{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
180 visninger | Oprettet:

Kaninhopkursus vol. 2 {{forumTopicSubject}}

Horsens og Omegns Kaninavlerforening holder kaninhopkursus søndag d. 13-1-19 kl. 10,00 i drivhuset, hos Gartneriet Rousing, Vitved Bakker 4A, Virring, 8660 Skanderborg.

Tilmelding senest d. 8-1-19 på http://tilmelding.kaninhop.dk/hopkursus2019/ Skriv i bemærkninger om du kommer til kurset, hvis der ikke står noget forventer vi bare du kommer til stævnet kl. 13.
Vi forventer det er slut senest kl. 16.

Kurset kan kaldes: Optimer dit samarbejde med kaninen. Vi laver nogle mini og lette baner og ser på hvordan hopper kaninen, hvad kan man gøre for at hjælpe den, vil den ikke gå frem, har den for meget fart på, eller hvad der kunne være af udfordringer. Her på del 2 vil vi sætte fokus på de krogede baner, og hjælpe med at placere sig rigtigt i forhold til kanin og spring. Vi kigger på hver enkelt fører og kanin, og ser deres samarbejde, giver gode råd for at klæde føreren på til stævner. Vi kommer til at snakke lidt regler og hvad ellers deltagerne har lyst til at få hjælp til.
Alle kan deltage, også dem der ikke har været med på del 1, og hoppere der har erfaring kan også have gavn af, at andre øjne kigger på deres teknik. Vi kan inddele deltagerne i grupper, så vi tilpasser undervisningen netop til det niveau hver enkelt hopper er på.

Kl. 12-13 spiser vi, og kaninerne hviler. Her vil vi få besøg af Aase fra Bygholm selen, der sælger seler og gerne vil give gode råd om hvilken sele der passer til din kanin.

Kl. 13.00 starter vi konkurrence, her hopper vi mini kroget og let kroget, så har i mulighed for at afprøve det i lige har lært, i en konkurrence situation. Her er hoppere der ikke har deltaget i kurset også velkommen.

Pris pr. kanin er 10 kr., også er det gratis at deltage i konkurrencen bagefter.
Deltagere der kun kommer til konkurrencen betaler 10 kr. pr. kanin i startgebyr.

Der er plads til 30 personer med 1-3 kaniner hver. Man må gerne medbringe kaniner der hopper højere end let, dem er der bare ikke konkurrence for.

Instruktørerne er familien Bøje Jensen, der består af Bente, Alison og Julie, de har hoppet i 5 år og har mange dygtige kaniner. I sommerferien afholdt de et lignende kursus i Tjekkiet over 2 dage.
Kirsten som har hoppet i 20 år og er uddannet dommer.

Medbring en stol at sidde på, en god madpakke, da der er 5 km. til nærmeste indkøb, og masser af varmt tøj på.

OBS Vi har besluttet at åbne kurset for alle, også dem der ikke er medlem af Danmarks Kaninavlerforening, det koster så 20 kr. at være med, og man kan kun være med om formiddagen, konkurrencen er kun for medlemmer.
Tilmelding på mail til: fam.bjerg@mail.dk
Kommentarer på:  Kaninhopkursus vol. 2
Kommentér på:
Kaninhopkursus vol. 2