{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tamrotte Hjalte 2016

444 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Marthine R
Kvinde | 24 år | Oprettet: 12. mar 2012


Tamrotte Hjalte

Fødselsår:
2016
Størrelse / vægt:
Hjalte har lige nu en god dejlig størrelse. Han er en smule mindre end sin bror, Hector (har også en bruger herinde). Han er stadig i voksealderen, så han har stadig noget størrelse til gode. Men lige nu har han en god størrelse, også for at vise mine forældre og søskende, at ham og hans bror ikke gør en flue fortræd - heller ikke om nogle måneder.
Temperament
Han er super nysgerrig. Aldrig har jeg mødt så nysgerrig en rotte. Snuden er heletiden fremme. Lige så snart døren går op, så er Hjalte fremme for at nusse og snakke. Som skrevet tidligere, så gør han ingen fortræd. Han elsker at give et lille kys i ny og næ. Jeg vil sige, at Hjalte er ”lederen” – Hector holder sig en smule mere bag ham.
Tricks
Vi har ikke fået øvet så mange tricks endnu, men det kommer. Det eneste han sådan lige umiddelbart elsker at gøre er at hoppe - over bamser i sengen, i buret eller over forhindringer.
Stamtavle
Hjalte og hans bror, Hector, har ingen stamtavle. De er født d. 4/5-2016. Deres mor er en Long Evans og deres far er en blanding af blå dumbo og albino wistar.
Køn
Han er en dejlig han, som man på ingen måde kan tage fejl af.
Bemærkninger
Jeg faldt for Hjalte med det samme - både på grund af hans fantastiske nysgerrighed, men også for hans fantastiske lysegrå farve. Super skøn.
Kommentér på:
Tamrotte Hjalte
Annonce