{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
661 visninger | Oprettet:

I tvivl. 2 marsvin eller en kanin? {{forumTopicSubject}}

Kære allesammen. Vi er en lille familie på 4. Børn på 2 og 6. Vi ønsker os et dejligt kæledyr og vi er kommet frem til at et af disse dyr nok er det bedste bud for os.
Vi bor i en lejlighed og vores nye ven, skal bo i stuen i et 120 cm bur. Jeg har haft begge slags som barn og teenager + arbejdet i en dyreforhandler, så basisviden om pasning er på plads.

Når vi er hjemme vil den kunne komme ud og løbe i stuen(gælder nok mest en kanin?) Vi har også snakket om at lægge et stort tæppe og et gemmested ud på vores lille semi-lukkede altan, så når det ikke var for koldt, kunne den komme ud og få lidt luft.
Vores lokale dyrehandler anbefalede en hollænder kanin?
Hvad tænker I? Kender I evt en rigtig god opdrætter af et af disse dyr? Det er vigtigt at vedkommende bor i storkøbenhavn eller tæt på og at dyrene er vant til at være i hænder og gerne omkring børn. Vores børn ELSKER dyr og ved godt at man skal være sød og forsigtig smiley
Vi vil ikke forhaste os men finde det/de helt rigtige dyr.
Vi har ferie i uge 26, her ville vi gerne have vores nye familiemedlem hjem, så vi havde masser af tid de første dage til den.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  I tvivl. 2 marsvin eller en kanin?
Kommentér på:
I tvivl. 2 marsvin eller en kanin?

Annonce