{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.075 visninger | Oprettet:

Christian L
Christian L
Tilmeldt:
24. apr 2016
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2

Unger født under jorden? hunnen dækker hullet til indgangen hele tiden {{forumTopicSubject}}

Hej

Min datter er noget nervøs, da vi uventet har fået 4 kaninunger som vi har set et par gange. Problemet er at de er under jorden og vi kan ikke få fat i dem. Hunkaninen dækker hele tiden indgangen til. Er det bare for at beskytte dem og kan man så regne med hun graver dem fri en gang imellem? Eller skal man holde øje med det ved at sætte noget i jorden som man så kan se har flyttet sig?

Vi har set om vi kan grave os ind til dem, men umuligt gangen er alt for lang og dyb.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Unger født under jorden? hunnen dækker hullet til indgangen hele tiden
  • Christian L
    Christian L Tilmeldt:
    apr 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #2   24. apr 2016 Den første gang vi så dem sad hunnen ved hullet og så kunne jeg se noget bevæge sig under den hvilket viste sig at være 4 kaninunger. Så har vi prøvet at grave ind til dem uden held og der er hunnen gået derned og så er de gået med så langt op at man kunne se dem et par gange inden den så dækker hullet til igen. De har åbne øjne så hvor gamle mon de er?

    Ingen unger før og vi vidste ikke de var af forsk. køn så nu bliver det hannen der skal til dyrlægen snart så det ikke sker igen. p.t. er hannen sat i et mindre bur.


  • Christian L
    Christian L Tilmeldt:
    apr 2016

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 2
    #4   25. apr 2016 Løbegård ja, men desværre er der ikke lagt fliser endu, men det bliver der så det her ikke sker igen. Vi kan ikke komme så langt ind i gangen så vi kan se selve "reden", men de fulgte efter moderen næsten på en gang. Nu har hunnen så lukket hullet igen og den stamper det grundigt med forpoterne så ingen hul igennem nu. Håber da hun så åbner hullet et par gange om dagen så de får mad.

  • #5   25. apr 2016 Jeres hun gør bare hvad de ville gøre i naturen. Hun giver dem mad en til to gange i døgnet. Når ungerne er 3-4 uger kommer de ud af reden.
    Hvis I først lige har taget hannen fra kommer der nok unger igen.
    Hunnen kommer i brunst lige efter fødselen og bliver hun parret kommer der unger hver måned. De går drægtige i ca. 31 dage.


  • #7   25. apr 2016 Det er rigtigt, som Annette K skriver. Hannen kan faktisk parre hunnen lige INDEN hun føder. Derfor kommer der et problem, når hun pludselig har unger på 31 dage og helt nye unger. Her vælger andre, der har stået i samme situation, at tage ungerne på 31 dage fra moderen, så hun kan koncentrere sig om de nye. Unger på 4 uger kan godt begynde at spise selv. Jeg ved ikke, om hun kan finde på at smide de store ud.


Kommentér på:
Unger født under jorden? hunnen dækker hullet til indgangen hele tiden

Annonce