{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.604 visninger | Oprettet:

FunnysBeMySuperstarXWindsChFidoDidoBoy {{forumTopicSubject}}

Funnys Be My Superstar x Winds Ch. Fido Dido Boy

PARRES FORÅRET / SOMMER 2011 !!!

Star: http://www.gnavergalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=7308
Fido: http://www.gnavergalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=7820

Star er en super smuk isabella farvet hun, efter Maddie som desværre er gået væk, og Theowind, som har lavet super fine unger. 
Star er en super fin hun, med en dejlig stor lang krop, og er udrostet med et par solide stærke bagben.
Hun har det første år af sit liv boet hos en nær veninde, men da det ikke fungerede helt, og hun desværre skulle flytte i lejlighed, fik jeg lov til at beholde hende efter nogle ugers træning, hvor vi var blevet rigtig tætte. Star minder på mange måder om sin bror “ Time “, men alligevel overhoved ikke. Hun har et super fedt afsæt og svæv, og er enormt god til at læse spring teknisk. 
Hun vil på ingen måde røres, da hun er meget selvstændig, men du skal være der 100 procent i den anden ende. Hun har ikke stillet så mange stævner endnu, men tager pinde med hjem hver gang.
Hun har potientiale til at komme til elite klassen, og hoppe den super flot, for hun kan så meget, hun skal bare ud og vise det. 
Star er en kanin der ved hvad hun vil have, og du for klar besked hvis hun ikke er tilfreds. Hun bor hun oppe øverst og er den dejligste kanin, som kaster hoved ud for at blive nusset, og hun er så mild, men hun kan sagtens når hun ikke er tilfreds blive meget vred, men hvis du kender hende, så ved du hvorfor.



Fido er en madagascar farvet meget talentsfuld han, efter en af Danmarks sind tid bedste hanner Kahlua og også sind tid bedste hunner Amanda.
Fido har i sine unge dage været en strid han, som var svær at omgås, men med træning fra førerens side, fik hun ikke blot en kanin man kunne omgås med, men også en helt igennem fantastisk hopkanin.
Fido kunne hoppe alt, højde hoppede han 85cm og længde 2500cm og vandt alle sine længde konkurrancer undtaget en. På Eliten nåede han ikke så meget, men fik et cert på kroget, før han desværre blev skadet. Fido ville havde kunne komme så langt, da hans teknik var fantastisk.
Han er en kanin som næsten har for meget potientiale, men blev til stor sorg syg, og det stoppede hans top springkarriere. I dag hopper han veteran, men alt talentet er der jo stadigvæk. 
Han har været far til et par kuld, hvor super super fine unger er fra, blandt andet Fidi, Fika, Tico og Akela.
Han er også far til et kuld i Sverige som klare sig enormt godt på de svære svenske baner.

Sjællandsmester i længdehop 2006, 2007, 2008..
Danmarksmester veteran lige 2010..

Derudover har Fido MANGE placeringer på eliten, også til Sjællandsmesterskaberne, samt topplaceringer til Årets Hopkanin de tre år han konkurrerede smiley (4-3-7)




 ( Fido bor hos Mette Wind - www.StaldWind.dk )


Kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til dette kuld, og der er ingen tvivl om at ungerne bliver sygo fine. Der vil ikke komme unger til kæl, der vil kun komme hop unger, og måske lidt udstilling. 
Der vil komme en sur han i kuldet, og ellers unger med et fint sind, og et sygo godt afsæt med god teknik.
De vil gå en fin krop, med fine lange ben, og gener for en meget muskuløs krop.
Der vil ikke komme nogle spændende farver, der vil komme madagascar som hovedpunkt, andet ville være en glædelig overreskelse.


Ungerne sælges kun til seriøst hop !!







Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  FunnysBeMySuperstarXWindsChFidoDidoBoy
Kommentér på:
FunnysBeMySuperstarXWindsChFidoDidoBoy

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce