{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
681 visninger | Oprettet:

Fedtknuder igen :( {{forumTopicSubject}}

Hej jeg har et marsvin med en fedtknude på siden af halsen, den er næsten lige så stor som en lille blomme, det er som om at den vokser en lille smule hver dag. Han er en kastreret han på 3 år. Han har haft den før men, der gik vi bare til dyrlægen og fik den fjernet men, sagen er det at vi er lidt bekymret fordi at vi vil ikke kunne tænke på hvis den lige pludselig ikke er der mere smiley så før vi går til dyrlægen vil vi lige tjekke om i har prøvet det før eller ved noget om det. Det skal lige siges at man kan køre den rundt så det er nok bare en fedtknude smiley

Mvh den bekymrede smiley


Kommentarer på:  Fedtknuder igen :(
  • #1   2. nov 2015 Især når den sidder på siden af halsen og er på størrelse med en 'lille' blomme ville jeg se at komme til dyrlæge omgående - det kan jo risikere pludselig at trykke ind på noget vigtigt og det skal man ikke bare gå og se an.

    Ydermere jo længere tid man venter og jo større den bliver, jo mere risikabelt bliver det at fjerne den og risikoen for at det ikke kan lade sig gøre og marsvinet må aflives bliver større - så se at kom afsted!


  • #2   3. nov 2015 Tak for svaret vi får en tid så snart vi kan smiley

Kommentér på:
Fedtknuder igen :(

Annonce