{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
648 visninger | Oprettet:

Kanin spiser tulipanløg? {{forumTopicSubject}}

Hej

Vores franske vædder på 8 måneder går frit i vores have. Han er begyndt at grave vores tulipanløg op og æde dem. Kan vi forvente, at han stopper med det, eller er vi nødt til at sætte ham i en løbegård? Vi vil ikke af med tulipanerne.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kanin spiser tulipanløg?
 • #1   20. jun 2023 Tulipaner og løgplanter er giftige, så hvis i ikke kan afskærme dem fra kaninen, så er det nødvendigt.

 • #2   23. jun 2023 Hvis du vælger løbegård løsningen, så husk at lav den stor, det kræver byg selv da alle dem man kan købe i dyrebutikker er for små, det skal være mindst 9 kvdm stor per Kanin. Gerne større, husk så også det skal kanin og rovdyr sikres, så hegn skal ned i jorden så der hverken kan graves ind eller ud, og gerne med lukket i toppen så rovfugle eller andre dyr ikke kan komme ind fra oven. smiley
  Skriver dette, da det lyder til haven er kaninens faste bolig. smiley
  Du kan altid lave så du kan lukke kaninen i haven i det tidsrum du kan holde øje med den. smiley

  Nu den går frit i jeres have, så går jeg ud fra jeres have er kanin sikret så den ikke kan komme ud, men husk passe på rovdyr der kan komme ind.

  Hvad tulipanerne angår er de som Anne-Sofie K skriver giftige, så du skal sørge for på en måde at kaninen ikke kan komme til dem, om det er løbegård eller at du hegner tulipanerne inde, det må du gøre op, hvis du vælger hegne tulipanerne inde så husk grav hegnet ned i jorden, da kaninen ellers kan grave sig ind til dem. smiley
  Hegnet skal også være rimelig høj, da kaniner kan springe højere end man regner med.


Kommentér på:
Kanin spiser tulipanløg?

Annonce