{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Team Potedask | Dolly 2021

569 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Team Potedask
Kvinde | 24 år | Oprettet: 22. dec 2010


Marsvin Team Potedask | Dolly

Fødselsår:
2021
Størrelse / vægt:
1 kg.
Temperament
Sky, men kan godt lide nus. Meget aktiv om aftenen, hvor hun hopper rundt og hygger sig.
Tricks
-
Stamtavle
-
Køn
Hun.
Bemærkninger
Den 2. januar 2023 mistede jeg mit marsvin Tiffany, som desværre resulterede i, at jeg stod med kun et marsvin tilbage, som var ensom. En måned senere faldt jeg over en annonce på DBA, med et sødt teddymarsvinpige, som gik alene og kun boede 40 minutter væk fra mig. Jeg tænkte, at det var meant to be, og jeg skrev til sælger...
Jeg spurgte sælger ind til alder, temperament og eventuelle sygdomme. Sælger fortæller mig, at marsvinet er 2 år, er rolig, har gået sammen med tre andre marsvin før, og aldrig været syg.
Jeg henter marsvinet, og jeg kan se med det samme, at hun har nogle bare pletter og et enkelt sår på ryggen, men så konfliktsky som jeg er, nævner jeg det ikke for sælger. Det vigtigste var, at få marsvinet væk derfra.
Jeg kommer hjem og får renset øre, klippet negle og kigget ordenligt på marsvinets pels. Det ser ikke normalt ud, og vi får en tid hos dyrlægen. Dyrlægen behandler for skab, men tager samtidig også en prøve for svamp/ringorm. Jeg skriver til sælger, for at oplyse vedkommende om situationen. Jeg forventede ikke et svar, og det fik jeg heller ikke, men jeg syntes personligt at sælger skulle have det at vide.
En uges tid senere får jeg svar fra prøven, som er positiv for ringorm.
Dolly, som jeg har valgt at kalde hende, kommer i behandling for ringorm. Vi starter behandlingen med SporalD, men senere fik hun også en behandling med Imaverol vet, som var meget mere effektiv.
På grund af ringorm, gik der næsten 3-4 uger, før jeg kunne sammenføre Dolly og Velvet, hvilket var øv, men helt klart ventetiden værd! De var så nemme at sammenføre og de begge havde stor glæde af hinanden allerede det sekund de blev sat sammen.
Kommentér på:
Marsvin Team Potedask | Dolly
Annonce