{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Bundstrøelse?
 • #3   31. maj 2010 Ja har også hørt biobase skulle være meget flyvsk.

  Overvejer rigtig meget carefresh, har hørt så meget godt om det, men synes bare det er ret dyrt..

  Kungfu Rats - er det én 'pakke' til ét bur, der har holdt en måned, eller..? For hvis man kun bruger én om måneden er det jo ikke dyrt (:


 • #5   31. maj 2010 Smart, mine bruger nemlig også bakke (: så tror jeg at jeg vil få købt mig sådan en pakke imorgen og prøve det (:

 • #8   31. maj 2010 Mine havde lært det fra tidligere ejer, men jeg har også hørt at det skulle være en god måde det med at sætte en bakke derind og så putte deres lort i (:

 • #9   1. jun 2010 Jeg bruger boxo og så har de bakker med kattegrus i. Det er ikke så flyvsk, en pakke = en skiftning holder en hel måned i mit Furet XL. Har pt 18 rotter.

 • #10   1. jun 2010 Jeg bruger halmpiller.

  Fordelene er:
  det holder længere end andre typer jeg har prøvet. Suger lugt og væske.
  Når du ligger det i bunden ser det ikke ud af meget fordi det er piller.
  men når det begynder at falde fra hinanden (f.eks fordi rotterne gnaver, leger, graver i det) så bliver det ligesom et elastisk bund der minder lidt om jord, som de kan grave og hygge sig i.
  Det støver ikke særligt meget hvis det overhovedet gør.

  Ulemper:
  Det kan ikke fås så mange steder, hvis man skal købe det hjem fra nettet f.eks så skal man købe i meget store mængder. Hvilket selvføgeligt så gør det en del billigere end at købe i butikkerne men til gengæld fylder en del. I butikken betaler jeg 109 kr for 2x8 liter


  Udover Halmpiller har jeg prøvet, hemp, papir, stof og bøgeflies.. og Halmpillerne er klart det jeg foretrækker (fordi det ikke bliver slæbt rundt i hele huset fordi det sidder fast i ens strømper, og fordi det ikke lugter)


Kommentér på:
Bundstrøelse?

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x