{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
225 visninger | Oprettet:

Kanin - alene eller to sammen {{forumTopicSubject}}

Hej

Vi har haft et kanin-søskendepar i tre år - en neutraliseret han og en ikke-neutraliseret hun, og de har haft det så fint i et meget stort udendørs kaninhus, hvor de lykkes inde om natten og har adgang til at være ude om dagen.

Her til morgen er hunnen desværre død (lå bare kold og så ud til at sove, da vi ville lukke dem ud), og nu er den 3-årige han så alene tilbage.

Vi er i vildrede om, hvad vi skal stille op. De har haft stor glæde af hinanden - har puttet sammen om natten osv., og vi synes, det er synd, at Markus nu skal være alene resten af sit liv. Men det er vel ikke ligetil at få en “ny” kanin - hvem siger, Markus accepterer den? Men er det ok for ham at leve alene i haven, hvor han kun bliver nusset med 2-3 gange om dagen og ellers er alene? Måske skal vi finde et nyt hjem til ham?

Gode råd modtages med kyshånd, tak!

Bh. Janice


Kommentarer på:  Kanin - alene eller to sammen
  • #1   8. sep 2019 Synes helt klart at du skal finde en ny ven til din kanin. Livet udendørs helt alene, kan hurtigt blive rigtig ensomt. Det er dog vigtigt at begge to er neutraliseret, og at de sammenføres på et neutralt område.
    Du kan evt. kigge på et dyreinternat tæt på dig, da de ofte sælger kaniner som allerede er neutraliseret - Dyrenes Beskyttelse neutralisere alle deres kaniner smiley
    Din kanin er sikkert trist og savner en sød veninde af være sammen med.

    Du kan læse om det på: https://frikanin.dk/kaniner-sammen


  • #2   8. sep 2019 Tak for det gode råd - vi må forbi Rødovre dyreinternat smiley Ja, jeg tænker han er trist - han er alene for første gang i sit liv, og jeg har så ondt af ham. Han har fået meget kærlighed og godbidder i dag, men i morgen rammer hverdagen jo med alm. travlhed og mindre tid til kanin-nusseri 😔

Kommentér på:
Kanin - alene eller to sammen

x