{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Kanin Gaia 2019

135 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Nadine :)
Kvinde | 24 år | Oprettet: 7. apr 2014


Kanin Gaia

Fødselsår:
2019
Størrelse / vægt:
Gaia er en dværgvædder rex, på cirka 1,9kg.
Temperament
Gaia er en meget energisk og "vild" kanin. Hun er meget egenrådig, og det tager tid at vinde hendes tillid. Hun kan ikke lide at blive løftet, men ellers er hun meget kærlig og elsker at få nus og snacks. Hun er en rigtig velcro-kanin, når hun først har accepteret dig i flokken. Hun reagerer på hendes navn, og bestemte ord. Hun elsker at grave, og gnaske i alt (især pap), og hun elsker at klatre op i højden hvor det er muligt.
Tricks
Gaia kan komme når man kalder, hun kan "highfive/bop" med hendes snude inden hun får en snack. Hun kan gå et par skridt på bagbenene hvis hun bliver lokket med en godbid. Hun kan tage imod en godbid direkte fra min mund. Hun kan hoppe op på min mave, hvis jeg ligger på ryggen.
Stamtavle
Dværgvædder rex
Køn
Hunkøn
Bemærkninger
Gaia er født d. 19/06/19, og jeg fik hende til mig, da hun var omkring 9 uger. Til at starte med var hun meget reserveret, så jeg lod hende komme til mig, efter nogle måneder vandt jeg stille og roligt hendes tillid. Hun lever som 100% frikanin i min lejlighed på 26m2, og på sigt er det meningen hun skal lære at gå i snor, så hun kan komme ud på græs. Hun blev neutraliseret d. 16 januar 2020, og er snart hormonfri.
Kommentér på:
Kanin Gaia
x