{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Marsvin Solstråle,s Aladdin 2019

106 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Solstråle,s opdræt
Kvinde | 19 år | Oprettet: 22. nov 2012


Marsvin Solstråle,s Aladdin

Fødselsår:
2019
Størrelse / vægt:
Født d. 13.01.2019

Vægt 521 g
Temperament
Meget rolig
Tricks
Popcorne
Stamtavle
Nej
Køn
Køn Han

Farve Chokolade/Gylden
Bemærkninger
Aladdin blev født d.13.01.2019 det var en lille overaskelse da Han pludselig løb rundt i pige buret da hans mor ikke så ud som om hun var blevet drægtig og har ikke kunne mærke liv i maven på hende.
Men desvære lod hun ikke Lille Aladdin die hos hende helerikke selv om vi satte ham hen til hendes bryst så Aladdin er blevet flasket op siden han var 3 dage gammel. Da en af mine andre hunner fødte blev han sat ind til hende og hendes unger og efter nogen dage fik han lov til at die hos hende han blev stadig støtte fodret ved siden af så jeg var sikker på han fik nok. Det tog Aladdin lidt tid at komme op på de 300 g men han vokser godt og er blevet en super fin dreng. Aladdin er og vil altid være mit lille hjerte barn Aladdin sover altid hos mig når jeg har ham oppe og nyder bare at blive nusset med.

Jeg ved ikke i nu om skal bruges i avlen for synes han er lidt for blød men hvis den rette hun kommer på et tidspunkt kan det måske godt være han skal bruges men lige nu skal han bare gå som hygge gris

Aladdin bliver selvfølgelig her i opdrættet <3


Kommentér på:
Marsvin Solstråle,s Aladdin