{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
171 visninger | Oprettet:

Parring af hunkanin {{forumTopicSubject}}

Hej kloge kaninmennesker:)

Sagen er den, at jeg for lidt over en uge siden fik parret min hunkanin - det blev til to vellykkede parringer, og så ville hun ikke mere:))

Har efterfølgende lukket dem sammen to gange i dagene efter, hvor hun tydeligt viste, at hun ikke ville (løftede ikke halen, som dagen før og brummede). Jeg kan jo selvfølgelig vente og se, men vil bare høre, om det er normalt, at det sker, om jeg kan lukke dem sammen igen nu måske?

Hun viser ikke tegn på aggressiv adfærd (endnu), er det normalt, at det først kan komme lidt senere?

Mange tak for hjælpen på forhånd:))


Kommentarer på:  Parring af hunkanin
 • #1   23. jul Jeg synes ikke, at du skal lukke dem sammen. HVIS hun er drægtig, har hun brug for ro og ikke en han, der vil parre hende. Husk også, at en han kan parre hende lige inden hun føder eller lige efter, så det er ekstra dumt at lade dem gå sammen

 • #2   26. jul Kan godt se din pointe:))
  Har heller ikke lukket dem sammen, hun passer sig selv og kommer udenfor i skyggen - det nyder hun, og så må jeg se, hvad der sker;)
  Tak for svar


 • Vlad K
  Vlad K Tilmeldt:
  nov 2018

  Følger: 1 Svar: 3
  #3   19. sep Lægemidlet begynder at påvirke en manns krop efter 10 minutter fra brugstidspunktet. Det begynder at påvirke blodcirkulationen i kønsorganerne, og efter 20 minutter er det allerede muligt at deltage i samleje https://www.xn--kbeviagra-l8a.com/cialis.html . Værktøjet hjælper med at tackle et intimt problem i mere end en dag, hvilket er en rekord blandt eksisterende lægemidler til bekæmpelse af erektil dysfunktion.

Kommentér på:
Parring af hunkanin

x