{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dværghamster Mickey R.I.P [ Himmelgnaver] 2010

2.667 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen gnaver er oprettet og stemt ind. Opret din egen gnaver

Pisces
Kvinde | 34 år | Oprettet: 10. apr 2010


Dværghamster Mickey R.I.P

Fødselsår:
2010
Størrelse / vægt:
Han vejer 35 g.

Vægtskema:

02/03/2011 - 60 g. (Med mad i kinderne)
25/05/2011 - 67 g. (Med mad i kinderne)
17/07/2011 - 73 g. (Med MEGET mad i kinderne)
28/07/2011 - 65 g. (Vi har taget maden i hans kinder ud. Det var ret klamt btw, men det var nødvendigt da han ikke kunne få det ud selv)
Temperament
Utrolig blid, han har aldrig nogensinde bidt og virker heller ikke som om at han kunne finde på det . . Han er nysgerrig og vil gerne op og snakkes med :)
Tricks
Han har ikke lært så meget med tricks endnu :) men han kan vælte sin madskål :b og så tisser han på os når han er oppe -_-´
Stamtavle
Det har han ikke noget af.
Køn
Han
Bemærkninger
Mickey er virkelig en dejlig tyk lille dengsedreng :) Han kommer med det samme han kan høre at man roder rundt i hans bur og han vil SÅ gerne op og nusses og kysses ;) Han er mors dreng og han er så højt elsket <3
Jeg fandt ham i Agroland da jeg skulle med en veninde ind og hente en til hende, egentlig var det slet ikke meningen at vi skulle have flere men så så jeg ham bare stå og kigge på mig igennem montren og så blev han mobbet af de andre hanner :/ Skulle lige se på ham inden jeg besluttede mig og han var bare så sød og kærlig, så der var det ligesom bestemt at han skulle med hjem ;)

Mickey er fra den. 4 marts og vi fik ham d. 22. April
Han er hybrid og hans farve er sandy lignende.


*NYT 16/05/2010
Idag prøvede vi at sætte Mickey ned i løbegården sammen med Tulle ( Vi havde lavet to "rum" så der var tremmer i mellem dem ) og uha Mickey er vist forelsket :b Tulle lugter så godt og er så sød synes han vist :) bare ærgeligt at Tulle ikke synes det samme om Mickey :b Hun spiller lidt kostbar ;) . Vi prøvede osse med Fie og der var der vist noget kemi for de stod bare og snuste til hinanden i vildt lang tid :) årh i er så søde :)

*NYT 12/06/2010
Idag blev Mickey lige vejet en gang og nu har vægten sneget sig op på 50 g. ö godt nok havde han mad i kinderne da han blev vejet men alligevel :) Og så ser han ikke engang tyk ud

*NYT 08/07/2010
Idag fik vi så lige et gravetårn til de små :) Men for Mickeys vedkommende ser det ud til at han godt kunne bruge lidt øvelse med det, for han forstår ikke rigtigt at man skal grave sig nedad for at komme ned, det ligner at han bare venter på at det sker af sig selv :b

*NYT 28/11/2010
Puha Mickey er da vist blevet en smule rund ;-) men så er der bare mere at elske <3 Han er bare så dejlig den "lille" bassemand :-)

*NYT 27/12/2010
Mickey synes at det er super dejligt at få rygmassage så alle dellerne bliver nusset :-D Så lægger han sig ned og lukker øjnene så han kan slappe helt af :-b

*NYT 18/02/2011
Basse er jordens største tiggeprins :-b Man kan knap nok sætte ham ned i buret før han står klar til at komme op igen :-D
Man nænner næsten ikke at ikke at tage ham op ;-)

*NYT 13/07/2011
Det er efterhånden lang tid siden at jeg har skrevet opdateringer sidst så nu får i lige en update om hvad basse har gået og lavet på det sidste :-)

Basse var en tur til dyrlæge for et stykke tid siden, da han havde fået øjenbetændelse. Det var jo så hvad det var og vi fik noget til at smøre hans øje med. Idag ser det fint ud men jeg tror ikke at det er helt væk til trods for at vi har smurt i et stykke tid.

Lidt efter vi havde været til dyrlæge med hans øje opdager jeg at han har en knude på maven. Eller det troede vi at det var. Det viser sig så at han har fået betændelse i han duftkirtel på mavsen. Der bliver presset noget betændelse ud af den (Yiiirk!) og han kommer på pencilin i en uge. Betændelsen falder og bulen på maven bliver mindre.

Men.. efter et par dage dukker der pludselig en knude op under hans hage.. Åhh nej, tænker jeg bare for der var en god chance for kræft når den var helt rund og hård. Endnu en gang til dyrlæge (dog uden omkostninger da han skulle til tjek med mavsen alligevel) og hun er ret sikker på at det er kræft han har fået. Derudover får vi at vide at siden han får så mange ting i rap nok er fordi at hans immunforsvar er lig med nul.Puha en hård nyhed at sluge. Vi får at vide at så længe har er aktiv og spiser samt drikker normalt er der ingen grund til at aflive ham nu. Vi skulle fortsætte en uge ekstra på pencilin for at se om bulen på mavsen kunne blive mindre og evt. hvis knuden på hagen skulle være en byld, at pencillinen kunne hjælpe på det..

Efter et par dage hjemme synes knuden på hagen mindre og en dag er der en sårskorpe på som er helt snasket og gul (betændelse). Basse har selv haft bidt hul eller kløet sig på knuden siden der er kommet sår på. Idag er den meget mindre og jeg tror ikke at den kommer igen :-)

Det var lidt af en forskrækkelse vi fik os, men det ser ud til at vi får lov at beholde ham i længere tid end vi kunne have håbet på <3


*SIDSTE OPDATERING 12/09/2011

I morges kl. 07.25 finder jeg Mickey død i buret.
Det føles som om at hele min verden er styrtet i grus.

Min soulmate er væk for evigt. Får aldrig en som var lige så dejlig som lille Mickey.

Elsker dig for evigt lille skat - du var og bliver altid min lille øjesten! <3 Sov godt min engel, jeg glemmer dig aldrig.


Du kan se dybt i mine øjne
Selvom jeg ikke siger det ofte nok
Du kan se, at jeg altid står lige her til mit hjerte siger stop.
Mennesker kommer og går, men du vil altid være midt i mit liv.
Jeg vil elske dig for evigt og hvis du nogensinde var i tvivl
Ja, så ved du...
Så ved du det ihvertfald nu.
Kommentér på:
Dværghamster Mickey R.I.P
Annonce