{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
791 visninger | Oprettet:

ide til hus søges. {{forumTopicSubject}}

Vi har en fold til marsvinene her om sommeren. Den er på 7 kvm og det er jo super -specielt nu når vi kun har 2 tilbage. Sidste år havde vi sådan det hus (i linket) på folden, men måtte save lidt af benene for det kunne stå under nettet. Det at vi måtte save af gjorde der kom fugt fra jorden og "gulvet" i huset simpelthen blev så ulækkert.

http://www.zooplus.dk/shop/smaadyr/bure_loebegaarde/kaninbur_udendoers/natura/186888

Hvad ville I bruge som hus (altså et de kan overnatte i ) vil ikke have de ligger direkte på jorden, men et sted med savsmuld og hø at putte i.

Alternativt hvad ville i gøre ved bunden i det hus?(ville købe et nyt af dem evt.) Bunden i dem er sådan en træ lamel bund.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ide til hus søges.
  • #2   26. apr 2014 Stald: det er ikke toppen der problemet. Det er bunden. Og som sagt vil jeg ikke have de ligger på jorden. smiley De har et par af de der huse på folden også som skygge. Men problemet er et de kan sove i. Marsvin er jo ikke så hårdføre som kaniner.

  • #3   26. apr 2014 Kan man ikke lave et hus som står på stolper med en lille trappe op til, hvis man lukker af i bunden så de ikke kravler under ??

  • #5   26. apr 2014 Colour: det er ikke et problem at de kravler under??

    Stald: nej for det var på ben. Der var ca. 4 cm under og det blev stadig nasty. Og det er jo ikke ligegyldigt hvilken plade? Så hvilken plade ville du bruge?


  • #6   26. apr 2014 Tag evt et lille indendørs bur og skær hul i siden, så kan du sætte huse der ind, og eftersom bunden er af plastik bliver den kun grøn af blade osv. smiley

Kommentér på:
ide til hus søges.

Annonce