{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Eddie [ Himmelgnaver] 2010

3.256 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Line M
Kvinde | 32 år | Oprettet: 9. apr 2010


Marsvin Eddie

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
Født den 06.03.2010

Vægt: 800 g.

Han er i god form, og har en god og kompakt bygning. Han er dog lidt lille.
Temperament
Eddie er en forsigtig dreng. :)
Han er meget skeptisk overfor fremmede, hvis bevægelser og lugte han ikke kender. Men overfor mig og min kæreste, er han langt mere tryg.
Så snart man får ham op og nusse, er han super sød og kælen, og splatter totalt ud. Og så gaber han utroligt meget, når man har ham oppe og nusse ;)

Eddie har desværre fået bank af sine burkammerater, hvilket har gjort ham meget usikker og paranoid i buret. Men efter Mulle er kommet til, er det blevet meget bedre. Eddie støtter sig utroligt meget op ad hende, og er blevet meget roligere efter hun er kommet til. Det er skønt at se!
Tricks
Stamtavle
Ingen, men jeg har ham fra opdrættet www.zeilers.dk .

Mor: Figen - sort/gylden kæledyr, semihvirvel
Far: Hvid/sort/gylden kæledyr, glathåret
Køn
Han, kastrat
Bemærkninger
Eddie er gylden/sort/hvid korthårs kæledyr, med et mislykkedes forsøg på en crest i panden ;) Den ligner mest af alt en midterskilning..
Eddie er virkelig en særling, og et ret krævende marsvin at have. Han er meget skeptisk og paranoid i buret, formentlig fordi han tidligere har vandt til at blive trynet i buret, da han gik med mine andre hanner. Nu går han sammen med Mulle, hvilket i dén grad har givet grobund for en rygrad til drengen :) Det er SÅ dejligt at se! Han er virkelig livet op, er blevet mere harmonisk og rolig, og har ikke altid paraderne oppe længere.
Når det så er sagt, så er han EKSTREMT tam – han er noget af det nemmeste at fange i buret – stikker aldrig af, men stopper helt stille op og slapper af når man løfter ham ud af buret. Og så elsker han at være oppe og blive kælet – han flader fuldkommen ud, gaber og hyggesnakker, og han ligge hos én i flere timer hvis det skulle være :)
Han er absolut ikke sky – tværtimod er han utroligt tam og kælen. Han er bare lidt trykket i buret, men det er blevet meget bedre.

Alt i alt er Eddie en særling - han er meget pudsig, men vi elsker ham for det, og han er ganske uundværlig for os :)


-----

Eddie blev i slutningen af juli pludselig syg hvor han tabte sig voldsomt, men vi fik fedet ham op, og han tog stødt og roligt på ved sin sædvanlige kost. Det så ellers ud til at gå fint, men pludselig gik det ned ad bakke igen, og på ingen tid blev han uhyggeligt tynd.
Derfor valgte vi i samråd med dyrlægen, at der ikke var mere at gøre, så Eddie fik fred d. 6/10-12.

Han vil blive enormt savnet ! :(
Kommentér på:
Marsvin Eddie
Annonce