{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
373 visninger | Oprettet:

Lars N
Lars N
Tilmeldt:
1. feb 2018
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4

Kanin og kvalificeret dyrelæger. {{forumTopicSubject}}

Goddag,
Jeg vil starte med at fortælle , at jeg er kanin ejer indtil i tirsdags havde jeg 4 sunde og friske kaniner. Men så i tirsdag døde vores mest aktive kanin, Jow den havde været hos dyrlægen indtil flere gange, men da de ikke kunne eller ville fortælle mig hvad den fejlede, andet end katar eller mistanke til E.C uden nogen form for grundig undersøgelser, kun visit på 5-10 min. Ingen blodprøver eller andet Nej Nej, fik noget imod E.C som den skulle have i 28 dage, men ingen kontrol eller andet , kaninen havde dage hvor den virkelig havde ondt og gemte sig. den 10 nov.2017 var jeg inde ved dyrlægen men de lavede ikke nogen undersøgelse, fik at vide den havde nok slået sig eller spist noget som den ikke kunne tåle. I tirsdag tog jeg ind igen med den da den næsten ikke havde kræfter, 2 timer efter ringede de at den var død årsag akut nyresvigt sagde de.
vores anden han kanin har tandproblemer og de forslog at fjerne de tænder men ville ikke garantere at den overlever det.. Den lever og har det super godt den dag i dag.
vores ene hun kanin var inde og få tjekket tænderne hun fik den slebet, samt rtg hvor de kunne se at hun har problem med forvokset tandrod , så hendes øjne løber , det har resulteret i at hun har tabt pels omkring øjnene, men de rensede ikke tåre kanalerne , jeg fik at vide det kunne vente til næste gang sådan ca. 6 mdr. Nu er der risiko for at hun bliver blind hvis der ikke bliver gjort noget ved det.
Navnet på dyrlæge : Dyrelæge huset , Kolding jeg kan IKKE anbefale det til nogen som helst , for mig er de kolde og følsesløs .
Patienterne får ikke nogen diagnose med hjem . De skriver ikke i dyrets sundheds bog hvad det fejler.
De har haft 2 år til at undersøge min kanin grundigt med det hele.
Men det gjord de ikke de tilbød ikke en gang at gøre det.

På billedet kan i se min lille kanin sådan så han ud da vi hentede ham i tirsdags.
Hvordan kan de sige kaninen fejler noget uden at lave en grundig undersøgelse ?
De siger at de er specialister indenfor kaniner !! 5-10 min. visit og hermed en regning på ca 2500 kr.
Kommentarer på:  Kanin og kvalificeret dyrelæger.
 • #1   2. feb 2018 Er det den i fynsgade? for så syntes jeg du skal google Dr Dyredød, det er IKKE en dyrlæge man skal bruge

 • #2   2. feb 2018 undskyld Fynsvej

  http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk


 • Lars N
  Lars N Tilmeldt:
  feb 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
  #3   2. feb 2018 Nej det er den på Galgebjergvej 44 , Kolding http://www.dyrlaegehusetkolding.dk/
  Jeg har læst på Trustpilot at der er flere som er meget utilfreds med dem, de tager alt personlig når man ikke er tilfreds og ønsker en anden dyrlæges mening om ens dyr.
  Min lille kanin har været hos dem jævnlig lige siden 2016 uden at de havde lavet en ordentlig undersøgelse, eller tilbudt det. Jeg skulle have gået til en anden dyrlæge så havde min lille kanin levet i dag.


 • Pia S
  Pia S Tilmeldt:
  jun 2013

  Følger: 1 Svar: 5
  #4   6. feb 2018 Må jeg anbefale at i kigger hos frikanin.dk
  De har en liste over dyrlæger der rent faktisk ved noget om kaniner. Kaniner kræver nemlig specialviden


 • Pia S
  Pia S Tilmeldt:
  jun 2013

  Følger: 1 Svar: 5
  #5   6. feb 2018 Må jeg anbefale frikanin.dk - de har en liste over kaninkyndige dyrlæger. Kaniner kræver nemlig specialviden

 • #6   6. feb 2018 Pia S - kan se at frikanin netop anbefalder den klinik der her bliver advaret imod

 • Lars N
  Lars N Tilmeldt:
  feb 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
  #7   6. feb 2018 Nå se der står jo Dyrlægehuset Kolding på 1. plads , det svære passer det ikke, da jeg nu har fundet en anden dyrlæge som har set hvad dem i Kolding Magaretha og hendes kollega har overset , jeg har 2 kaniner som skal have opereret deres tænder i morgen , min søn fandt en som så mede samme at der var noget galt, Dyrlægehuset betaler for at være på 1. plads både ved frikanin.dk og på internet . De har ikke et godt renueme hvis man søger på trustpilot.dk Andre dyrlæger tager kanin op af transport taske og går rundt med den, men hos Dyrlægehuset bliver de sat i bur mede samme , vores kaniner er fri kaniner og går frit i vores hjem, . De kan ikke skrive race og farve korrekt.
  ikke engang give en diagnose, men siger kun MÅSKE fejler den det ! Jeg vil ikke skrive hvad vores søn sagde om dem og hvad han ønsker at der skulle ske dem.


 • #8   6. feb 2018 øv at man ikke kan stole på den liste..


 • Lars N
  Lars N Tilmeldt:
  feb 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
  #9   22. feb 2018 Hej og her er så anden kanin som de dyrlæger har haft som patient , men intet gjort ved.
  hun har været inde hos dem flere gange i løbet af 2016 og 2017 hvor de ikke har opdaget hendes tand fejl og at hun havde sår under pelsen, jeg har betalt kr.6259,14 for 2 besøg hvor hun har været der inde og de IKKE havde lavet det jeg bad om, da alle ved at en kanins første problem er tænderne, først 4.dec 2017 tog de røngent af hendes tænder .
  Nu lider den med forvokset tandrod og har løbende øjne samt sår på bagenden.
  Mit barnebarn har sagt at de dyrlæger er ikke bedre end wc børster...
  De sagde hele tiden at vi passede vores kaniner meget godt, Men de laver ikke noget kun tager penge for at kaninen er der inde i deres bur eller står i transport kassen.
  Jeg advarer jer andre brug ikke den dyrlæge , vores nye dyrlæge blev meget chokeret da de så min kanin og hørte at Dyrlægehuset i Kolding ikke havde hjulpet os med det.


 • Lars N
  Lars N Tilmeldt:
  feb 2018

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 4
  #10   25. feb 2018 Kaniner er ikke gnavere. Kaniner og gnavere tilhører hver sin orden indenfor zoologien. Gnavere har to fortænder i overmunden og to fortænder i undermunden.
  Kaniner har fire fortænder i overmunden og to fortænder i undermunden. Kaninens fire fortænder i overmunden består af to tænder i midten og endnu en på hver side af disse. På hver side af fortænderne sidder igen små "støttetænder", som umiddelbart er svære at få øje på.
  Den anden store forskel på gnavere og kaniner er måden, hvorpå de tygger. Gnavere tygger deres foder ved at føre underkæbe og overkæbe skiftevis frem og tilbage, mens kaniner fører over- og underkæbe skiftevis fra side til side. Bagest i munden har både gnavere og kaniner kindtænder. Disse tænder er gode til at male/knuse foder med.

  Som mange dyrelæger tror og mener. Så de tager meget fejl.


Kommentér på:
Kanin og kvalificeret dyrelæger.