{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Til jer der avler
  • #1   21. jan 2011 Opdrætterer i Dansk Marsvine Klub skulle gerne avle hen imod standarden på den race de avler.

    Hver race har en standard for hvordan det perfekte marsvin inden for den race ser ud. Og det skulle gerne være det alle opdrætterne i DMK avler hen imod.

    Desværre er der nogen der ikke gør det.

    Men jeg personligt avler hen imod standarden og forsøger og forbedre de dyr jeg får avlet frem.

    Derudover er mit krav til mig selv det er sunde og raske dyr jeg avler, og at der ikke avles på revl og krat.

    Og så skal dyrene ha godt temperment


  • #2   21. jan 2011 Som jeg har skrevet på min hjemmesiden, om hvad jeg vil med mit opdræt:

    Jeg vil, som alle andre opdrættere, fokusere på at fremavle sunde og raske dyr. Ved Sheltie og Coronet, vil jeg efter bedste evne fremavle dyr med god type, tyk pels og ved Coronetten også en god crest. Ved Skinnyerne drejer det sig om god størrelse, ører og type ud over god behåring og selvfølgelig godt helbred. Bærerene drejer sig mest om en god størrelse, ører, type og temperament.
    Disse kriterier er ikke nogen der lykkes i alle parringer, men som man siger, ting tager tid. Jeg er kommet godt i gang med nogle gode avlsdyr og efterhånden som tiden skrider frem, får jeg flere og flere erfaringer som jeg kan bruge i min videre avl.
    Alt imens jeg avler efter disse kvaliteter, vil jeg stadig bevare mine marsvin som mine kæledyr. Mine marsvin bliver aldrig "bare" avlsdyr for mig, det betyder de alt for meget til.
    Mål har jeg mange af. Har man ingen mål, har man intet at se frem til. Jeg har prøvet at få et par certer på a-dyr men mine mål, vil selvfølgelig være, at få vist nogle flere a-dyr på dommerbordet der matcher den kvalitet jeg gerne vil have, og med tiden opnå certer - BIG/BIS - champtitler...


  • #3   21. jan 2011 Hvad hvis man har specialiseret sig i kæledyr? Har de også en standard. Det kan jo være lidt svært da de jo kan være meget forskellige, men de kan jo stadig godt udstilles. Spørg af ren nysgerrighed. Er selv helt forelsket i Kæledyrs virvler med satin. Syntes de er vildt flotte XD

  • #4   21. jan 2011 Ja de har også en standard. De kan se forskellige ud af men de dømmes bla. på størelse, blankhed i pels osv.

  • #5   22. jan 2011 Jeg arbejder også på at forbedre de racer jeg avler. Jeg startede med texel og merino da de stadig var sjælden variant og er stolt af at have været med til at få dem til det niveau de er på i dag, hvor de kan konkurrere med racer, der har været arbejdet med i mange flere år end texel og merino har smiley

Kommentér på:
Til jer der avler

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce