{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
290 visninger | Oprettet:

Kanin med unger {{forumTopicSubject}}

Hejsa
Vi har i dag opdaget at vores hunkanin har fået unger, uden vi vidste hun var gravid. Hun er ca 8 mdr og derfor yngre end hvad man anbefaler, hvad kan der betyde at hun er yngre end det anbefalede?
Vi ville gerne have unger, men først til sommer når hun var gammel nok og vejret bedre.
Kan man rykke en udekanin ind med ungerne når de er gamle nok til at blive rykket eller er det bedst de fortsat er udenfor? De er i et bur i garagen der er lukket i 2 næsten 3 af siderne så lidt varmere end i blæst, men ikke ift frost mm. Så vi er meget i tvivl om hvad vi skal gøre. Håber nogle har nogle gode råd også hvis der er noget ekstra vi kan købe til kaninmor hun kan spise nu hun skal til at give mælk.
Kommentarer på:  Kanin med unger
 • #2   14. jan Tusind tak for svar🙂 så blev jeg beroligeg. Var slet ikke forberedt på unger endnu😅
  Det er et udebur, vi har dækket siderne med flamenco. Buret er pr ok i str men jeg tænker vi er nød til at købe noget større til når de skal have mere plads. Er det rigtigt forstået at de alle skal bo sammen i samme bur til de skal væk fra moren?
  Hvad når de er blevet større og trænge til at løbe lidt rundt må man så godt tage dem indenfor i en times tid og så ud igen eller bliver de syge af det?
  Vi overvejer at beholde en og få den indenfor når tid er, kan man det?altså kan en udekanin som bliver født om vinteren godt blive en indekanin?

  Beklager de mange spørgsmål 😅


 • #3   16. jan Her om vinteren skal du ikke tage dem ind og ud. Så må du tage godt med tøj på og være ude ved dem og nyde dem. Har du en uopvarmet havestue eller lignende, kan de komme derind.
  Kan du ikke lave en lille løbegård (f.eks. af Harald Nyborg komposthegn og så sætte den op i garagen? Hvis det er lidt lunt i vejret om 5 - 6 uger, kan de godt rende rundt i sådan en.
  En udekanin kan godt blive indekanin - det skal bare gøres på det rigtige tidspunkt.


 • #4   19. jan Tak for svar smiley
  Hvornår må de tages op i længere tid? Ved godt det ikke er endnu, men tænker de skal aktives på et tidspunkt smiley
  Kan kaninmoren være gravid med 2 kuld agtigt? Det lyder helt dumt men læste noget om det et sted og kan ikke finde det nu smiley


 • #5   20. jan Hvis kaninmor har gået med en han lige op til at hun fødte, kan han have parret hende lige inden hun fødte, så kan der komme unger igen 31 dage efter 1. kuld

 • #6   20. jan Hvordan går det med ungerne?

 • #7   20. jan Okay, jeg tror ikke de har gået sammen omkring en uge op til at hun fødte. Så burde hun ikke kunne være gravid igen?😬
  Det går så godt med dem tak, de får massere ro men vi ser til dem en gang om dagen🐰


Kommentér på:
Kanin med unger