{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.976 visninger | Oprettet:

Tror min hun kanin har grå/grøn stær??? {{forumTopicSubject}}

Hej.
Har lige opdaget at min hollænder huns venstre øje er helt hvid/gul (pænt blank uden pus eller væske). Jeg har tjekket hende og hun reagere ikke hvis man røre eller prøver reflekser i den side før man røre ved hende, så det gør ikke ondt på hende.

Nogen der kender til sådan noget ved kaniner???

Hvis jeg googler det så kommer det frem at grøn stær gør kaniner helt blinde og at grå stær er arveligt. Skræk 1 og 2 med en avlskanin fra 2011.

Nu er det HELT STORE dilemma at hun går med sine 5 unger som alle er solgt og flytter den 24/5...
Hvad *BIIIPPP* gør jeg!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Tror min hun kanin har grå/grøn stær???
  • #1   7. maj 2012 pletten i øjet, er det en mælkehvid/blå agtig plet?
    min tøs havde for nogle mdr siden fået en lys plet i øjet og det viste sig at være en "hårdknude" (kan ikke huske det rigtige ord) der lå under øjenlåget. den blev fjernet ved en hurtig overstået operation. så syntes du skal tage hende med til en dyrelæge som er specialiseret i øjnene smiley


  • #2   8. maj 2012 Jeg vil ikke kalde den for mælkehvid eller blå. Nærmere perlemor for selve øjet ser normalt ud bortset fra popillen.

  • #4   8. maj 2012 syntes du skal tage afsted til dyrelægen med hende hvis du vil være sikker på hvad det er og om det er arveligt

  • #5   8. maj 2012 Jeg har lavet en aftale med at min genbo kigger ind når han har fri fra job. Han har haft kaniner siden før jeg blev født, så han må komme med et bud.
    Men jo jeg ender med at tage til dyrlæge med hende.
    MEN MEN MEN hendes unger er 6 uger nu. Kan de ikke godt så blive fravennet helt nu? Alle er store flotte, spiser, drikker og laver som de skal.


  • #6   16. maj 2012 Lige for at slutte denne tråd af så vil jeg lige skrive at jeg har været afsted med kaninen og det er BARE en skade i øjet, som har gjort hende blind. De vidste ikke om hun ville få synet tilbage, men der er ingen grund til at være urolig for ungerne. Så nu er hun fravennet fra dem og de virker til at nyde den ekstra plads (de går i et løbebur på 3*2 meter). smiley

Kommentér på:
Tror min hun kanin har grå/grøn stær???

Annonce