Kanin Kaninbyens Diablo >> Diablo << Kanin Kaninbyens Diablo >> Diablo << Kanin Kaninbyens Diablo >> Diablo << Kanin Kaninbyens Diablo >> Diablo << Kanin Kaninbyens Diablo >> Diablo <<
>> Stald Wraae <<
Følg
Følger Følg ikke

>> Stald Wraae <<

Kvinde, 25 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 9. apr 2010
Offline - Senest online: 2. maj 2023 Bruger er på filterliste

>> STALD WRAAE - Mette Wraae <<
________________________________________

Mit Navn er Mette og jeg er "formand" i Stald Wraae.
Jeg er en pige på 14 år som der er 165,5 cm høj, langt brunt hår(oprindelig blondt) som der går meget op i sine kaniner.
Mit seriøse kaninhop startede egentlig da jeg købte Maya (Fionas Maya af Sommerly), hvor så jeg startede mine første stævner med hende, til vores andet stævne sammen hoppede hun 1*0 og vi fik vores første pind sammen, tiderne gik og vi fik flere og flere pinde. Som tiden gik fik jeg Pepper(Milleniums Golden Spicy Pepper) og jeg startede en masse stævner med ham, men jeg blev nød til at trække ham til hvert stævne og hvis jeg ikke trak ham blev vi disket. Til vores første udendørs stævne sammen hopper han 1*0 på SL og får pind. Samme dag startede vi højde og der blev vi elite højde! Tiden gik og jeg kom af med Maya, da jeg ikke kunne styre hendes temperament. Kort tid efter at jeg var kommet af med Maya døde Pepper, Pepper blev taget af ræven og efterladt halv i haven. Siden da har jeg bare fået flere og flere kaniner og mange fine resultater efterhånden! (Y)

JEG ER STOPPET MED KANINER OG ALLE BURE, SELER, SKÅLE, FLASKER OG HVAD JEG ELLERS HAR TIL KANINER SÆLGES!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce