{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dværghamster Tulle RIP [ Himmelgnaver] 2010

4.170 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Pisces
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. apr 2010


Dværghamster Tulle RIP

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
Tulle er normal størrelse for en voksen dværghamster. Hun vejer 24 gram.

Vægtskema:

02/03/2011 - 34 g.
18/05/2011 - 44 g.
17/07/2011 - 53 g.
Temperament
Tulle er noget for sig selv, hun er lidt reserveret indtil hun man lige har siddet med hende lidt. Da vi fik hende skreg hun vildt når vi tog hånden ned til hende, det gør hun heldigvis ikke mere.
Tricks
Tulle vil ikke lære tricks :b men hun synes at have evner for at rulle hendes trædemølle udefra :) Nogle gange er det osse fint nok at gå op i hånden, men kun nogle gange.
Stamtavle
Ikke nogen.
Køn
Hunkøn.
Bemærkninger
Tulle er blevet meget sødere efter vi har fået hende synes vi selv. Vi har osse lagt mærke til at fra vi fik hende og til nu har hun skiftet pelsfarve/mønster til en noget lysere udgave. Da vi fik hende havde hun et gråt "bælte" henover ryggen. Idag er hun lys/grå med en mørk stribe fra baghovedet og ned.

Tulle og Fie kan ikke døje hinanden, derfor har vi dem i hvert sit bur.
Tulle er hybrid og hendes farve er agouti lignende.

Tulle er fra d. 10/01/10

* NYT 29/4/2010
Idag synes Tulle så lige hun skulle have lidt frihed, så hun slap ud af sit bur i nat/morges. Vi troede ikke hun var så smart og det var osse bare uheldigt at lågen var åben (den åbnes oppefra så hun normalt ikke kan nå) Men der var åbenbart noget hun kunne stå på så hun kunne klatre op. Heldigvis hørte vi hende rumstere rundt ved sofaen i morges og så hun blev hurtigt indfanget igen. (Nu med øget sikkerhed omkring lågen) Lille bandit altså.

*NYT 23/05/2010
Nu begynder Tulle at skifte farve IGEN.. Øv hun havde ellers super flotte og specielle tegninger men det ser ud til at hun skifter dem ud desværre :/


*NYT 15/06/2010
Nu har Tulle sørme osse fundet ud af at kravle op ad tremmerne i deres løbegård -_-' var det osse nødvendigt at lære Tulle?


*NYT 08/07/2010
Vi har købt et gravetårn til bebserne og det kom lige med posten idag! Og omg Tulle ELSKER det! Grave grave grave, det er bare noget der dur :)


*NYT 01/08/2010
Nogle der vil gætte på hvad Tulles nye yndlingsbeskæftigelse er? Nej? Jamen så vil jeg da fortælle at det er at splitte toiletpapir rør fuldstændig fra hinanden NON-STOP hele natten O_o Så nu kan hun og de 2 andre sove i stuen fremover . .


*Nyt 16/05/2011
Tulle har fået et eller andet med det ene øre. Det er helt rødt og ser lidt betændt ud, tror det kan være en lille byld som kan være kommet af at hun har fået noget i ørerne. Havde fat i dyrlægen for at høre om jeg kunne smøre det med klorhexidin. Fik at vide at jeg kunne prøve men hvis det blev værre skulle hun nok have antibiotika for det. Så Tulle skal under skarp overvågning de næste 2 dage.


*NYT 13/07/2011
En lille opdatering til Tulles profil skal jeg vist have skrevet.
Tulle kom sig hurtigt efter det lille problem med hendes øre. Vi smurte det med noget savle som indeholdt antibiotika og allerede få dage efter, så det bare pænt ud :-)

Efter vi var færdige med at smøre var pelsen omkring øret helt snasket efter salven og hun manglede vist også lidt pels. Det var midlertidigt ikke noget et sandbad ikke kunne gøre noget ved :-) (Vi havde taget sandet fra hende imens hun blev smurt så der ikke kom noget i såret. Tulle savnede sit sandbad meget i mellemtiden). Nu har Tulle det fint igen. Håber ikke at hun får flere problemer med sygdom.

07/12/2011
Man kan godt mærke at Tulle er blevet en gammel dame. Hun sover meget, også når hun er oppe ved os - så sætter hun sig hen i et hjørne og lægger sig til at sove :-)
Dog går jeg ud fra at hun er aktiv om natten, da det altid flyder med mad udenfor madskålen ;-)
Kommentér på:
Dværghamster Tulle RIP
Annonce