{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin - Brownie 2010

11.775 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Kanin - Brownie

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
OBS: ALT DET DER STÅR I DAGBOGEN, HVOR JEG HAR SKREVET ''HUN'', DET ER FEJL.. (men er for doven til at rette
dem^^)

779 g. - Født d. 30 maj 2010.
Hun er vildtgrå med Mm mankegen.

Vægtbog:

28/8 2010: Ca. 900 g.
10/9 2010: Ca. 1,5 kilo. (Ved altså ikke om vores vægt passer)
Temperament
Brownie er meget bestemt dreng, som vil ha' sin vilje, heletiden (-; Men hvis han findernud af, at de ting man il have ham til, ikke er så slemme, så nyder han det med fulde drag. Han er en rigtig charmetrold, og alle synes at han er SÅÅÅH nutte (-;
Tricks
Brownies rekord er sat d. 30/4 2011: 24 cm (-':
Stamtavle
Mor: Trille - sort wienertegnet (;
Far: Musli (: - vildtgul.

Det er hvad jeg ved :)
Køn
A beautiful boy (-:
Bemærkninger
Brownie er en utrolig dejlig kanin. Her kommer lidt om hende:

Race: Teddy Løvhoved.

Udseende: Brownie er vildtgrå (AABBCCDDGG) (: Han er karamelfarvet på næsen, lidt rundt om ørene, på maven, & på poterne (:

Personlighed: Brownie er en meget bestemt dreng, som kun vil engagere sig i hopning, hvis han ''lige gider''. Når han ikke gider, så sidder han bare stille, og nægter at flytte sig fra stedet, eller så rager han pindende ned med næsen -.- Men når han, så er det bare med fremskridt fra en kant af! Der er kun én grund til, at jeg vil sige, at Brownie har ''hop''talent; fremdrift. Den kanin har virkelig krudt i numsen. Desværre er afsættet ikke helt fantastisk, så han vil aldrig komme til at springe særlig højt.

DAGBOG:
D. 28/7 2010:

I dag har vi lige fået Brownie. Neeeej hvor er hun sød! Vi kørte heelt til Århus, og vi skulle handle lidt først. Der var MEGET bøvl med at finde rundt, men efter at have handlet, fundet der ud, og fået hende, var hun det hele værd, og mere til! Hun har et rigtig godt sind, med meget krudt i røven, og når hun bliver størrere bliver hun en super spring-kanin. Hun har en meget land pels, over hele kroppen, og det er den blødeste i hele verden! :D.

17/8 2010.
Brownie er en bestemt lille dame (: Hun ved hvad hun vil, og hvornår hun vil, men hold op hun er da også en nussetrold! Jeg elsker hende :D

30/8 2010:
Jah, har afgjort 100% med mig selv, at når Brownie er gammel nok, skal hun ha' unger! Har muligvis fundet en far til ungerne :I

10/9 2010:
Brownie er blevet helt vild tillidsfuld nu. Hun spræller ikke når man løfter hende, og hun sidder stille, når man holder hende.

*NEW*
Brownie er måske ikke lige den mest egnede kanin til spring.. Hun gider ærlig talt ikke! Øv... Hun går glip af en kæmpe oplevelse, for det er super fedt at springe! (-; Hun har dog sprunget over omkring 15 cm, men hun kommer ikke højere, for hun vil ikke højere -.- Men det må vi jo så acceptere! d:

*NYT*
Brownie er en dreng... Og jeg kan faktisk godt lide ham<3

*NYT* -igen-
I dag trænede jeg lidt spring med Brownie igen. Nu er han holdt op med at sætte poterne op på springet, og springer så bare over det istedet. Godt nok kan han ikke springe særlig højt, men hold op en fremdrift, som den lille kanin har! Det er rigtig skønt at se (-:
Kommentér på:
Kanin - Brownie
Annonce