{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
182 visninger | Oprettet:

God avler af fransk vædder? {{forumTopicSubject}}

Hej alle,
Jeg har besluttet at jeg vil have en fransk vædder. Kan I anbefale en god avler, gerne på Sjælland? Det er vigtigt for mig at ungerne er i hænder dagligt hos avleren. Af farver kan jeg godt lide vildtfarvet eller blå/hvid wienertegnet.

Og så lige et tillægsspørgsmål? Kan man bonde en dværgvædder og en fransk? De skal ikke dele bur/løbegård, men evt have løbegårde, der støder op til hinanden, og gerne dele en stor løbegård. De skal begge neutraliseres naturligvis.
Kommentarer på:  God avler af fransk vædder?
 • #1   13. okt 2018 https://www.dba.dk/kanin-fransk-vaedder-0-aar/id-1048823485/
  Ved ikke med FV men vi købt hvide land og jeg ved Åse har avlet i mange år.


 • #2   13. okt 2018 Jeg opdrætte Fransk Vædder, og er medlem af Danmarks Kaninavlerforening. Jeg gør meget ud af håndtering. Også bliver de både øremærket med afkomstattest og en stor madpakke. Jeg venter 2 kuld lige nu, du kan følge med på facebook Stald Hyben, eller sende en SMS på 41832191 hvis du evt vil på venteliste med lidt om det hjem du kan tilbyde smiley

 • #3   15. okt 2018 Jeg opdrætter bl.a Franskvædder ja, i S/H og Br/H Japaner!
  (Jeg er dog den eneste Nordiske opdrætter du finder, af denne variant i FV.) Og skal lige siges, jeg sælger kun FÅ Franskvædder. Da kun få kommer tilsalg.
  Jeg er medlem af Danmarks Kaninavlerforening.
  Og i specialklubber: Dværgkaninklubben & Den Danske vædderkaninklub.
  Og er i lokalforening pt. Gladsaxe Kaninforening.

  Jeg øremærker ALLE dyr jeg opdrætter med mit avler nr, dog er det kun dem jeg selv beholder til videre avl der får gyldigt udstillings nr. Dem jeg sælger ud af, er kælemærket (Tal og bogstaver). Jeg får først kuld i en af de første par måneder af 2019 i FV. Jeg socialisere mine kaniner uanset race, meget tidligt og præger dem dermed hurtigt til menneske håntering, dagligdags lyde og de får lov til indimellem at rende frit rundt herhjemme. De får god sund mad, og har en fantastisk mor.

  Pris for en S/H Japaner FV her; er 1000,- og en Br/H Japaner FV; 1500,-
  Du kan LIKE min Facebook side, og følge mig - hvis du har lyst..:
  www.facebook.com/chartiers.denmark

  Hjemmesiden er:
  www.diamondchartier.wix.com/chartier

  Venlige hilsner igen, Diamond.


 • #4   15. okt 2018 Tusind tak for jeres svar. Jeg følger allerede dig på Facebook, Diamond. Dine kaniner er SÅ smukke smiley men jeg vidste ikke, at du også avler FV. Og jeg vil straks begynde at fælge Stald Hyben også,

Kommentér på:
God avler af fransk vædder?