{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tamrotte Micky [ Tidl. gnaver] 2010

730 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Michelle S
Kvinde | 29 år | Oprettet: 4. okt 2010


Tamrotte Micky

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
Tilpas, vil jeg tro..
Temperament
Sød og rolig, men ret aktiv..
Tricks
Ingen dissiderede "tricks", men super dygtig, når man kender hende..
Stamtavle
Køn
Hun
Bemærkninger
Starten:
Da jeg købt hende, som en lille unge, havde hun "skab"/mider, og hun var hvid og sølv agtig brun-gul. Hun var meget aktiv, og var ikke særlig intreserret i at snakke, men hun var heller ikke sky. Nogle dage senere, virkede hun meget mere tam, og med tiden blev hun mere og mere tam.

Virkelig skøn rotte!
Hun adlyder til tider på "nej" og er god til at huske og forstå, hvad hun må, og ikke må. Hun har aldrig bidt mig eller andre, kun nippet enkelte gange. Nogle tamrotter har det med at skide, uanset hvor de er. Micky gør det kun i sit bur og lign. ikke på senge, gulve, mennesker og lign. Medmindre hun er væk fra sit bur og lign. for længe, så hun kun har muligheden, der hvor hun er.
Somtider er rotter også rigtid gode, til at vælde deres vandskål og smide deres mad, ud til alle sider. Micky vælter ikke vandskåle og smider ikke mad, ud til alle sider. Sidder Micky på ens skulder, og man tager en trøje på, kravler Micky selv ud. Giver man Micky noget spiseligt, eller deler noget lækkert med hende, er Micky super god, til at tage det forsigtig fra en, så hun ikke kommer til at bide.

Mickys hale:
Hun mistede et lille stykke af halen, da en af mine venner - inden jeg fik den - ville måle den, og kom til at tage den, for langt ude i halen.
Kommentér på:
Tamrotte Micky
Annonce