{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Kiara 2012

1.034 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Hønissen (RR)
Kvinde | 34 år | Oprettet: 14. apr 2010


Marsvin Kiara

Fødselsår:
2012
Størrelse / vægt:
Hun er en rigtig fin størrelse, stor og robost pige med en rigtig god kropsbygning.
Temperament
Sød, men dog meget forsigtig. Hun er af en eller anden grund heller ikke særlig glad for børn, og ligeså snart de bare kigger på hende, går hun i panik, men jeg må gerne komme til hende, og når først hun er oppe så elsker hun at blive nusset og børstet og i det hele taget alt den opmærksomhed som hun overhovedet kan tage til sig. Der er dog ingen tvivl om at hun er en underlægger, som bare acceptere rangordenen i buret, og kunne aldrig finde på at forsøge at vinde førerpositionen.
Tricks
Hun er meget glad for kål, og kan spise det på rekordtid. Kan få tjekket tænder.
Stamtavle
Ja, men har ikke modtaget den endnu, men forhåbentlig modtager jeg den snart. Hun kommer fra Von Dreams opdræt og har dermed stamtavle fra DMF. Planen er dog at jeg skal have hende overført til DMK også, så jeg har begge tavler. Der vil komme information om forældre og bedsteforældre så snart jeg har fået tavlen hjem.
Køn
En meget smuk pige.
Bemærkninger
Kiara er en Sort/Hvid sheltie pige.

Hun er en rigtig sød pige, men meget forsigtig - dog ikke et problem overhovedet for mig at tage op af buret, men hvis der kommer børn hen til hende, går hun helt i panik og begynder at skrige som om hun bliver angrebet. Jeg har aldrig oplevet lignende før, og synes det er meget mærkeligt, men når jeg eller kæresten kommer ud og nusser med hende er der ingenting og så vil hun gerne nusses, så hvorfor hun gør det har jeg ingen ide om.

Hun kom fra Von Dreams opdræt sammen med Rose (se Rose's profil herinde), og de to er meget tætte. Kiara er meget afhængig af Rose, og render gerne efter hende hele tiden hvis hun får lov. Rose er heldigvis sød af sig og de to sidder også gerne og putter med hinanden når man kommer derud. Det er så dejligt at se hvor meget glæde de to piger har af hinanden, og om noget et bevis på at marsvin virkelig er flokdyr, og trives bedst sammen med artsfæller.
Kommentér på:
Marsvin Kiara
Annonce