{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  Parring af hamster.
  • #1   4. apr 2014 Hvad art er det, for det dummeste man kan gøre er at avle på hybrider! smiley

  • #2   4. apr 2014 Jeg har dværghamster, og de er virkelig rolige, de har aldrig gjort sådan noget før. smiley


  • #3   4. apr 2014 Er det hybrider? smiley

  • #4   4. apr 2014 Øhm, hvad er hybrider, er det at de har samme forældre? For det har de bestemt ikke.

  • #5   4. apr 2014 Altså mine hamstre er Sibirisk Dværghamster smiley

  • #7   4. apr 2014 Der er ikke noget der hedder Sibirsk det er bare en pæn måde at sige hybrid på eller...
    Dumt at få unger når det er hybrider, retter meget dumt for det føre nogle meget dårlige gener med sig smiley
    en god ide at undersøge sådan noget MEGET nøje inden man sætter dem til at parre, for det er aldrig bare smiley Pas på med det du har gang i. der er en hjælpe Admristrater herinde hun ved aaaalt det der, (hun er klog smiley ) håber hun lige kan se det her og give dig vejledning´, for det der dur' ik' smiley


  • #8   4. apr 2014 Hybrider er en blanding af to forskellige dværghamster arter, cambells og vinterhvide, det svare til at pare en hest og et æsel (muldyr).
    Genetisk er det ikke særlig godt da de jo fra naturens siden aldrig vil have mødt hinanden og parret sig, det er desværre noget der er sket i fangeskab.
    Når man parre hybrider kan man aldrig vide sig sikre på de unger man får, for selvom forældrene er nok så tamme og søde, kan ungerne blive ekstremt aggressive (taler af erfaring) de kan blive født med flere genetiske fejl, fordi deres gener ikke passer sammen. Hybrider bære på mange flere sygdomme end renartede.

    Sebiriske dværghamstere er en art dyrehandlere har fundet på, fordi det lyder bedre end hybrid smiley
    Der er større chance for at hun hamsteren dør i graviditeten, eller under fødslen, og der er også en stor chance for dødfødte unger, når det er hybrider.

    Også skal du huske at når man parre hamstere skal det ske et neutralt sted, da både hanner og hunner er ekstremt teritoriale, og ønsker ikke fremmed på deres territorium.

    Lad dine hamstere bo hver for sig, ønsker du at få unger og avle hamstere, så sæt dig bedre ind i arterne, og måden at parre dem på, samt hvordan du passer ungerne.


  • #9   4. apr 2014 Jeg har en brun hun og en hvid han. Har købt hannen i en dyrehandel, hvor jeg har købt hunnen ved privat avler. Så det vil ikke fungere eller? :')

  • #10   5. apr 2014 Hvis du ikke har officiel stamtavle fra Dansk Hamster Forening, så kan du være ret sikker på at det desværre er hybrider, da disse er absolut mest udbredte. Foreningen gør et kæmpe arbejde i at bibeholde de artsrene hamstere, men dette er et arbejde der hovedsagligt laves af nogle få opdrættere, som uden tvivl vil gøre opmærksom på det.

    Som andre i tråden allerede har været inde på, så der er en række etiske og helbredsmæssige årsager til at man ikke bør parre hybrider eller større hybridavl, og jeg kan kun opfordre dig til at holde dine to hamstere som kæledyr, i hvert deres bur smiley


  • #11   5. apr 2014 Nå, ok. Ville ellers bare gerne have haft unger. smiley

  • #12   5. apr 2014 Så kan du sætte dig til at læse lidt om det først smiley

  • #13   5. apr 2014 Gør det bedste for arten/hamsteren, i stedet for at gøre det sjoveste for dig smiley
    Men ja små hamster unger er skønne har selv haft et kuld vinterhvid, super nuttede. Så læs om det og måske længer henne i frem tiden, og husk det er altid dumt i sommer ferien, hvis du skal noget for hvem skal så passe de 7 små hamster unger, når du er på ferie smiley


  • #14   5. apr 2014 Hehe, tak for alle de gode råd smiley

  • Janni K
    Janni K Tilmeldt:
    maj 2021

    Følger: 1 Svar: 1
    #15   24. maj 2021 Hej hvor gammel skal et drævehamster være for og få unger og hvor gammel skal de være når de ikke må få unger ?

Kommentér på:
Parring af hamster.

Annonce