{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

To søde marsvin sælges!

Kr. 450
180 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultatHej, jeg sælger mine to søde hanmarsvin med deres bur. Læs hele teksten!

Jeg overtog mine to søde marsvin fra cirka 3 måneder siden, og da de ankom var de cirka 4 måneder. Jeg modtog dem fra en lettere vanrøgts situation, de var ikke under ret gode forhold. De ankom i et bur på størrelse med et hamsterbur, så nu har jeg opgraderet dem til et plaza 160.
De er så nysgerrige og madglade, ligesom et marsvin skal være. De er begyndt at få nussere på hovedet inde i buret, i sær hvis man har lidt snacks med. De gemmer sig stadig når de skal ud af buret, men det handler bare om at skabe en masse gode trygge oplevelser for dem.
De elsker at komme ud og løbe på gulvet, og deres yndlings snacks er ærteflager.
De er lidt kræsne når det kommer til forskellige sunde ting fra køleskabet. Fra gamle hjem er de kun vant til iceberg salat og agurk desværre. De elsker at grønt fra haven, og er vant til græs flere gange dagligt.
Den mindste af brødrene har desværre problemer med maven. Han er undervægtig, men spiser sindsygt godt. Har i perioder problemer med blød afføring.
De bliver begge klippet cirka en gang om måneden. De gror begge et meget langt hår bag til hvis de ikke bliver klippet, og der kan opstå knuder, eller afføring kan hænge fast. Det vil jeg anbefale man forsætter med, medmindre man vil have dem på fleece. Lige nu er de vant til at gå på easy-strø.

I princippet er prisen bare for buret(160x60x50) og deres tilbehør, marsvinene koster ikke rigtig som sådan noget.
Har ikke travlt med at sælge dem, så sælges kun til rette ejer :)

Du kan ikke kommentere på denne annonce.
x