{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.626 visninger | Oprettet:

Få kanin til at stoppe med et tisse {{forumTopicSubject}}

Hej.

Jeg skal lige høre om der er nogle tricks til det her smiley

Sagen er den, at vi, sjovt nok, har en hun kanin. Vi bor i lejlighed, men alligevel er hun MEGET ude af sit bur. Det er et okay stort bur, og hun er der mere eller mindre kun når vi ikke er hjemme eller sover.
I den har vi et toiletbakke som hun er ganske god til at bruge inde i buret. Det er i hvert fald ikke så tit hun rammer forbi. Nå, buret står så inde i vores stue, og når hun kommer ud, så er hun igen rigtig god til at hoppe ind igen hvis hun skal tisse. Stuen er det meget meget sjældent hun tisser i, så det er jo ret fint.

Vi har selvfølgelig nogle ekstra rum, hvor to af dem er rum hun ikke kommer ind i pga. alt for mange ledninger, og senge hun kan kravle ind under, og ja, det kan blive besværligt. Så det prøver vi at undgå smiley

Nå, men hun har samtidig også adgang til køkken og entre. Og af en eller anden mærkelig grund, så er et bestemt sted i køkkenet blevet hendes tissested når der er åbent derud til.
Det er mere eller mindre det samme sted hver gang, og det er ligemeget om døren til stuen er åben og hendes bur er åben. Så løber hun gerne lige derud i 20 sek, og kommer tilbage, og går man ud og kigger, ja, så har hun tisset.

Så det korte af det lange. Er der nogle tricks til at få dem til at stoppe med at gøre dette bestemte steder ? smiley
Skal man helt udelukke hende fra køkkenet i en længere periode, eller...?

For en ting er uheld, men det her er rimelig konsekvent smiley


Ja, på forhånd tak smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Få kanin til at stoppe med et tisse
  • #1   11. aug 2013 jeg ville personligt bare sætte et ekstra toilet der hvor hun mener hun gerne vil have det....

  • #2   11. aug 2013 Jeg vil også forsøge med en ekstra bakke, som kan stå i køkkenet.
    Og ellers så prøv at vaske det grundigt med noget rengøringsmiddel som fjerner lugt, så hun ikke kan dufte, at hun har været der før smiley


  • Lucca L
    Lucca L Tilmeldt:
    aug 2013

    Følger: 1 Emner: 2 Svar: 8
    #3   11. aug 2013 Put eddike der hvor den tisser smiley

  • #4   11. aug 2013 Kaniner er vanedyr, og meget renlige. Af den grund vælger de også (næsten) altid faste tissesteder, gerne et hjørne i buret f.eks. Når de så i stedet har adgang til et større område, kan det være svært at styre hvor de skal tisse. Når hun nu har valgt at pisse et bestemt sted i køkkenet én gang, er det så at sige blevet hendes nye toilet. Hun kan lugte at hun har tisset der før, og som det vanedyr hun er, vil hun altså tisse der igen. Det skal renses i bund, ikke bare tørres over, men renses med rhodalon og så evt. eddike ovenpå (det overdøver lugten) Hvis det ikke hjælper, må i holde hende ude af køkkenet et stykke tid.

  • #5   12. aug 2013 @Susan

    Ja, problemet er blot, at hendes "spot" er lige midt på gulvet. Ingen hjørner eller noget. Lige midt i hvor vi andre render rundt. Så umiddelbart vil det blive noget rod at have et ekstra stående lige midt i det hele smiley

    Mht. rengøring. Så har vi tit givet hele køkkenet en kæmpe tur med universalrengøring og det hele. Men det er måske ikke nok til, at kaniner ikke kan lugte det ?

    Eddike kan det dog være vi lige skal have prøvet smiley

    Jeg siger i hvert fald tak.


  • #6   12. aug 2013 årh ja det kan jeg godt se er lidt usmart... men kan der være for langt ind til hendes faste toilet og det er derfor? for HVIS i ikke kan få hende til at lade være kunne det måske alligevel være i kunne få hende til at benytte et toilet hvis i stilte et i et hjørne i samme rum?

  • #7   12. aug 2013 ^^
    Vi taler 7-9 m fra køkken til bur.
    Plus, at hun jo, som sagt, nogle gange er inde i stuen, hvor hendes bur er løber ud i køkkenet, tisser, og kommer tilbage stille og roligt smiley


  • #8   12. aug 2013 ok, næ så er det nok bare en dårlig vane... håber nogle af de forslag de andre har kommet med virker!:)

Kommentér på:
Få kanin til at stoppe med et tisse

Annonce