{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dværghamster Alfred 2022

448 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

* Line & Møffe *
Kvinde | 41 år | Oprettet: 10. apr 2010


Dværghamster Alfred

Fødselsår:
2022
Størrelse / vægt:
Temperament
Rolig og nysgerrig
Tricks
Ikke nogle endnu
Stamtavle
Køn
Han
Bemærkninger
Alfred er en sød bette en, som vi fik i august måned. Vi har været ved at lærer hinanden at kende, da han ikke var så tam i starten men det er blevet meget nemmere at komme til ham. han reagere med at komme ud fra sit hus til os hvis vi åbner buret og skal give lidt mad eller vand. Han er jo meget aktiv om aftenen og natten.
Kommentér på:
Dværghamster Alfred
 •   5. sep 2022 Mange tak Camilla, jeg vil hurtigt få taget andre billeder og lagt ind af ham med de nye omgivelser smiley

 •   5. sep 2022 Er glad for du ikke ser det som kritik og har kigget på det med korrekt hold af Hamster. smiley
  Har givet dig et velkomst point. smiley


 •   5. sep 2022 Mange tak for jeres kommentar og jeg tager det til mig med kyshånd. Datteren fik det af sin onkel og tante i fødselsdag uden at sige det, men billederne er fra i starten, så jeg er indforstået med det der skal til for at den har de bedste vilkår. Jeg ønsker også kun det bedste for ham, så da jeg satte mig ind i det blev det også skiftet ud smiley men synes det er så dejligt at i informere om det og ser det slet ikke som hård kritik smiley

 •   5. sep 2022 Jeg vil andbefale i får kigget på jeres bur, da det det svære ser meget småt ud, er ikke for at kritisere, da alle lige skal lære det i starten, og dyrehandlere er ikke altid et godt sted og få råd da de oftes vejleder forkert. smiley

  Et Dværghamsters bur skal minimum være 80x40cm stor, og meget gerne større, alle bure under den størelse er for småt og de vil mistrives.

  Hjulet ser også for småt ud et Dværhamsters hjul skal være mindst Ø20 alle hjul mindre end det er for småt og de vil få dårlig ryg af det.

  En dværghamster må heller ikke få hverken hø eller halm, da det kan prikke hul i deres kindposer.

  Jeg er ikke sikker på om det er spåner du har brugt i bunden men det er også skidt for hamster da det oftes støver og kan gå i deres luftveje, man anbefaler papir strøelse som freksempelt Boxo comfort, Carefresh, Über eller Kaytee, de skal også gerne havde mindst 15 cm dyb strøelse da hamstre gerne vil grave gange som de gør i naturen.

  En hamster har også brug for et sandbad for at holde pelsen fin.

  Vil andbefale dig at læse omkring hamstre her, det giver god viden: https://hamsterforeningen.dk/min-foerste-hamster

  Og husk det er ingen kritik, vi har alle været nybegyndere og skal lige lære det. smiley

  P.s. han ser rigtig sød ud, ham skal i nok blive glade for. smiley


 •   4. sep 2022 Afvist. Før man anskaffer sig et dyr er det ekstremt vigtigt at man læser op på dyrets behov, og det er der dsv ikke gjordt her.

Annonce