Kanin Laban Kanin Laban Kanin Laban Kanin Laban Kanin Laban
©'SLF'. *Simone&Laban'Forever* .
Følg
Følger Følg ikke

©'SLF'. *Simone&Laban'Forever* .

Kvinde, 27 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 17. apr 2010
Offline - Senest online: 4. jan 2015 Bruger er på filterliste

OBS OBS OBS - JEG GIDER INGEN KRITIK, USERIØSE, DUMME ELLER NEGATIVE KOMMENTARER PÅ MINE ALBUMS, VIDEOKLIP ELLER LABAN TAK!
Håber i respekterer det, da jeg har været ude for det før..

En ting: Jeg har ingen form for nogen 'stald', opdræt eller noget stort at gøre med gnavere (kaniner). Jeg har én kanin (ønsker dog en til), som jeg holder rigtig meget af:D Han hedder Laban, og er en dejlig sort blandings hankanin jeg købte hos min gamle klub. Han blev født 26/6 2007:)
Jeg fik ham da han var gammel nok til at blive solgt, da klubben ikke beholder hankaniner..:) Var helt solgt i Laban! Nu er han så min:) En dejlig lang historie om ham kan ses under hans profil:) Laban er ikke far:) Det kunne dog være mega fedt hvis han var!;D For vil helt vildt gerne have unger med ham hvis i forstår:)
Jeg har øvet lidt hop med ham, men det er ikke det store, og jeg har ikke nogen kaninspring så 'bygger' mine egne, når jeg lige vil hyggespring lidt med ham;-) Jeg er ikke til stævner! Det duer jeg bare ikke til;-)


Om Mig:D
Jeg hedder Simone, og bor i Hvidovre 2650, København:)
Jeg rider til hverdag, har part i en hest der hedder Fantasy/ Melody... Mere info om mit hesteliv klik her - http://www.hestegalleri.dk/html/gal_visbruger.asp?userID=104208

Jeg er ejer af en dejlig kanin, en fugl(undulat) som hedder Nicoline, og to fisk:) Jeg har nogle søde, gode veninder, og en dejlig familie!
Når jeg bliver stor satser jeg på dyrlæge som mål:) Det har jeg ville lige siden jeg var 5 år! Elsker virkelig dyr og vil gøre alt for dem!:D
Jeg gider ikke at lave sådan en lang roman om hvordan jeg ser ud osv:D Men personlighed.. ehm:D sød, genert/udadvendt, glad og positiv - for det meste altså ;-)

Mere info så skriv:) Der er jo som sagt mere om min kanin under dens profil:)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce