{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Sif 2018

376 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Emma B
Kvinde | 21 år | Oprettet: 9. feb 2021


Marsvin Sif

Fødselsår:
2018
Størrelse / vægt:
19 cm lang ca. vejer omkring 1 kilo.
Temperament
Sif er det sødeste lille marsvin. Hun hverken bider, kradser eller løber væk. Hun er et lidt nervøst marsvin og holder sig helst til mig, da jeg har siden hun var helt lille passet på hende og givet hende så meget tryghed som overhovedet muligt.
Tricks
Hun kan spin (dreje rundt om sig selv begge veje), hun kan give pote, løbe efter mig når jeg går rundt (ikke så meget et trick men stadig sødt haha).
Stamtavle
Jeg kender desværre ikke til Sifs stamtavle.
Køn
Et lille hun marsvin.
Bemærkninger
Sif blev fundet i en skraldespand da hun har helt lille. Hun havde næsten ikke fået pels endnu, og var svag, bange og nær døden :( Da jeg så hende, så tænkte jeg, at jeg var nødt til at give hende en chance, og jeg tog hende med hjem. Hun spiste og drikkede ikke i omkring en måned, hvor jeg hver dag flere gange om dagen sad med hende i rigtig lang tid, for at få hende til at drikke og spise. Det var så det som holdt hende i live i en måneds tid. Jeg har altid haft hende ude flere gange om dagen, hun bor på mit værelse. Derfor blev hun hurtigt tam, og jeg har ofte oplevet at hun helst ikke vil bæres og kæles af andre end mig <3 hun er nærmest klar til at springe fra personen over på min arm når jeg går forbi <3 Alt i alt så var det bare rigtig hårdt at se hende have det så svært med de andre marsvin, og den angst hun havde da hun kom, og jeg er SÅ glad for, at hun nu er det gladeste marsvin jeg nogensinde har taget med mig hjem!
Kommentér på:
Marsvin Sif
Annonce