{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Molly *Rip* 2022

771 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Team m&ms
Kvinde | 24 år | Oprettet: 11. feb 2023


Kanin Molly *Rip*

Fødselsår:
2022
Størrelse / vægt:
Hun vejer 1,425 kg. Idag d 8/7 vejede jeg hende til: 1478. Hun vejer nu 1745 kg
Temperament
Rolig,blid,kærlig,medfølende,nysgerrig,fjollet,fræk og sød. Hun har bare ligesom Messi de bedste personligheder.
Tricks
Hun kan gå i sele men hun har ikke lært så meget endnu. Andet end hun har lært at lystrer på sit navn. Men jeg elsker hende.
Stamtavle
Mor:grå løvehoved hedder Grå meget sød og blid
Far(Pepsi): hollænder smuk med en hvid stribe over ryggen hed Pepsi(han er død)
De er begge rolige og søde som hende
Køn
Hun. Vi fik at vide at det var en han af dem vi fik hende af men da vi tog hende til dyrlæge for at få hende tjekket så sagde hun at det var en hun. Det var ikke så heldigt for de havde været sammen men kun i to sekunder. Jeg ved godt at hanner ikke kan gå sammen men dem jeg fik Molly af sagde at de sagtens kunne gå sammen og det stolede jeg på for de fik det til at lyde som om de vidste meget om kaniner. Men heldigvis har jeg lært af min kæmpe fejl og det vil aldrig ske igen. Hvis vi skal have unger så beholder jeg dem og de vil alle blive neutraliseret. Vi venter og ser om vi overhovedet får nogen. Molly skal i hvertfald neutraliseres og det samme med Messi. Opdatering: der er ikke kommet nogen unger og jeg tænker heller ikke at der kommer nogen da Messi nok ikke var kønsmoden.
Bemærkninger
Jeg fik Molly da jeg arbejdede på en gård og de havde lige fået kaninunger. Jeg blev straks helt forelsket i Molly. Jeg havde aldrig forestillet mig at jeg fik hende. En dag inviterede vi dem som ejede gården til kaffe i december. De sagde at de havde en overraskelse til mig i bilen. På bilen hang der et skilt hvor det stod: Hej Monique! Jeg glæder mig til at flytte und hos dig til Januar og ja hun kom i Januar og det har den bedste dag i mit liv . Hun betyder en hel del for mig .Vi var til dyrlæge igår d 20/4 2023.(Jeg er stoppet med at give hende saltsten da jeg har fundet ud af at det er dårligt for hende og hun brugte den heller ikke så den gjorde ikke skade) Hun er en rigtig sød og kærlig kanin. Meget kontaktsøgende. Hun laver en helt bestemt orden på alle tingene i hendes base (Hun er frikanin på mit værelse). Hun er helt vild med mælkebøtter,mælkebøtteblade og Johannesbrød godbidder . Hun får burgess excel med smag af mint til voksne kaniner firdi at hun er en ret kræsen kanin . Hun får selvfølgelig også hø og vand. Hendes hø er 100 procent naturligt økologisk alpinehø. Hvis jeg ikke kigger på hende går hun helt hen til mit ansigt,kigger mig i øjnene og begynder at slikke mig over hele hovedet. Jeg får mange kys. Hun er en rigtig kyssetøs son elsker at kysse en i håret og i ansigtet. Hun er meget tam . Fra første gang jeg så hende vidste jeg at hun ville være en helt fantastisk kanin!

Hun blev aflivet d 12. Marts 2024 da hun havde betændelse i sin livmoder😪
Kommentér på:
Kanin Molly *Rip*
Annonce