{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
10.147 visninger | Oprettet:

BILTILSKYTTELSERETS FIRM HJÆLPER VICTIMER I KALIFORNIEN {{forumTopicSubject}}

Som enhver, der bor eller arbejder i Californien ved, er kørsel ikke kun en nødvendighed, det er en livsstil. Uanset om du kører ad Pacific Coast Highway, turnerer vinlandet eller pendler til og fra arbejde, veje og motorveje køres med alle typer motorkøretøjer. Med så mange chauffører på vejen er bilulykker uundgåelige, og tusinder af mennesker bliver såret eller dræbt hvert år. I tilfælde af en bilulykke er det altid en god ide at kontakte med car accident injury lawyers https://nakaselawfirm.com/car-accident-lawyer/ i Californien. En advokat med bilulykke kan hjælpe dig med at navigere efter processen efter ulykken med tillid.

Nakase Law Firm har en dokumenteret track record for at opnå meningsfuld erstatning for ofre for bilulykker i hele Californien. Hvis du eller en elsket er blevet såret i en ulykke, har du ro i sindet, da vi ved, at vores erfarne juridiske team er ved din side.

KONTAKT MED CALIFORNIA BIL ACCIDENT ATTORNEY
Vores pålidelige advokater er dedikeret til at hjælpe ofre for bilulykker og deres kære. Vi ved, at det at være såret i en bilulykke er en overvældende oplevelse og vil give dig medfølelse, viden og hjælpe dig med at komme tilbage på fødderne. Vores personal injury attorney https://nakaselawfirm.com/ vil sikre dig, at du får den medicinske behandling, du har brug for, og kæmper for at opnå lige kompensation for tabte lønninger, tidligere og fremtidige medicinske udgifter, materielle skader, smerter og lidelser og andre udgifter og tab. Hvis en elsket blev dræbt af en hensynsløs eller uagtsom chauffør, kan vi forfølge en uretmæssig dødsanvendelse for at opnå retfærdighed.

Nakase Law Firm betjener kunder overalt i Californien, herunder San Diego. Alle sager om autoulykker behandles på en beredskabsbasis, hvilket betyder, at du ikke betaler advokatgebyrer, medmindre vi får erstatning for dig. Ring til vores kontor i dag for en konsultation.

Nakase Law Firm er en af ​​de bedste advokater for personskade i San Diego, Californien, for sårede chauffører, der led brud på knogler eller ortopædiske skader.

FÆLLES Årsager ved bilulykker i CALIFORNIA
Ulykker er normalt et resultat af en anden chaufførs uagtsomhed og kan være forårsaget af:

Distraheret kørsel
Hurtigere
Kørsel under påvirkning (DUI)
Driver træthed
Kører røde lys / stopskilte
Forkert drejning
Usikre baneændringer
tailgating
Uansvarlig kørsel

Derudover kan vi, hvis autoulykken blev forårsaget af defekter i vejen, en forkantsten eller median, gaderlys eller et defekt trafiksignal, forfølge en personskadesanprisning mod den ansvarlige by, amt eller stat. På samme tid, når en bilulykke er forårsaget af en mekanisk defekt, kan vi forfølge et produktansvarssøgsmål mod producenten eller distributøren.

HVAD SKAL GØRES EFTER EN AUTOMOBIL ULYKKE I CALIFORNIA
Afhængig af sværhedsgraden af ​​kollisionen kan kvæstelser spænde fra blå mærker, sår, knækkede knogler og brud til piskeslag og rygmarvsskader. Selv om en kollision med stor påvirkning kan føre til traumatiske skader såsom paraplegi, quadriplegia eller hoved- og hjerneskader, kan tilsyneladende mindre fenderbøjninger forårsage alvorlig skade. I nogle tilfælde er et ulykkesoffer muligvis ikke opmærksom på, at han eller hun er blevet såret eller har brug for medicinsk behandling, indtil dage eller endda uger senere, når symptomerne begynder at komme op.

Hvis du er blevet såret i en bilulykke i Californien, skal du ringe til politiet og søge medicinsk behandling. Rapporterne fra politi og beredskabspersonale fungerer som værdifulde beviser i dit krav om personskade. Hvis du derudover er i stand til, kan du indsamle yderligere oplysninger såsom navn og kontaktoplysninger for den anden driver og eventuelle vidner. Endelig, da de fleste har smartphones, er det nyttigt at tage billeder af ulykkesstedet, skader på køretøjer og dine skader.

Endelig, fordi et krav om bilulykke involverer den anden chaufførs forsikringsselskab, vil en skadesjustering fra forsikringsselskabet kontakte dig kort efter ulykken. Du skal ikke tale med nogen fra forsikringsselskabet uden en advokat, der repræsenterer dig.

Hvis du har fået kvæstelser, er det vigtigt for dig at få ordentlig og rettidig behandling, og at dit medicinske team leverer journaler over lægebesøg, kirurgiske procedurer, radiologiske prøver, recept og rehabiliterende pleje, der understøtter din personskadesanprisning. Du skal også følge dine lægeres anbefalinger til medicinsk behandling og terapi.

KOMPONENTERNE FOR KØRERS NEGLIGENCE

Generelt kræver et vellykket krav at demonstrere fire elementer af uagtsomhed. Vi vil arbejde hårdt for at vise, at:

Den anden chauffør havde pligt til at betjene sit køretøj på en sikker måde
Den anden chauffør overtrådte denne pligt
Den anden chaufførs handlinger forårsagede ulykken
Dine skader eller økonomiske tab blev direkte forårsaget af ulykken

Det er også vigtigt at bemærke, at lovgivningen om komparativ uagtsomhed gælder for bilulykker. Dette betyder, at hvis du har bidraget til ulykken, reduceres det skadesbeløb, du kan inddrive, med den procentdel, du var skyld i. Med andre ord, hvis du lider 10.000 $ i erstatning, men forsikringsselskabet finder ud af, at du havde 20 procent skyld i ulykken, reduceres skaderne til $ 8.000.

Som du kan se, kan et krav om bilulykke være ret kompliceret, især til at afgøre, hvem der var skyld. I løbet af vores mange års praksis har vi set, hvordan forsikringsselskaber forsøger at afvikle krav for så lidt penge som muligt. De dygtige advokater hos Nakase Law Firm har den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at bevise, at dine kvæstelser er forårsaget af en anden førers uagtsomhed.

Vi kæmper for din ret til retfærdig erstatning, der tager højde for alle dine tab, inklusive eventuelle fremtidige medicinske og økonomiske behov. Hvis forsikringsselskabet ikke tilbyder et retfærdigt og rimeligt afvikling, kan vi anbefale at søge en retssag mod personskade. Når du kommer til Nakase Law Firm, behandles din sag af kyndige advokater med et velfortjent ry for at opnå succesrige resultater.  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
BILTILSKYTTELSERETS FIRM HJÆLPER VICTIMER I KALIFORNIEN

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x