{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Personlige tegninger

Kr. 300
898 visninger | Oprettet:   

Denne annonce er ikke længere aktiv.
Se tilsvarende annoncer på markedspladsen.
Se søgeresultat🌟BESTILLINGER
Tegner portrætter af både mennesker og dyr efter ønske.
Tegner i sort/hvid med blyant, men hvis farveblyanter ønskes kan det også aftales 😊 Derudover tegner jeg også med pasteller (Første billede, kanin) men da jeg kun har begrænsede farver er det ikke sikkert jeg har de farver der skal bruges til netop dit billede. Dog er du mere end velkommen til at spørger om det kan lade sig gøre at tegne netop dit dyr i pasteller, og så kigger jeg på det. (Jeg tegner kun dyr i pasteller lige pt)

A5, 300kr
A4, 400kr
A3, 500kr
+ 50kr. Pr. Ekstra person uafhængigt af papir størrelse

Derudover betaler du også selv for fragt.

Når jeg går i gang med din tegning betales halvdelen af beløbet, som ikke vil blive tilbage betalt i tilfælde af at du fortryder. Når tegningen er færdig og klar til at blive afsendt betales resten. 😊

Reference billedet skal helst stå skarpt, så det er let at se alle detaljer. Det vil sige det altså ikke skal være gemt fra Facebook, da kvaliteten i så fald falder. Hvis absolut ikke andet er muligt vil jeg dog gerne vurdere om det alligevel kan lade sig gøre at benytte billedet som reference, dog med det forbehold at kunne sige nej hvis billedet er for sløret.

I forhold til materialer, tegner jeg på strathmore bristol papir, eller 250g papir, og til farve tegninger bruger jeg prismacolor farveblyanter (muligvis med supplering af panpastel til undertoner eller skygger). Derudover sprayes alle færdige tegninger med fixativ for at beskytte tegningen.

Hvor lang tid en tegning tager kommer an på størrelse og min skole, og der kan derfor gå mellem 1-4 uger før en tegning er færdig. Skal en tegning derfor bruges som gave, er det en god ide at bestille i god tid, både for din egen skyld, men også for min.

Hvis du vil se mere af mit arbejde har jeg en Facebook side der hedder Art By Kibsgaard, hvor jeg ligger alle mine tegninger op (hvis du ikke ønsker jeg ligger din tegning op på min Facebook side af en eller anden årsag, så bare fortæl mig det, så lader jeg selvfølgelig være)

Hvis der er spørgsmål, er du mere end velkommen til at sende mig en besked eller skrive en kommentar 😊


Du kan ikke kommentere på denne annonce.