsvin.weebly.com, og her kan i følge med i kuld og finde informationer omkring vores marsvin. Hjemmesiden er stadig under opbygning, og der vil løbende komme nye billeder, artikler og informationer om hvad der sker i vores opdræt m.m.

Vi får kun kuld fra de forældre vi selv skal bruge unger fra, og vi har derfor ikke unger særlig ofte - dette er også med til at give os mere tid til socialiseringen af vores unger, så både unger og evt. nye ejere får den bedste start på deres nye venskab.

Jeg tager også imod marsvin og kaniner til omplacering så længe pladsen er der.

Jeg bedømmer gnavere således:
Lav: Uklare/grumsede billeder OG mangelfuld/upersonlig tekst
Middel: enten uklare/grumsede billeder ELLER mangelfuld/upersonlig tekst
Høj: Gode billeder med god og beskrivende tekst
Ekstra høj: Ekseptionelle billeder og rigtig fyldestgørende tekst.

VIGTIGT: Jeg har den seneste tid modtaget venneadmodninger fra folk herinde som jeg ikke rigtig kender, på facebook. Jeg beklager meget, men jeg ønsker altså kun at være venner med folk jeg har lært at kende ordentligt, på facebook, og godkender altså ikke fordi vi har snakket sammen 2 gange herinde. Det er intet personligt, og jeg mener intet ondt med at afvise jer, men som sagt... Fortrækker at nøjes med at være facebookvenner med de mennesker jeg kender personligt, og ikke folk jeg kun har mødt over nettet.
Tager dog gerne imod venneadmodninger her på GG :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce