{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Kom godt i gang [Guide]
 • #1   21. jul 2015 Det grundlæggende for at komme i gang!
  Det første du måske vil er, at finde ud af hvor tingene er henne. Du er tilfældigt placeret i én ud af i alt ti byer. Selvom byerne er næsten ens, så har hver by deres egen unikke specialbutik, og hver bys petshop vil have forskellige kaniner og kuld til salg.

  Du kan til hver en tid rejse rundt mellem de forskellige byer, og det er ofte nødvendigt (for at se andre brugeres kuld, og for at besøge specialbutikkerne.) Det koster 3$ at rejse til en by, og det er gratis at rejse hjem igen. Du kan blive, i den by du har rejst til, lige så længe du vil.

  De andre butikker er normale, og de har de samme ting i hver by, men der kan være forskelligt antal pr. ting, så hvis din by er løbet tør for noget, så kan du rejse til en anden by, og se om de her det. Nogle steder som Job centeret og Vet kræver at du er i din egen by, før at du kan bruge dem.

  Petshop/dyrehandel: Har to kuld, der er forskellige fra hver by. Race kan variere.
  General Store/Hovedbutikken: Hovedbutikken, har forskellige ting, som dækker alle dine basis behov som fx. mad, strøelse, legetøj etc.
  Shelter/internat: Når nogle ikke længere vil have en kanin, kan de aflevere den til internatet. Du kan adoptere lige så mange kaniner, som du vil, men du kan kun aflevere en kanin/marsvin om ugen.
  Groomers/frisør: Er en alternativ hurtig grooming (pelspleje), som koster penge! Hvis kaniner er på 0% bliver du nødt til at bruge frisøren.
  Vet/Dyrlægen: Hos dyrlægen kan du gøre ting som at vaccinere, eftersyn, microchipping og aflivning. De kan også tjekke køn på dine kuld, eller behandle kuld med sygdomme. Dyrlægen sælger også noget medicin.
  Bank: Giver dig mulighed for at overføre penge/credits til andre brugere. Du kan også se hvor mange indtægter/udgifter du har.
  Job Center: Tag herhen for at få et job. Uden et job får du 50$ om ugen. Med et arbejde kan du få op til 50$ om dagen
  Grocery store/købmanden: Sælger grønt, som har en chance for at give dine kaniner og marsvin en stat boost.
  Coffee shop: En list over dem som er online.

  Special bygninger:
  Ousford: Casino - Har blackjack og vil også få andre spil.
  Ithasay: Labyranter/mazes - Marsvin kan konkurrere i labyranter.
  Moorwell: Laboratoriet - Du kan teste avlskaniner her (nogle dage også marsvin).
  Woodshire: Agility - Her kan kaniner konkurrere i agility.
  Hutchington: Marsvin - Her er det eneste sted du kan købe marsvin, og bure til marsvin.
  Lapden: Kanin parken - En dejlig park hvor du kan gå en tur med dine kaniner.
  Sanisham: junkyard/Skrotplads - Når du kasserer genstande, ender de her.
  Darburgh: Organic Grocery store/økologisk købmand - Det du kan købe her er super sundt, og det har en større chance for stat boost.
  Buckby: Træner/trainer - Træn din kanin hurtigere.
  Elistede: Leaderboads/pointtavler - Se hvor gode dine kaniner og marsvin er.

  Kom i gang – dit første kæledyr.
  Det er svært at tjene penge, især i starten når du gerne vil eje ALLE KANINERNE osv. Det er derfor vigtigt, at huske på at købe ind økonomisk. Før du køber dit første kæledyr, er du nødt til at købe et udendørsbur (til kaniner) eller et tremmebur (til marsvin).

  Udendørsburene kan blive opgraderet, hvor imod du er nødt til at købe et helt nyt tremmebur, hvis du ønsker disse bure større. Et bur, uanset hvilket det er, kan kun have ét slags køn i, så du behøver et bur til både hanner og hunner.

  Du kan eje 10 udendørsbure (eller 15 hvis du er opgraderet bruger) til normal pris, og hvis du ønsker at eje flere, er du nødt til også at betale med “credits”. Med udendørsbure kan du eje 4 tremmebure (eller 6 hvis du er opgraderet bruger) til normal pris, og hvis du ønsker at eje flere, er du nødt til også at betale med “credits”.

  Udendørsbure har burbeskyttelse, flueskærm og vejrbeskyttelse, som du kan købe på siden hvor dit udendørsbur er. Disse tre ting vil hjælpe med at beskytte dine kaniner fra at blive syge. Derfor bør man købe dette til burene.

  Et lille bur kan have en kanin/et marsvin i det. Et mellem bur kan have en kæmpe kanin eller to normal størrelse kaniner/marsvin. Et stort bur kan have en kæmpekanin + en normal størrelse kanin, eller tre normal størrelse kaniner/marsvin. Et ekstra stort bur kan have to kæmpekaniner, en kæmpe + to normal størrelse kaniner, eller fire normal størrelse kaniner/marsvin.

  Køb en kanin!
  Kaniner kan købes i alle byerne, hos andre brugere, samt findes på internatet.
  Alle steder har forskellige fordele. På alle tidspunkter skal du dog altid være opmærksom på, at den kanin du køber er accepteret hos RFA. Hvis der står “RFA accepterer ikke denne farve”, kan du ikke udstille den og den vil være “nyttesløs”. Du kan naturligvis stadig bruge den til avl og til agility, men det er bedst at undgå dem fra begyndelsen.

  Dyrehandler:
  En dyrehandel vil have to kuld. Alle kaniner i et kuld vil være i familie, så det vil være indavl hvis de får unger med hinanden. Racerne roterer hver gang alle i kuldet er købt. En kanin koster $14.99 i dyrehandlen.

  Internatet:
  Disse er efterladte kaniner, som ingen andre brugere vil have, af en eller anden grund. De er oftest gamle, så hvis du vil have en som kan avle, skal du være sikker på den stadig er ung. Det koster $7.50 at adoptere en kanin fra et internat.

  Andre bruger:
  Under “Classifieds” er der forskellige sider med kaniner som andre brugere sælger. De varierer i pris og kvalitet, og er muligvis dyrere end kaninerne i dyrehandlerne. De har ofte også højere “stats”, så disse dyr er værd at overveje.

  Marsvin:
  Kan blive adopteret fra internatet til samme pris, samt købt fra brugere. Ligesom med kaninerne varierer de i kvalitet og det samme gælder pris under siden “Classifieds”. Det er dog værd at overveje at købe marsvin privat i “Classifieds” alligevel.

  Marsvin har også kun to kuld ad gangen i dyrehandlen i Hutchington. Du er derfor nødt til at rejse dertil og kigge i dyrehandlen, hvis du ønsker bestemte farver eller racer.

  Dit første kæledyr:
  Du behøver nogle basis ting til hvert dyr, og at sørge for nogle ting før du kan udstille den. Ting du behøver for ét dyr: Foderskål, vandflaske, legetøj til at tygge i, mineralsten og transportkasse. Derudover kan du tilvælge følgende ting: snor og sele. Du bliver derudover nødt til, at få din kanin vaccineret og mikrochippet, samt registrerer den i RFA. For at gøre dette, behøver du en transportkasse til hvert dyr. Uden denne kan dine dyr ikke komme nogen steder overhovedet.

  Avl:
  At avle kaniner og marsvin er ret nemt. Hannen og hunnen du ønsker at bruge, skal være mindst 6 måneder, og en hun kan ikke blive drægtig før 6 dage efter sidste drægtighed. En kanin får unger 1 dag efter parring, og et marsvin får unger 2 dage efter. Kuldene kan få tilføjet transportkasser når de er 1 måned (en dag). Hav følgende i baghovedet: I modsætning til voksne dyr, vokser kuldene uafhængigt af om du logger ind eller ej.

  Stige i level:
  At komme op i level er den bedste måde at få stats, du kan komme op i level på to måder med kaniner, og en måde med marsvin. Du kan komme i level med shows (enten RFA shows eller gruppe shows.) Du kan også komme op i level med agility for kaniner, eller med labyrinten for marsvin.

  Shows vil give din kanin/marsvin point, og pointene vil hjælpe med at få dem op i level.
  Fra level 1 til lvl 2 har du brug for 1000 point.
  Fra level 2 til lvl 3 har du brug for 2000 point osv.

  Samarbejde:
  Bliv medlem af RFA (Rabbit Fanciers Association.)
  RFA er dem som holder shows (udstillinger), så alle skal registrere sig selv, for at kunne registrere sine kaniner i RFA, det er den eneste måde at kunne deltage i shows. Det er nemt at tilmelde sig RFA, du skal bare trykke på RFA øverst på siden. (eller den blå rosette i kaninens profil)

  Grupper:
  Opgraderede brugere kan starte deres egne grupper. Grupper kan være alt muligt forskelligt. Ejeren af gruppe kan lave deres egne krav for hvem der må deltage i gruppen. Gruppen vil have mulighed for at lave deres egne mindre shows, hvor man kan få point til sine dyr så de kan stige i levels, men man kan ikke få titler. Dette er kun via. RFA de kan opnås.

  Reklame på et nyt niveau:
  Classifields - Som du kan se er der classifields i toppen af siden. Det er her hvor du kan sælge kaniner, købe og avle, lige meget hvilken by du bor i.

  Husk:
  Her på Lucky Lapine bliver dine kaniner kun ældre, sultne, tørstige osv på de dage du er online. Du kan være væk i dage, uger, måneder eller mere, og dine kaniner vil stadig være som du forlod dem.

  Link til guide fra LL:
  http://www.luckylapine.com/topic.php?id=17


 • #2   21. jul 2015 At tjene penge i LL kan virke svært i begyndelsen, og du vil opleve tit ikke at have mange penge på kontoen. Det er et almindeligt problem, så bare rolig, der er nogle ting du kan gøre for at passe på dine penge.

  1. Køb kaniner fra andre bruger de vil være bedre i point (Stats) og vil derfor have letter ved at vinde, end en kanin fra dyrehandlerne. Især i begyndelsen skal man passe på med at have for mange kaniner med få point. Da de er dyre i længden da de ikke så hurtig tjener penge hjem. Dem du kan købe fra bruger er ofte dyre end dyrehandleren, men det er givet godt ud! Og vil være alle pengene værd i det lange løb.

  2. Brug dine penge med omtanke Køb kun hvad du har brug for, og ikke mere end det. Har du 4 kaniner køb ikke mere end 5 skåle max.

  3.Deltag i shows Hvis du tøver mellem at tilmelde til show eller købe mad til dine kaniner, vælg altid at deltage i shows. Din kanin vil måske ikke vinde så meget, men den får EXP. Og det vil få den til at stige i levels og derved stige i point. Hvilket vil hjælpe med at få en bedre kanin der kan vinde mere med tiden.

  4. Få et job Hvert job har forskellige fordele, men tag hvad du bliver tilbudt på job centeret. Du kan altid skifte job sener i spillet. (husk hvis du opsiger dit job, skal du vente 1 omgang før du kan få et nyt) men at få et med det samme vil sikre dig at du får løn dagligt. Frem for kun én gang i ugen.

  5. Avl Ok det vil lyde hårdt. Men, hvis du avler med din hunkanin og ikke sælger dem men bare lader dem gå til kælehjem, vil du tjene $5 pr.stk. Og de bliver ikke registeret. Du kan også prøve at sælge dem til andre bruger.

  6. Spar nogle penge op i banken Dette vil hjælpe dig med at få lidt rente for de penge du har sat i banken, for hver gang du logger ind (pr. runde i spillet) og jo mere der står i banken jo mere får du.

  Andre små råd
  Køb ikke mange kaniner i starten, når du er ny spiller. De skal nok lave penge i det lange løb, når de bliver mere erfarne (får flere point). Men mange kaniner kan hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Hvis du starter med kun ét par kan du klare at tage dig af dem uden at tømme din konto.

  Når du står og skal købe bure så køb altid det lille til at starte med og selv opgrader det. Det er meget billigere end at købe det store fra start af. Og på den måde kan du spare en del penge.

  Hvis du har mange kaniner du gerne vil tilmelde til show, men gerne vil spare penge. Så tjek først hvad by der bliver holdt shows i – det skifter fra dag til dag. Køb så en bilet til den by, og tilmeld så dine kaniner. Så spare du rejsegebyret pr. tilmelding når du er i byen hvor showet bliver afholdt. Det vil spare dig for en del penge i det lange løb.

  Link:
  http://www.luckylapine.com/topic.php?id=353


 • #3   21. jul 2015 Er din kanin blevet syg? Stresset af shows? Skadet? I denne guide kan du finde mere information om at kurere sygdom. Nogle af disse sygdomme kan komme, når du logger ind for første gang den dag, mens andre kan komme efter, at du har tilmeldt til shows eller ved dyrlægetjek.

  De fleste kan dog blive forhindret i at komme ved at have fluenet på buret, give kaninerne ormekur, sørge for at de er vaccineret, har tygge legetøj osv.

  Hvis kaniner ikke er helbredte, kan de ikke være med i shows og vil efterhånden dø af disse sygdomme. Nogle sygdomme vil dræbe en kanin hurtigere end andre - dog har alle sygdomme noget medicin eller en procedure, som kan helbrede kaninen med det samme.

  Sygdommene herunder viser både hvor stor chance der er for, at sygdommen vender tilbage og hvordan man kan forhindre det, og hvordan man kurere det.

  Flue angreb(Fly Strike); 17% chance for flue angreb fra d. 1-7 i hver måned, hvis der ikke er noget flue net på buret. Kan kureres ved køb af flue net (Fly Guard).

  Lille sår(Small Cut): 5% chance for at få et lille sår ved dyrlægetjek. Kan kureres med antibakterielt pudder (Antibacterial Powder)

  Ringorm(Ringworm): 30% chance for at få ringorm, hvis kaninen ikke har fået ormekur til tiden. 0,1% chance for at få det, hvis den bliver fodret med grøntsager. Kan kureres med Anti-Svampe Spray (Anti-fungal Spray)

  Øjeninfektion(Eye Infection): 5% chance for at få en øjeninfektion ved dyrlægetjek. Kan kureres ved at bruge øjensalve(Eye Gel).

  Stress(Stress): 0,5% chance for at få stress ved at tilmelde kaninen til shows/agility. Kan kureres med beroligende drops(Calming Drops).

  Ætsning af hud(Hutchburn): 10% chance for at få ætsning af huden, hvis man logger ind og buret er 60%, eller mere, beskidt. Kan kureres ved dyrlægen.

  Bordetella(Bordatella): 10% chance for at få Bordetella, hvis man logger ind og buret er 60%, eller mere, beskidt. Kan kureres ved dyrlægen.

  Coccidiose(Coccidiosis): 0,1% chance for at få coccidiose ved dyrlægetjek. Kan kureres ved dyrlægen.

  For lange tænder(Overgrown Incisors): 1% chance for at kaninen får for lange tænder, hvis den ikke har et tygge legetøj. Dog kun hvis kaninen er over 6 måneder. Kan kureres ved dyrlægen.

  Diarre(Diarrhea): 1% chance for at få diarre ved dyrlægetjek. 5-10% chance for at få diarre hver gang der logges ind, hvis kaninen er under 12 måneder. Kan kureres ved dyrlægen.

  Forstoppelse(Constipation): 1% chance for at få forstoppelse ved dyrlægetjek. 5-10% chance for at få forstoppelse hver gang der logges ind, hvis kaninen er under 12 måneder. Kan kureres ved dyrlægen

  Link:
  http://www.luckylapine.com/topic.php?id=24


 • #4   21. jul 2015 Hvad gør en kanin god.
  Der er flere ting som vi kigger på når vi vurdere hvor god en kanin er:

  Alder:
  Alle kaniner kan gå bort når de er blevet 7år det er forskelligt om den dør som 7år eller 7år og 3mdr. Osv. Men lige så snart den er 7 så er den i spillet på lånt tid. Og man skal indstille sig på den kan gå bort hvornår det skal være. Mens hanner stadig kan avle selv om de er blevet 7 så kan hunner ikke længer få unger lige så snart de er blevet 6år og 8mdr. Kaniner får NPS når de ældes, og gør dem bedre.

  Udsene (Trait):
  En kanin med et udsene som har * ved sin score betyder at dens udsene er perfekt. Under kaninens profil står nogle point ved Pels, hoved osv. Når der er en * efter scoren betyder det at den er som standarten for kaninen skal være. Derved Perfekt udsende for racen. Og det er meget ønsket når man skal avle, da vi alle jo vil have perfekte dyr. Den kan max. Have 5* Disse point er faste for kaninen og kan kun ændres genne avl til næste genration.

  Stats (non-permanent stats/kaninens point):
  Betyder ikke permanent score. Det vil sige det er de point som kaninen får gennem træning, show osv. Og man skal huske at 1000NPS kan være meget for en race men lidt for en anden.

  Farve:
  Det er et spørgsmål om personlig smag. Mange avler sætter farven i anden række lig efter stats (point) når man snakker om en kanins værdi. Men ønsker du en kanin i en bestemt farve (en der er svær at få) kan det få værdien til at stige meget. Lav gerne nogle søgninger på farve genetik hvis du ikke har gjort dette allerede. Det vil hjælpe dig her i spillet, da det er baseret på rigtig genetik.

  Købe mani af dyr:
  Når du først starter med at spille dette spil. Kan det være utroligt fristende at købe en masse søde kaniner. - GØR DET IKKE! Her er nogle grunde til hvorfor du ikke skal gøre dette:

  Penge:
  Den generelle omkostning ved at købe så mange bure og kaniner vil med sikkerhed tømme en ny spillers pengepung. Hvilket gør du sikkert ikke har råd til dyrlæge (vet), foder og shows. Og ej at forglemme udstyr til dine dyr.

  Time:
  Spiller med 200+ kaniner har med sikkerhed en tilkøbt service der kan fodre alle sine dyr ved nogle få klik. Da ikke mange har så meget fritid til at sidde at fodre alle sine dyr manuelt. Det er noget man kan købe for Credits (klik på den lille gulerod i toppen).

  Erfaring:
  Når du først starter med at spille, er det svært at vide hvad du skal fokusere på. Og hvilke kvaliteter der er vigtigst, for at opnå dit avls mål. Det er helt normalt at man skifter i sine mål nogle gange i løbet af spillet. Før du finder ud af hvad du vil, alle starter jo et sted. Du vil ikke bruge alle dine penge på kaniner du alligevel ender med at smide væk. Så start med nogle få til du finder ud af hvad du virkelig vil.

  Afhængighed af kaninunger:
  En anden meget fristende ting er med det samme at avle på din kanin. Igen, slå koldt vand i blodet – her er hvorfor:

  NPS (Non-permantent stats): Kaniner får point gennem shows, og specielt pleje. (Gå en tyr i kanin parken, give godbidder osv.) I det hele taget gør en god pasning at kaninen kan opnå mange hundrede point gennem dens levetid. Og dit kuld vil være beregnet ud fra sine forældres NPS (point) Så jo bedre point forældrene har jo bedre unger kan du få. Mange venter med at avle på deres hun til den er 6år og 2mdr. Og igen når den er 6år og 8mdr. Som er den sidste dag du kan avle på din hun. Og på denne måde får du den bedste chance for at få unger af høj kvalitet. Hvis du avler efter farve er det ok at få mere end 2 kuld. Men du burde stadig vente til kaninen er min. 5år det vil spare dig en masse tid hvis du så endelig får den farve du ønsker for så har den også en bedre NPS (point) at arbejde videre ud fra. Det er også acceptabelt at avle ofte på din kanin som en mulighed for lidt ekstra indkomst. Unger som du ikke beholder vil automatisk gå til kælehjem når de er 4mdr (4 dage i virkeligheden) og der får du $5pr. unge. Så det er en god ekstra mulighed for ekstra penge. Især for nye spiller.

  Daglig pasning:
  Når du kun har nogle få kaniner, er det meget nemt at huske hvad du skal have gjort hver dag. Når du har mange kan det hurtigt blive en smugle forvirrende. Så find en rytme som passer dig og gentag den hver gang du logger ind. Så du ikke glemmer noget. Tjek alle dine kaniner først, er der nogle som er syge? Start så pasningen af dine kaniner. Træn og tilmeld til shows. Og husk at gå tur i kaninparken.

  Link:
  http://www.luckylapine.com/topic.php?id=5756


 • #5   22. jul 2015 [b]Ofte spurgte spørgsmål (F.A.Q)[/b]

  [b]Omkring siden:[/b]
  Hvem er moderatorerne/admins på siden? Hvem laver kunsten til siden?:
  Herbal og Kitty er både admins/moderatorer. Kitty koder også siden. Harle, Fafpaf, Leah og Kageh er moderatorer. Nyctra laver kunsten til siden.

  Er der et sted på Lucky Lapine, hvor jeg kan stille spørgsmål eller skal jeg oprette en ny tråd på Lucky Lapine hver gang, at jeg skal spørge om noget nyt? Hvor skal jeg skrive, hvis jeg ser nogle, som overtræder reglerne?:
  For spil spørgsmål skal du oprette en ny tråd i den korrekte kategori. Hvis du har problemer med spillet eller en anden spiller, så send venligst en hjælpe-billet igennem Mod-Boxen i bunden af hver siden.

  [b]Byerne:[/b]
  Kan jeg ændre byen, som jeg fik tildelt som hjemby?:
  Nej!

  [/b]Hvilke specielle bygninger er der i hver by?:[/b]
  Ousford - Kasino (Casino)
  Ithasay - Marsvine Labyrint Konkurrencer (Guinea Pig Maze Competitions)
  Moorwell - Laboratorium (Laboratory)
  Woodshire - Agility Konkurrencer (Agility Competitions)
  Hutchington - Tilbehør til marsvin i den generalle butik (General Store) og salg af marsvin i dyrebutikken (Petshop)
  Lapden - Kanin park (Bunny Park)
  Sanisham - Losseplads (Junkyard)
  Darburgh - Økologiske Grøntsager (Organic Greens)
  Buckby - Kanin træner (Bunny Trainer)
  Ellstede - Toplister (Leaderboards)

  [b]Profil:[/b]
  Hvem kan have tags/avatarer? Opgraderede, basis eller begge?:
  Kun opgraderede brugere kan have tags/avatarer.

  [b]Hvad betyder de gulerødder på vores profiler?:[/b]
  Hvid står for admin. Pink står for koder. Regnbue står for kunstner. Rød står for moderator. Blå står for Alfa-Tester. Gul står for donator. Grøn står for opgraderet bruger og grøn står for basis bruger.

  [b]Hvem kan have avls/stald logo?:[/b]
  Alle kan have et avls/stald logo. Boksen til at tilføje et findes på din stald side. Logoer kan ikke være større end 200 x 60 pixel.

  [b]Må vi bruge billeder, som ikke er vores?:[/b]
  Nej!

  [b]Er der en maximum størrelse på avatarer/tags?:[/b]
  De må ikke være mere end 150 x 150 pixels.

  [b]Forum:[/b]

  [b]Hvad for noget kodning bruger LL?:[/b]
  HTML koder.

  [b]Hvad er “pulse” i toppen af forummet?:[/b]
  “Pulse” er de nyeste tråde i forummet.

  [b]Shows/Agility:[/b]

  [b]Hvilken by er agility i?:[/b]
  Woodshire.

  [b]Hvordan ved jeg hvordan det gik for min kanin til et show/placerings historikken?:[/b]
  Du kan allerede se placeringen for det nyeste show. Gå til kaninens profil og under placering sektionen (Wins) kan du klikke på nummeret og så vil den tage dig til siden med nyeste resultater.

  [b]Hvordan fungerer det med at komme i højere level i show?:[/b]
  Når du tilmelder din kanin i shows vinder den points og de er med til lade den komme i højere level.

  [b]Hvorfor er levels så vigtige?:[/b]
  Når du stiger i level i shows og agility får du et stat-boost ved hvert level.

  [b]Hvornår bliver agility konkurrencerne lavet? Er det bare forskelligt?:[/b]
  Det er forskelligt hvornår de bliver lavet i løbet af dagen.

  [b]RFA(Rabbit Fanciers Association):[/b]

  [b]Hvad er et præfix (prefix) på min stalds side? Hvordan tilføjer jeg en?:[/b]
  Det er en kort form for et avlsnavn foran kaninens navn. Du skal være en registreret avler af en race for at kunne lave et præfix. Præfixer kan kun blive tilføjet til kaniner, som du har avlet og vil ikke blive ændret, hvis du køber en kanin, som allerede har et præfix.

  [b]Hvordan bliver jeg en registreret avler? Kan jeg avle andre racer også?:[/b]
  Du skal registrere 10 kuld af en enkelt race. Ja du kan avler så mange racer du vil! Men du kan kun bruge det samme præfix til dem alle.

  [b]Avl:[/b]

  [b]Hvad er permanente stats og ikke permanente stats?:[/b]
  Permanente stats er fysiske træk, som aldrig vil blive ændret. Disse er hoved/krop/ører osv. Ikke permanente stats er træk, som kan blive ændret ved træning, mad, gåture eller at komme i højere level.

