{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Nyt hjem til Noggers og Zelda (Hvor de kan blive ude-kaniner)

Kr. 1
315 visninger | Oprettet:      
(Se beskrivelse af kaniner lidt længere nede i beskrivelsen)

Vi har 2 kaniner (af racen lille-rex), som vi har haft som inde kaniner. De er begge skønne og dejlige kaniner, men da vores ene kanin (Noggers) var igennem et slemt forløb sidste år hvor han skulle opereres, så har han haft et større behov for at markere sig og han graver ting ud af toilettet. Selvom han elsker når der kommer gæster, da han er meget nysgerrig og gerne vil nusses (og have snacks), så bliver han let overstimuleret og så føler han et større behov for at markere sig. Vi føler derfor ikke at vi kan give Noggers det han har brug for, hvilket vi føler er et ude område hvor han kan føle det er helt hans og kan gøre hvad han vil. Zelda er en kanin der elsker at hoppe og løbe, da vi har lidt glatte gulve og da de ikke kan være i sofaen mere uden at Noggers markere sig, så kan hun ikke rigtig få løbet og hoppet så meget, selvom vi ligger tæpper ud. Vi føler derfor også at Zelda vil få det hun har brug for ved at komme på et ude-område.
Det er meget vigtigt for os at både Noggers og Zelda kommer med samme sted og det vigtigste for os er at finde et sted hvor de kan få det de har behov for da vi desværre ikke kan give dem det. Derfor er der heller ikke pris på dem, da det som sådan ikke er et salg, men en overtagelse vi leder efter.
De har været vant til at have en masse plads at rende rundt på i stuen og vi ville ønske at kunne give dem et område i en have hvis vi selv havde en eller ville få en. Derfor håber vi virkelig på at finde nogle der vil have 2 skønne kaniner og som har mulighed for at give dem et ude-område at være på. Alt hvad vi har til dem giver vi med hvis der er behov for det.

Om Noggers:
- Han kanin af racen lille-rex, sort pels
- Han er neutraliseret og vaccineret.
- Han er meget nysgerrig og vil gerne nusses og have snacks.
- Han kan være en bestemt herre der gerne vil have tingene på en bestemt måde og kan have ejer fornemmelse over ting og områder.

Om Zelda:
- Hun kanin af racen lille-rex, primært brun pels med en hvid underside.
- Hun er neutraliseret og vaccineret.
- Hun er forsigt og lidt tilbageholden. Vil godt nusses nogle gange hvis Noggers er med også. Hun elsker snacks, så der vil hun ikke være bange for at komme løbende.
- Hun er klog og lidt af en udbryder dronning og elsker virkelig at løbe og hoppe. Desværre får hun ikke så meget mulighed for dette mere da vi ikke kan have dem i sofaen mere og derfor har været nødt til at afskærme et område (dog med tæpper). Derfor føler vi også at Zelda vil få langt mere ud af at være ude-kanin så hun rigtig kan hoppe og løbe.

Kontakt


Vis telefonnummer
2100 København Ø (Storkøbenhavn)
Esbern
Mand | 34 år | Oprettet: 10. jul


Kommentér på:
Nyt hjem til Noggers og Zelda (Hvor de kan blive ude-kaniner)


  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Annonce