{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
277 visninger | Oprettet:

Nyfødt marsvin {{forumTopicSubject}}

Hej alle:)
Mit marsvin på lige knap 3 måneder fik 2 unger i går. Ejeren sagde ikke noget om at hun var gravid da jeg købte hende, de vidste ikke engang om det var en han eller hun. Jeg købte hende for en måned siden ca.

Vi havde købt et hus til hende og med det samme vi gav hende det, løb hun ind i det. Hun var derinde ret længe men vi havde ingen anelse om at hun skulle have unger. Man kunne ikke se på hende at hun var gravid.

Hun fødte 2 unger, dog var den ene død da vi løftede huset op. Den anden er en anelse lille af sin alder og vi er bange for at den ikke overlever da moderen ikke vil give mælk.

Mit spørgsmål er om det ikke er en lidt tidlig alder for marsvinet at få unger i? Og hvad skal man gøre hvis hun ikke vil give mælk til ungen? Ungen prøver at få mælk men moderen går bare væk når den nærmer sig... Hvor længe kan den gå sammen med moderen hvis det er en han og hvor gammel er den ca. For at man kan se kønnet?

På forhånd tak:)
(Billede af bettefisen)
Kommentarer på:  Nyfødt marsvin
  • #1   29. jan kan se det er et par dage siden det her indlæg, så om den overlevede har du nok fundet ud af nu?

  • Jannie C
    Jannie C Tilmeldt:
    jul 2014

    Følger: 3 Følgere: 2 Svar: 49
    #2   29. jan Jo det er en meget tidlig alder. Og trist de sælger dig et marsvin til at gå alene - marsvin er flokdyr og skal altid holdes samme med andre. Så håber bettefisen har overlevet og er en pige så de to kan bo sammen. Og ellers er det en god ide at skaffe et andet hunmarsvin som selskab til hende smiley

Kommentér på:
Nyfødt marsvin