  [b]Bør jeg købe en kanin fra andre medlemmer eller fra dyrebutikken(Petstore), hvis jeg vil starte min egen avlslinje?:[/b]
  Kaniner fra andre medlemmer er bedst, men hvis du vil starte din egen avlslinje, så har du nok brug for at købe både kaniner fra andre medlemmer og kaniner fra dyrebutikken(Petstore), da kaninerne fra dyrebutikken ikke har nogen stamtavle.

  [b]Hvad sker der hvis jeg laver indavl?:[/b]
  Medlemmerne vil aldrig blive straffet for indavl. Indavl vil heller ikke have nogen negativ effekt på kaninerne og vil kun gælde, hvis det kan ses i kaninens stamtavle side (Kan ses omkring 5 generationer tilbage)

  [b]I hvilken alder kan mine kaniner ikke avle mere?:[/b]
  Hunkaniner stopper med at være fertile, når de bliver 6 år og 8 måneder. Hannerne kan avle hele deres liv. Hun marsvinene stopper med at være fertile, når de bliver 6 år og 7 måneder.

  [b]Min kanin har perfekte ører. Vil hun give det videre til hendes kuld?:[/b]
  Det er forskelligt. Perfekte træk er sjældne og selvom kaninen er parret op med en anden, som også har perfekte ører, så er det ret tilfældigt og derfor betyder det, at ungen kan være flere numre fra perfekt. Det kræver held og flere chancer at få en kanin med helt perfekte træk.

  [b]Hvor gammel skal en kanin være for at avle?:[/b]
  Den skal være min. 6 måneder.

  [b]Generelt:[/b]

  [b]Hvornår bliver mine kaniner ældre?:[/b]
  De bliver ældre med 1 måned for hver dag der går.

  [b]Hvordan kan jeg træne/give vand/fodre min kanin? Hvor ofte kan jeg gøre det?:[/b]
  Du kan gøre alt hver dag. Hvis du ikke logger på, så bliver kaninen ikke mere sulten/tørstig osv. Du kan gøre alt dette på kaninens side og ved at bruge maden osv. fra din rygsæk(Inventory som er tasken/rygsækken oppe i øverste højre hjørne). For at træne den skal du købe godbidder i den generelle butik(General Store), tilføje godbidden til kaninen på dens side og så kan du bruge den fra din rygsæk.

  [b]Jeg har fjernet et stykke legetøj fra min kanin og den forsvandt fra min rygsæk. Hvor er den henne?:[/b]
  Du har måske brugt den op, da du fjernede den. (Den kan kun bruges et hvis antal gange)

  [b]Bliver tygge legetøj(chew toy) brugt op hver dag?:[/b]
  Tygge legetøjets “brug” bliver kun brugt op hver dag ved mineral stenene. Du ved om din kanin har brug for noget nyt, når du ikke længere kan se “fjern mineral stenen” (“remove mineral stone”) i bunden af din kanins side.

  [b]Hvornår dør min kanin/marsvin?:[/b]
  Kaninerne dør, når de er mellem 7-12 år gamle. Marsvinene dør, når de er mellem 7-10 år og 7 måneder gamle.

  [b]Hvornår er min kanin for gammel til shows/agility?:[/b]
  Når de er døde. Der er ingen max alder for hvornår de ikke kan deltage i shows/agility mere.

  [b]Får de øretatoveringer helt automatisk? Eller skal jeg selv skrive det ind?:[/b]
  De bliver helt automatisk skrevet ind.

  [b]Hvilke effekter har fluenettet(fly screen), bur omslaget(hutch huggers) og vejr beskytterne(weather guards):[/b]
  De beskytter dine kaniner mod sygdomme.

  [b]Kan jeg lave et kuld kaniner med forældre, som er forskellige racer?:[/b]
  Nej.

  [b]Hvis min kanin dør, vil den ting så komme tilbage i min rygsæk(inventory)?:[/b]
  Ja det vil de, så længe de stadigvæk kan bruges.

  [b]Er vaccinationer og loppekurer vigtige?:[/b]
  Vaccinationer er nødvendige for at tilmelde din kanin til shows. Det er også vigtigt at give dine kaniner loppekurer og ormekurer.

  [b]Hvad er toiletbakker(litter trays) til for? Skal min kanin være toilettrænet for at bruge den?:[/b]
  Toiletbakkerne er med til at holde dine burer mere rene, men din kanin behøver ikke at være trænet til at bruge den.

  [b]Hvad sker der hvis jeg ikke fodrer mine kaniner?:[/b]
  De vil bare være sultne og se på dig med store tårerfyldte øjne. Der er ikke rigtig nogle ulemper ved ikke at fodre dem, udover at du ikke vil modtage den stat-boost, som du kan få ved at fodre, plus din kanin vil gøre et dårligt job til shows.

  [b]Hvor mange bure kan en basis bruger have? Hvor mange kan en opgraderet bruger have?:[/b]
  En basis bruger kan have maks 10 bure. Opgraderede kan have 15. Vil man have flere end det, så skal man betale med credits.

  [b]Hvordan reservere jeg bestemte kaniner til bestemte medlemmer, så de kan købe dem?:[/b]
  Dette gør du ved at gå ind på kuldets side, vælge “public”, indtaste hvor meget kaninen skal reserveres for og derefter skal du indsætte medlemmets nummer ved “Reserved for?:”. Medlemmets nummer kan du finde ved at gå ind på medlemmets side og så er det de tal der er bagved medlemmets navn.

  [b]Hvad betyder “put i kælderen”(put in basement)” i menuen ved de forskellige ting?:[/b]
  Dette er det sted, hvor du har de ting, som du ikke vil have bliver brugt.

  [b]Hvordan tilføjer jeg ting til mine bure? Eller skal jeg tilføje dem til kaninen?:[/b]
  Tingene kan tilføjes til buret i din rygsæk(inventory). Du kan ikke tilføje ting til buret til dine kaniner.

  [b]Opgradering (betalende bruger):[/b]

  [b]Hvad er fordelene ved at opgradere?:[/b]
  Mere interesse fra banken. Du kan beholde 2 unger fra et kuld i stedet for 1. Du kan vælge lige det job du ønsker hos dit job center i stedet for kun at kunne vælge det job, som søger medarbejder. Du kan registrere 4 kuld om måneden i stedet for 2. Du kan tilmelde kaniner i 8 shows i stedet for 5. Du kan have en avatar. Du kan have din egen gruppe i RFA. Det koster dig kun 1$ at registrere en kanin i RFA i stedet for 5$. Det koster dig kun 2$ at registrere et kuld i RFA i stedet for 8$. Det vil kun koste dig 50$ om måneden at være medlem af RFA i stedet for 100$.

  [b]Hvis jeg køber hurtig spil/børst/foder vil det så udløbe?:[/b]
  Nej. (Det er ekstra ting du kan tilkøbe for credits til din konto)

  [b]Grøntsager:[/b]
  For tiden er det ikke nødvendigt at fodre med grøntsager. Førhen skulle du fodre med grønt hver dag, men dette bliver introduceret på en anden måde.

  *Nu bruges grønt til at øge chancen for at din kanin får ekstra point.
  Pumpkin Leaves: +1 AGI (3%) Græskar blade giver 3% chance for at få +1 AGI
  Basil: +1 AGI (4%) Basilikum giver 4% chance for +1 AGI
  Blackberry: +1 AGI (5%) Brumbær giver 5% chance for +1 AGI
  Brussel Sprouts: +1 CON (3%) Rosenkål giver 3% chance for +1 CON
  Romaine Lettuce: +1 CON (4%) Salat giver 4% chance for +1 CON
  Fresh Mint: +1 CON (5%) Frisk mynte giver 5% chance for +1 CON
  Apple Slice: +1 INT (3%) Æble både giver 3% chance for +1 INT
  Carrots: +1 INT (4%) Gulerødder gover 4% chance for +1 INT
  Green Pepper Slice: +1 INT (5%) Grøn peber skive giver 5% chance for +1 INT
  Pea Pods: +1 TMP (3%) Ærter giver 3% chance for +1 TMP
  Cilantro Leaves: +1 TMP (4%) Persille blade giver 4% chance for +1 TMP
  Flat Leaf Parsley: +1 TMP (5%) Bredbladet Persille giver 5% chance for +1 TMP
  Broccoli: +1 SPD (3%) broccoli gicer 3% chance for +1 SPD
  Watercress: +1 SPD (4%) Brøndkarse giver 4% chance for +1 SPD
  Raspberries: +1 SPD (5%) Hindbær giver 5% chance for +1 SPD

  Link:
  http://www.luckylapine.com/topic.php?id=1042


Kommentér på:
Kom godt i gang [Guide]

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x