{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hamster Luna 2018

526 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

kristina_med_k
Kvinde | 32 år | Oprettet: 17. feb 2019


Hamster Luna

Fødselsår:
2018
Størrelse / vægt:
08.02.19 - 124g
20.02.19 - 132g
Temperament
Energisk
Nysgerrig
Madglad
Forsigtig/tilbageholdende
Bliver let forskrækket
Mild
Rimelig utålmodig :-D
Tricks
Hun kan spise enormt mange solsikkekerner ;-)
Og så kan hun dælme løbe stærkt :-D
Stamtavle
Ingen.
Hendes fortid og ophav er ukendt.
Køn
Pige
Bemærkninger
Jeg adopterede Luna pr. 27.01.19. Dengang hed hun dog Bertha. Forrige ejer købte hende i dyrehandler og havde hende i et halvt års tid. Lunas præcise alder kendes derfor ikke, men da jeg overtog hende blev hun skudt til at være omkring 8 måneder.

Forrige ejer ville af med hende pga manglende overskud mv. Men for at være ærlig, så var det heller ikke jordens bedste hjem. Buret var al for lille og hjulet ligeså. Derudover var der ingen legetøj eller gnavemuligheder og maden indeholdte al for lidt protein og al for meget sukker. Derudover havde hun aldrig fået tilbudt sandbad eller grøntsager o.lign. Alt dette er der dog blevet rettet op på og Luna lever nu et luksusliv i et kæmpe bur med masser af aktiviteter :-)

Hun er utrolig glad for godbidder, men intet slår solsikkekerner. Jeg får næsten spist hånden, inden den når at komme hen til hende :-D Og når hånden er tom for kerner fortsætter hun tiggende med at snuse og undersøge hånden, indtil hun bliver utålmodig og kravler op af armen og ud af buret..... det kunne jo være der var flere kerner gemt et sted ;-)
Kommentér på:
Hamster Luna
Annonce