{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
210 visninger | Oprettet:

chinchilla parring tilbydes {{forumTopicSubject}}

chinchilla parring tilbydes. Joker er ca.1 år, han er standard grå. Han er meget kælen og er glad for andre mennesker og børn. han er ikke far til nogle chinchilla endnu.

Pris : gratis og gratis omparring hvis hun skulle gå tom. men vil gerne have en chinchilla baby. parring kan foregå begge steder eller kan aftale.(min chinchilla skal hold øje hele tid, da han ikke spise så meget.
vægt : 300-350 g.
århus n
themagicbin@gmal.com
kontankt på sms eller email
Kommentarer på:  chinchilla parring tilbydes
 • #1   9. jan 2018 1: Han er afsindigt lille, og måske du bør overveje om han overhovedet skal bruges i avl. De burde ikke veje mindre end 450g (som minimum, og kun hannerne) hvis de skal i avl. Faktisk plejer en unge på 3-6 mdr at have den vægt du skriver, og han ligner ikke han er dværg, så ja.

  2: Man kan ikke bare sætte to chinchillaer sammen, og så kommer der en parring. I langt de fleste tilfælde er der tale om en lang tilvænnings periode, og det er slet ikke sikkert at hannen får lov at komme til i første brunstperiode hvor de er sammen. Det er faktisk ikke unormalt at der går alt fra et pr mdr op til et årstid, før man ser en parring hos chinchillaer.

  3: Hannen er med til at opfostre ungerne. Det er faktisk en rigtig vigtig del af at holde chinchillaer. I andre lande dyrker man det ikke, fordi man er bange for genparringer. Dette kan man dog komme udenom ved at tage hannen fra i ca. 5 dage efter hunnen har født, og så sætte ham ind igen. Han hjælper med at aflaste hunnen og opdrage samt lege med ungerne.

  Summa sumarum - man udlåner ikke chinchillaer til avl. Det er en langsommelig proces. Folk der samarbejde om avlsarbejde udlåner dyr til en anden avler, på ubestemt tid.
  Husk i øvrigt at en hun er i brunst ca. med 28 dages mellemrum, og med mindre man går og tjekker hende i rumpen dagligt, er det ualmindeligt vanskeligt at se om hun er i brunst

  Chinchillaen på billedet er i øvrigt ikke standard, den er hetero beige.


Kommentér på:
chinchilla parring tilbydes