{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Mikkel [ Himmelgnaver] 2010

1.576 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Marsvin Mikkel

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
130 gram ved fødslen, er ikke vejet for nyligt
Temperament
En rigtig lille ballademager, men han er min øjensten
Tricks
Kun ballade, han hyler når han mener han skal have opmærksomhed, og stopper ikke igen før han bliver taget op.
Han kan dog selv finde ud af, at hoppe op på mit skød.
Stamtavle
Far: Heartbreaks Call Me Muminheart
Mor. Cavy Cats Chasing Cars
Køn
Han
Bemærkninger
Mikkel kom til verden d. 25 November 2010, men ikke ved nogen helt almindelig fødsel.
Det var en af de første dage med snestorm og jeg havde fået lov at køre tidligt fra arbejde, fordi jeg skulle hjem og pakke, så jeg kunne nå færgen mod Norge kl. 19.00.
Da jeg kom hjem kl. 15.30 sad Chase i sit bur og havde født en enkelt unge, men ikke pakket den ud. Jeg kunne se hun havde lidt veer og flere babyer i maven, men intet skete. Jeg tog hende ud og forsøgte at massere hende til flere veer, men der skete stadig ikke noget. Jeg masserede, hun pressede, men der kom ingen babyer. 16.15 ringende jeg til dyrlægen (mit arbejde) og sagde, jeg var på vej med hende og så drønede vi ellers så hurtigt det var muligt gennem snestormen.
Chase kom direkte ind til dyrlæge Simon, der stak et par fingre op i hende og hurtigt fik lirket en baby ud. Han skyndte sig at pakke den ud og til vores overraskelse var der liv i den. Så den blev pakket i et håndklæde og gnubbet. Derefter blev den givet til dyrlæge Mettes søn, Johan, som fik besked på at holde den varm, mens vi forsøgte at hjælpe Chase. Hun fik vefremkaldende og så ventede vi. Men der kom ikke flere babyer ud, selvom vi kunne mærke flere i hende. Dyrlæge Mette forsøgte så at stikke fingerne op i Chase og fik også lirket en baby ud. Desværre kom livmoderen med, det viste sig den var snoet, det var derfor Chase ikke kunne føde. Chase havde 2 babyer mere i sig efter den Simon havde fået ud, de var begge døde og da Chase skød livmoderen ud, blev hun meget hurtigt dårlig og vi måtte aflive hende.
Hun efterlod lille Mikkel kun en ½ time gammel uden nogen mor til at tage sig af ham. Det var Johan, dyrlægens søn, der fik lov at vælge hans navn.
Jeg kørte hjem igen med ham pakket ind i et håndklæde på mit bryst under jakken. Min veninde Sanne stod og ventede på mig, så tog hun ham med hjem, mens jeg pakkede og kørte til Norge.
Da jeg kom hjem fra Norge 3 dage senere, hentede jeg lille Mikkel hos Sanne og siden har han boet på mit værelse. Jeg har selv måtte opfostre ham på mælkeerstatning og det kan være en smule hårdt, når man bliver vækket af en lille sulten trold kl 4 om natten, men Mikkel er bestemt det hele værd.
Kommentér på:
Marsvin Mikkel
Annonce