{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Hasselnød [ Himmelgnaver] 2005

2.286 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Kanin Hasselnød

Fødselsår:
2005
Størrelse / vægt:
En dværg vædder af middel størelse. Vægt vides ikke
Temperament
Rolig, men utrolig nysgerrig. Ikke en god kombi med en Grandanoia som nabo.
Tricks
Ingen, men har et medfødt talent til at bide snore og seler i stykker
Stamtavle
Ukendt
Køn
Han
Bemærkninger
Jeg overtog Hassel fra en veninde d 3. april 09, da hun ikke syntes hun havde tiden han fortjente. Til mit store held, for han er den kanin, som har betydet mest for mig.

Han lever et herligt liv, som aldrene kanin, da han får lov til at slippe af sted med alt. Han bor på nederste etage i et 3etagers kaninbur.
Om sommeren bor han i haven. Han er ude alle dagens lyse timer, men bliver lukket ind, når det begynder at skumre.
På trods af at han smager på de forkerte ting - ifølge min mor ;) - og graver blomsterløg op, så er han hele huset kæledække.

Han er udemærket klar over at han er en rigtig charmetrold, så han har charmeret sig ind i alle vores naboers hjerter, som dagligt kommer og håndfodre ham med en masse lækkerier.

Fordi han hviler så meget i sig selv, er han ikke bange for noget, og det smitter meget af på andre dyr. Så han er naboens hund's terapeut, og han er altid støttepedagog når jeg præsentere mine andre kaniner for nye 'farlige' ting.
Der gemmer sig også lidt vagthund i ham. Han holder vores have kattefri, så vores egen kylling af en kat, har et teritorium, den - næsten ;) - kan kalde sit eget.

Han er far til 2 smukke kuld kaninunger, hvoraf han nu har lavet sig selv en efterfølger. En smuk madargaskafarvet unge, med snip, blis, hvide tæer på alle 4 poter + sok, og en lille plet på brystet.
Hassel er jo ved at være en gammel herre, og det kan nu mærkes på ham, så vi beholder en, så vi altid vil have en lille del af os^^

Hassel er min drømmekanin
Kommentér på:
Kanin Hasselnød
Annonce