{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

To chinchilla brødre søger nyt hjem!

Kr. 150
386 visninger | Oprettet:      
Jeg er ekstremt ked af at sige at jeg må finde et nyt hjem til mine to skønne chinchilliaer, Jojo og Sasuke. På grund af sygdom, kan jeg desværre ikke tage mig så godt af dem som de fortjener og kræver.
De er brødre, og de har et godt forhold til hinanden. Jojo er lidt mere eventyrlysten, hvor Sasuke er lidt mere stille og rolig. De er for kort tid siden fuldt 1 år, på den 12. September.

Det er meget vigtigt for mig, at de kommer hjem til en person som kender til chinchillaers behov, og som kan have dem ude af buret og lege i nok tid af dagen. Helst nogen som allerede har haft chinchilla, og nogen der har overskud til de diverse ting som kommer med når man tager sig af de dejlige skøre dyr. Med chinchillaerne følger et indrettet Savic Suite royal XL bur, og det fodder som de får. Der er også et custom stille træhjul jeg havde fået lavet på Etsy, dog kan det godt larme en smulle hvis de er meget vilde.

Værdien af alt sammen er nok omkring tre-fire tusind, men prisen er sat til 150kr. Det vigstigste er at de får et godt sted at bo.

Jeg bor i Århus V, i forhold til transport af chinchillaerne og buret bedes der tage højde for hvor stort buret er. Der er hjul i bunden af buret hvis det kan være til nogen hjælp.

Håber at der er nogen derude, som ville lære de to små banditter at kende :)

Mvh Yasmin.

Kontakt


Vis telefonnummer
8210 Aarhus V (Østjylland)
Betaling
- MobilePay
Yasmin B
Kvinde | 18 år | Oprettet: 30. sep


Kommentér på:
To chinchilla brødre søger nyt hjem!


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce