{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.985 visninger | Oprettet:

En kanin som er i brunst {{forumTopicSubject}}

Har set mange som opretter et emne hvor de spørger hvordan de ser om ens kanin er i brunst eller hvad man skal gøre for at se det, og da jeg alligevel havde et billede af Libra liggende fra i sommers, hvor hun var i kraftig brunst, ville jeg lige oprette et emne om det, for at hjælpe andre med at se det smiley

Inden man sætter en han og en hun sammen, så er det vigtigt at man lige tjekker at hunnen er i brunst først. Er hun ikke det, så kommer der ingen vellykkede parringer, og hunnen siger derfor hurtigere fra, da hun ikke gider at have noget med en han at gøre.
Og det kan ende i slåskamp.

Men for at tjekke om ens hun er i brunst, så lægger man den på ryggen i ens arme, eller andre steder og holder og støtter med den ene hånd, og med den anden hånd presser man ned på hunnens kønsorgan. Og der skal presses godt til for at se det ordentligt.
Hvis hunnen er hævet og samtidig rød/lilla så er hun i brunst og klar til at have besøg af en lækker han. Er hun ikke, så vent til dagen efter eller nogle dage senere.
Jo mere hævet og rød/lilla hun er, jo kraftigere i brunst er hun.

Nogle hunner, bestemt ikke alle, smækker også halen op i vejret, når man massere/aer hunnen hen af ryggen og lidt gør som en han før med hans forben, og gør hun det kan man også tage det som et tegn på brunst. Men det mest sikre er at vende hunnen om.

Lige et billede vedlagt af Libra, som er i meget kraftig brunst.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  En kanin som er i brunst
Kommentér på:
En kanin som er i brunst

Annonce