{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin han søger nyt hjem

Kr. 500
360 visninger | Oprettet:      
Skøn dreng, der hvis jeg ikke tog ham ville blive aflivet. Men da jeg desværre ikke har den fornødne tid til ham sælges han billigt til en dejlig familie, der vil give ham noget opmærksomhed, han er 17 uger gammel.

Han er stadig lidt nervøs da han ikke er så vant til mennesker. Han har dog aldrig bidt eller noget, han sidder helt stille når han kommer op.
Han sælges med bur og alt hvad det skal bruges, bundlag, kvalitetsfoder, mad skål, vandflaske, hus, og lidt hø.

Kom med et bud, han sælges for 500 kr med det hele, (buret stod til 750)
Så dette er billigt for sådan en god "gave måske" han kunne i hvert fald gøre en lille dreng og pige rigtig glad er jeg sikker på :)

Han bor i Horsens og skal som udgangspunkt hentes her men kan muligvis leveres hvis det ikke er alt for langt (mod benzin penge)

Kontakt


8700 Horsens (Østjylland)
Celina A
Kvinde | 22 år | Oprettet: 20. okt 2013Kommentér på:
Marsvin han søger nyt hjem
  •   28. jan Jeg tog ham da han skulle aflives, det er da bedre for ham at bo alene end at dø? Det vil jeg da mene, han har prøvet at gå både med hunner og hanner og med samme resultat.... Han er bare en sur skid der ikke bryder sig om andre af sin egen slags

  •   28. jan Ham her kan ikke gå med andre, det var grunden til han skulle aflives, hvis jeg ikke tog ham, han hopper på alt og alle og bider dem.

    Han er dejlig rolig når han er alene, han stresser sammen med andre